Fotohokje huren in Tilburg? Vergelijk 250+ photobooths [vanaf €175]

Woon je (in de buurt) van Tilburg en wil je een fotohokje of videozuil huren? Ben je op zoek naar een goedkope fotozuil of juist een bijzondere photobooth in Tilburg? Geen nood: op Photobooths-Huren.nl staan meer dan 200 verschillende fotohokjes, videozuilen, fotospiegels, photobooth busjes, GIF booths, caravan photobooths, hashtag printers en andere soorten fotohokjes! Door een contactformulier in te vullen leg je direct contact met de desbetreffende verhuurder die jouw boeking bevestigd, een op maat gemaakte offerte stuurt, een gratis optie in zijn agenda zet of je vragen beantwoord.

Update 2023: alle actuele prijzen en pakketten staan nu online!

Photobooths-huren.nl is opgericht in 2016 en is nu - in 2023 - de grootste vergelijkingssite voor photobooths en ander foto entertainment van Nederland. Op ons platform staan meer dan 100 verhuurders en 250+ verschillende photobooths. Je huurt al een photobooth voor minder dan €200 zonder prints (€159 of €195), of onder de €300 inclusief prints (€295, €289, €295 of €275 ). Photobooths-huren.nl is de enige onafhankelijke vergelijkingssite van Nederland en verhuurt zelf geen photobooths, zodat we onafhankelijk advies kunnen geven! Neem contact op met oprichter en eigenaar Mark Reijman voor gratis advies op mark@photobooths-huren.nl of via WhatsApp op +316 12 75 09 76. We zijn ook actief in België! Wil je snel een paar offertes van verschillende beschikbare photobooths uit de regio ontvangen? Vul dan het contactformulier hieronder in:

  Ik zoek een:*
  Fotohokje (vanaf €450)Fotopaal (vanaf €300)Fotospiegel (vanaf €450)360 video spinner (vanaf €650)Fotobus (vanaf €650)Caravan photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €450)GIF photobooth (vanaf €200)Videogastenboek (vanaf €200)Photobooth zonder printer (vanaf €200)Lichtletters (vanaf €45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?*
  BruiloftFotomarketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardag/jubileumAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?*

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?*
  Modern / NeutraalVintageOpblaasbaar

  Hoeveel uur heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?*

  Een goedkope photobooth huren in Tilburg: onder €300!

  Als je een goedkope fotobooth zoekt om te huren voor een bruiloft of ander feest of evenement in Tilburg, dan zijn er een aantal opties. Een goedkope photobooth in Tilburg kost namelijk minder dan €300: als dat geen voordelige prijs is, weten wij het ook niet meer! Bekijk hieronder de selectie van goedkoopste photobooths die we op dit moment hebben gevonden in Nederland! Ze zijn niet allemaal in de buurt, maar wellicht dat een gast op je bruiloft of feest hem onderweg kan meenemen voor je? Andere worden per post verstuurd of hebben ophaallocaties overal door Nederland.

  Dit zijn de 8 goedkoopste photobooths mét printer die je op dit moment kan huren. Je bent dan voor het basis pakket minder dan €300 kwijt! Ze zijn in alle eerlijkheid niet allemaal even mooi, maar ze doen wat ze moeten doen: foto's printen en in sommige gevallen kan je er ook video's en GIF-jes mee opnemen! Zit er een addertje onder het gras? Sommige van deze photobooths moet je zelf ophalen bij een ophaallocatie, dus je moet een beetje geluk hebben met waar je feest is, maar die van €299 wordt overal in Nederland (per post) bezorgd! In Apeldoorn, Delft, Den Haag, Den Helder, Enschede, Groningen, Maastricht, Utrecht, Haarlem, Amsterdam, Rotterdam, Roermond, Nijmegen, Zwolle, Sneek, Leiden, Dordrecht en Drenthe is in elk geval een photobooth in de stad om op te halen!

