📸 Photobooth huren in Venlo 🥳 [Vanaf €295 onbeperkt printen!] 🎉

Een fotobooth met printer huren in Venlo doe je al voor rond de €295 – €445. Als je een photobooth in Venlo huurt, kan je rekenen op:

 • 3 of 4 uur (onbeperkt) printen, soms zelfs het hele feest lang zonder extra kosten!
 • Een gepersonaliseerde opmaak van het fotostrookje, dus jouw/jullie namen, een bedrijfslogo of de datum van een verjaardag, jubileum of bruiloft.
 • Photobooth props en andere accessoires voor extra grappige foto’s. Denk aan pruiken, hoeden, zonnebrillen, snorren, mondjes etc.
 • Het tarief voor een photobooth huren inclusief bezorging naar Venlo, installatie, uitleg & afbouw zijn rond de €350 tot €445, een goedkope photobooth die je zelf in de provincie moet ophalen en terugbrengen kost minimaal €295
 • Na je feestje ontvang je alle foto’s digitaal voor eeuwige herinneringen 🙂
 • Voor thema props, achtergronden, video, GIF of foto sharing via social media, email of QR code betaal je meestal extra

In Venlo kan je ook een 360 video booth (“360 spinner”), een fotohokje met wanden