  Fotohokje huren in Tilburg

  Als je een fotohokje wilt huren in Tilburg hebben we 2 geweldige overzichten voor je:

  1. Fotopaal (of fotozuil, de 'open' variant waar je met lekker veel mensen op de foto kan)
  2. Fotohokje (de vintage versie met wanden en / of een gordijntje)

  1. Fotopaal / fotozuil met prints huren:

  Dit is een selectie van onze meest populaire photo booths met prints, alle photobooths met prints staan hier.

  2. Fotohokje huren:

  Dit is een selectie van onze meest populaire fotohokjes, alle fotohokjes staan hier.

  Hoewel je fotohokjes vrijwel altijd standaard voor 3 of 4 uur huurt, zijn er een aantal fotopalen die je kan huren volgens het ’24 uur’ concept. De fotobooths zijn dan zonder begeleiding beschikbaar. Daardoor kan je de photobooth de hele dag, avond of nacht gebruiken voor je bruiloft of feest in Tilburg. De fotobooths hoeven dan pas de volgende dag weer te worden teruggebracht of opgehaald.

  Alle photobooths in Noord-Brabant

  Fotohokjes huur je inclusief transport, of inclusief een aantal gratis kilometers vervoer en daarbuiten betaal je een kilometervergoeding. Als je op zoek bent naar een fotohokje in Tilburg, is hier een overzicht van fotohokjes in Noord-Brabant.

  De verhuurders hieronder hebben allemaal hun uitvalsbasis in Noord-Brabant, handig als je het belangrijk vindt om een verhuurder in de buurt te vinden, bijvoorbeeld in verband met transportkosten, eventuele file bij een langere aanrijtijd, of omdat je een lokale ondernemer wilt steunen!

  Video / Audio Gastenboek

  Trouwtelefoon [audiogastenboek]

  219
  375
  495
  Actie

  Fotohokje

  Fotohokje

  599

  Mobiele fotobooth / fotograaf

  Ring Roamer

  350

  Busje / Caravan / Tuktuk

  Tuktuk fotobooth

  695

  360 video spinner

  360 video Noord-Brabant

  665
  450

  Video / Audio Gastenboek

  Babbelbox

  175

  Video / Audio Gastenboek

  Videogastenboek

  195

  Busje / Caravan / Tuktuk

  Vespa fotobooth [tuk-tuk]

  675

  360 video spinner

  360 video Noord-Brabant

  845
  450

  Digitaal (zonder prints)

  10+ ophaallocaties [foto, video & GIF]

  159
  625
  645
  Actie

  Video / Audio Gastenboek

  Video gastenboek [met full HD camera]

  195
  450
  Actie
  545
  Actie

  Video / Audio Gastenboek

  Bruiloftzuil

  195
  550
  545

  Fotospiegel

  Fotospiegel

  605

  Busje / Caravan / Tuktuk

  VW photobooth

  695

  Bijzondere fotohokjes huren in Tilburg

  Heb je de standaard fotohokjes en fotozuilen inmiddels al op een aantal personeelsfeesten, recepties, borrels, festivals of bruiloften gezien? Ben je toe aan een nieuw photobooth concept voor je eigen feest in Tilburg waar mensen door verrast zijn? Gelukkig gaan de innovaties in photoboothland door en daarom hebben we een aantal overzichten samengesteld van bijzondere soorten fotohokjes voor je feest in Tilburg:

  360º graden videobooth (spinner)

  360 video spinner

  360 video Noord-Brabant

  665
  695
  Dit is een selectie van onze meest populaire 360 graden videobooth, alle 360 video spinner booths die je kan huren staan hier.

  Volkswagen fotobus, caravan fotobooths, tuktuk photobooth:

  Busje / Caravan / Tuktuk

  Photobooth bus

  749

  Busje / Caravan / Tuktuk

  VW photobooth

  695

  Busje / Caravan / Tuktuk

  Volkswagen fotohokje

  725

  Busje / Caravan / Tuktuk

  Vespa fotobooth [tuk-tuk]

  675

  Busje / Caravan / Tuktuk

  Caravan photobooth [roze]

  600

  Busje / Caravan / Tuktuk

  Caravan fotohokje

  650

  Busje / Caravan / Tuktuk

  Caravan photobooth [groen]

  375

  Busje / Caravan / Tuktuk

  TukTuk photobooth

  595
  Dit is een selectie van onze meest populaire VW photobooths en caravan fotohokjes, alle Photobooth busjes en caravans (en andere booths op wielen) staan hier.

  Fotospiegels

  Actie
  545
  450
  Actie
  545
  Actie
  525
  750
  Dit is een selectie van onze meest populaire interactieve fotospiegels, alle magic mirrorbooths en selfiespiegels staan hier.

  Videopaal

  Actie

  Video / Audio Gastenboek

  Videozuil

  239
  Actie

  Video / Audio Gastenboek

  Video gastenboek [met full HD camera]

  195
  €225 korting!

  Video / Audio Gastenboek

  Videbooth [korting bij ophalen]

  100
  Dit is een selectie van onze meest populaire bruiloftzuilen met prints, alle video booths staan hier.

  GIF photobooths

  Dit is een selectie van onze meest populaire GIF booths, alle GIF photobooths staan hier.

  Greenscreen photobooth

  Dit is een selectie van onze meest populaire greenscreen fotografen en foto booths, alle greenscreen fotografie staat hier.

  Photobooth zonder printer

  Digitaal (zonder prints)

  10+ ophaallocaties [foto, video & GIF]

  159

  Digitaal (zonder prints)

  Fotobooth [Den Haag]

  225

  Digitaal (zonder prints)

  Bezorgd in heel Nederland

  299
  Dit is een selectie van onze meest populaire digitale photobooths, alle digitale photobooths staan hier.

  Accessoires 1: lichtletters huren in Tilburg

  Een veel geziene accessoire op bruiloften, maar ook zakelijke evenementen, zoals beurzen, congressen, productlanceringen en bedrijfsfeesten zijn de lichtletters meestal met LED verlichting. Ook lichtletters kan je in Tilburg huren.

  Bekijk hieronder ons aanbod van verschillende verhuurders. Een lichtletter huur je altijd voor de hele dag of zelfs werkweek of weekend, zodat er geen spanning ontstaat rond bezorging & ophalen. Je kan de lichtletters laten bezorgen, maar meestal ook zelf bij de verhuurders ophalen. Een lichtletter kost rond de €40 - €50 per stuk, waarbij de (transport)kosten iets lager worden als je er meer tegelijk huurt. De meest populaire woorden voor een bruiloft zijn de LOVE lichtletters, MR&MRS lichtletters en de initialen met een koppelteken of hartje er tussen.

  Dit is een selectie van onze meest populaire XL licht letters, alle (LED) licht letters staan hier.

  Accessoires 2: fotoframe kopen in Tilburg

  Een andere accessoires die niet mag ontbreken op je feest in Tilburg is het fotoframe! Een fotoframe of fotolijst maakt een foto nog leuker en dynamisch. Heb je een ‘Tinder bruiloft’? Koop dan een gepersonaliseerd Tinder fotoframe, zodat iedereen er mee op de foto kan en weet hoe jullie elkaar hebben gevonden!

  Een Fotoframe koop je voor rond de €100 en daar komt soms nog rond de €10 aan verzendkosten bij. Je kan het fotoframe dan wel helemaal personaliseren. Denk aan een fotoframe op basis van social media kanalen (Instagram, WhatsApp, Facebook, Skype, Twitter, LinkedIn, Snapchat, YouTube, Tinder etc). Je kan alles personaliseren, dus profielfoto, naam aantal likes, views, swipes, calls, datum, locatie tekst etc. Een volledig gepersonaliseerd fotoframe kan ook en kost rond de €120.

  Props & Feestartikelen

  Telefoon Instagram

  139

  Props & Feestartikelen

  Instagram

  99
  Dit is een selectie van de meest populaire social media borden en foto frames, alle (social media) foto frames staan hier.

  Fotobooths in Tilburg vergelijken

  Wil je liever fotohokjes en de andere soorten photobooths uit de regio Tilburg naast elkaar vergelijken op punten zoals prijs, aantal uur huur, aantal prints, stijl, met of zonder begeleiding, met of zonder props, met of zonder gepersonaliseerde layout van je prints, locatie en meer? Dan raden we je aan om op deze pagina fotohokjes te vergelijken!

  Mocht je er niet uitkomen en gebruik willen maken van onze expertise en contacten met 100+ verhuurders uit heel Nederland, dan kan dat ook! Wij zijn bereikbaar op WhatsApp op 0612750976. Je kan er ook voor kiezen om een algemene photobooth offerte aanvraag in te vullen en dan gaan we ook voor je aan de slag op basis van de informatie die je opgeeft, zoals budget, stijl, begeleiding, type fotohokje, locatie en datum.


   Fotohokje (vanaf €450)Fotopaal (vanaf €300)Fotospiegel (vanaf €450)360 video spinner (vanaf €650)Fotobus (vanaf €650)Caravan photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €450)GIF photobooth (vanaf €200)Videogastenboek (vanaf €200)Photobooth zonder printer (vanaf €200)Lichtletters (vanaf €45 per letter)


   BruiloftFotomarketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardag/jubileumAnders   Modern / NeutraalVintageOpblaasbaar


   Polaroid fotograaf (mobiel fototeam) inhuren in Tilburg

   Voor zakelijke evenementen in Tilburg  is een photobooth niet altijd optimaal. Wellicht wil je meer interactie met het publiek, bijvoorbeeld je gasten op een productlancering, premiere, winkelopening of ander zakelijke evenement waarvoor je op zoek bent naar fotomarketing. Een Polaroid fotografe inhuren is dan een ideale oplossing.

   Een fotografe of zelf een mobiel fototeam bij grotere evenementen kan bijvoorbeeld ook bezoekers op een congres aanspreken, de optimale afstand, belichting en perspectief bepalen en een leuke dynamische foto maken, die meteen wordt afgedrukt en wordt meegegeven als souvenir. Ook kan de foto in een gepersonaliseerd mapje worden meegegeven of zelfs op een magneet worden afgedrukt voor de ultieme souvenir die nog lang in het zicht blijft!

   650

   Mobiele fotobooth / fotograaf

   Mobiel print station [zakelijk]

   999

   Mobiele fotobooth / fotograaf

   Mobiele fotostudio

   695

   Fotomarketing in Tilburg

   Ben je op zoek naar een photobooth of een andere vorm van fotomarketing in Tilburg? Is het belangrijk dat je foto’s maakt die online komen te staan en voorzien zijn van een logo? Wil je een photobooth met branding, custom-made achtergrond of props die perfect aansluiten bij jouw thema? Fotomarketing, eventmarketing, stadsmarketing, social media marketing: het komt allemaal samen op onze site waar behalve photobooths ook mobiele fototeams, polaroidmeisjes en fotohokjes met hostessen te boeken zijn. Ook hebben wij de meest bijzondere photobooths van Nederland verzameld, ook te huur in Tilburg, die als geen ander de aandacht trekken en volledig aangepast met branding kunnen worden geleverd.

   We werken veel samen met evenementenbureaus, event marketing en event organizers die op zoek zijn naar een unieke photobooth of een photobooth (verhuurder) met bepaalde eigenschappen op het gebied van bijvoorbeeld backdrops (achtergronden), branding en social sharing van foto’s, video’s en (3D) GIF op social media. Maar ook foto’s op magneten of flipbooks, naast de reguliere fotoafrukken, natuurlijk wel met gepersonaliseerd fotokader voor prints met brandpower, zijn mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan een robot photobooth, 3D GIF photobooth, 360º greenscreen photobooth, snowglobe (sneeuwbol) photobooth, discolicht fotospiegel, bakfiets photobooth, foto’s op magneet of een video flipbook. Ideaal voor onder andere:

   • Familiedagen
   • Stadsmarketing / city marketing
   • Toeristische attracties
   • Musea
   • Attractieparken
   • Openingen
   • Marketingacties
   • Winkelcentra
   • Feestdagen (valentijn, kerst, pasen, vaderdag, moederdag, halloween, black friday etc.)
   Dit is een selectie van onze meest unieke photo booths voor personeelsfeesten, campagnes & fotomarketing, De meest unieke photobooths staan hier.

   Voor gratis vrijblijvend advies kan je oprichter & eigenaar Mark altijd contacteren op Mark@photobooth-huren.nl of WhatsApp op +316 12 75 09 76.

   Goedkope fotohokjes in Tilburg, acties & kortingen

   Heb je een klein budget en ben je op zoek naar een betaalbaar fotohokje voor je feest of zakelijke evenement in Tilburg? Gelukkig zijn er goedkope fotohokjes! Je kan al een goedkoop fotohokje (zonder printer) huren vanaf ongeveer €200 en met printer vanaf ongeveer €300. Met iets meer opties, zoals begeleiding, een gepersonaliseerd fotokader, vervoer en onbeperkt printen ben je maar iets meer kwijt, rond de €350 – €400 (afhankelijk van je woonplaats). De ‘echte’, gesloten fotohokjes met wanden of gordijntje zijn meestal iets duurder en huur je vanaf €400 – €500, maar zullen niet altijd in de buurt van Tilburg zitten. Een compleet fotohokjes pakket kost rond de €500 – €600. Wij hebben hier een overzicht van goedkope fotohokjes in elke categorie gemaakt, inclusief foto’s, zodat je direct kan beoordelen of de fotobooth de juiste ‘look’ heeft!

   Heb je een klein budget en wil je iets betaalbaars in Tilburg, vergeet dan ook niet onze actiepagina te bekijken, met acties, aanbiedingen en exclusieve kortingen. Sommige verhuurders bieden jouw namelijk korting als je via Photobooths-huren.nl boekt! Soms is het eenvoudigweg een goedkopere prijs, soms is het iets extra’s, zoals gratis props, extra gratis prints of extra gratis kilometers vervoer. Mooi meegenomen voor je feest in Tilburg! Hoe dan ook, de beste photobooth deal voor Tilburg kan je vinden op Photobooths-huren.nl!

   Photobooth in Tilburg voor je bruiloft, verjaardag of jubileum

   Ben je op zoek naar een fotohokje in Tilburg voor je bruiloft, je verjaardag of jubileum? Lees onze bruiloft tips en ideeën. Wij hebben al vele examenfeestjes en jubilea van fotohokjes voorzien! Zorg er in elk geval voor dat je op tijd je foto booth boekt, want fotohokjes zijn het populairst op bruiloften! De weekenden (voornamelijk vrijdagen en zaterdagen) in juni, juli en september (en in mindere mate augustus, omdat dat de vakantie periode is er er dan iets minder bruiloften zijn) zijn erg populair en in 2022 hebben we gezien dat vele (goedkope en dure) verhuurders helemaal volgeboekt zitten en alle beschikbare fotohokjes gereserveerd zijn, niet alleen in Tilburg, maar in heel Nederland. Boek dus op tijd!

   Fotohokje huren in Tilburg voor een zakelijk evenement?

   Ben je op zoek naar een fotohokje in Tilburg voor een receptie of borrel, een bedrijfsfeest, beurs of festival of een marketing campagne? Wij weten precies welke photobooth verhuurders ruime ervaring hebben met zakelijke klanten, het branden en customizen van fotohokjes en features speciaal gericht voor zakelijke klanten, zoals het opslaan van emailadressen, merken of logo’s op de achtergrond plaatsen, de layout van de prints aanpassen en de inzet van promo-dames.

   De onderstaande bedrijven en overheidsinstellingen zijn een kleine selectie van alle zakelijke gebruikers die via Photobooths-huren.nl al hun ideale photobooth vonden! Ben je op zoek naar een fotohokje in Tilburg voor een kerstborrel of kerstreceptie of een sinterklaasfeest, of voor een nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsreceptie, boek dan je fotobooth ruim van te voren, omdat december vanwege de verschillende feestdagen en begin januari populair zijn en sommige verhuurders uitverkocht zullen zijn.

   We hebben inmiddels ruime ervaring met een groot scala aan bedrijven en zijn er trots op dat we de volgende bedrijven voor hun bedrijfsfeesten, marketing campagnes en fotomarketing evenementen hebben mogen matchen met professionele photobooth en fotomarketing bedrijven op ons platform.

   Trouwlocaties in Tilburg

   Weet je al dat je wilt trouwen in Tilburg, maar heb je nog geen trouwlocatie gevonden? Hier geven we 5 van de meest populaire trouwlocaties in Tilburg:

   1. Arbie’s Beach House en Strandbad: Een feest of bijeenkomst aan het water – net even iets specialer. Wij staan graag voor je klaar om bij Arbie’s Beach House jouw bruiloft, verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, personeelsfeest, vergadering, receptie of diner te verzorgen.
   2. Auberge du Bonheur: Er zijn bij Auberge du Bonheur in Tilburg veel mogelijkheden voor uw gelegenheid in familie- of zakelijke sfeer. Van een weekendje even helemaal weg in Tilburg, inclusief overnachting in het viersterrenhotel, tot een compleet verzorgde zakelijke bijeenkomst. U kunt altijd rekenen op een invulling op maat met excellente service en topkwaliteit, tegen een aantrekkelijke prijs. Kom genieten van een karaktervolle locatie, prachtig gelegen in het groen aan de rand van Stadsbos013.
   3. Boerke MutsaersFeestje, feest, big party… we gaan ‘t gelijk regelen…! Bruiloft, jubileum, verjaardag, afgestudeerd… party time! Bel of kom langs en we maken voor u een sprankelend arrangement, dat past in uw budget. Eten, drinken, dansen, muziek, entertainers, we denken écht met u mee, uw geslaagd feest staat bij ons voorop! Boerke Mutsaers heeft een eigen weddingplanster voor u ter beschikking. We combineren onze jarenlange ervaring met gezellige faciliteiten en een toegeweid team van specialisten om uw feest onvergetelijk te maken. Maak gerust een vrijblijvende afspraak en laat u inspireren door onze meedenkers…
   4. Brasserie Valentijn: Brasserie Valentijn biedt u volop mogelijkheden om de mooiste dag van uw leven in stijl te vieren. Het volledige dagprogramma kan bij Brasserie Valentijn plaats vinden, zelfs inclusief trouwceremonie! Door daarbij gebruik te maken van verschillende ruimtes bevinden uw gasten zich telkens weer in een nieuwe setting, zonder zich van de ene naar de andere locatie te hoeven haasten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een informele brunch op het voor terras, gevolgd door een formele receptie op het achterterras, een diner voor de dag gasten in het Keldercafé en een spetterend feest in De Tuinkamer? Wij staan u graag te woord om uw specifieke wensen voor uw Bruiloft te inventariseren en aan de hand daarvan een voorstel uit te werken.
   5. Hofstede De Blaak: Bij Hofstede de Blaak kunt u feesten vieren tot maximaal 200 personen. Voor gezelschappen van 20 tot 200 personen heeft U een schitterende locatie om te feesten. Aangepast aan uw specifieke wensen maken wij uw feest tot een fijne herinnering.

   Wil je meer fotobooth inspiratie op doen? Lees dan ons blog voor tips!

   Hier en hier lees je meer over Tilburg!

   Photobooths-huren.nl
   WhatsApp WhatsApp Mark!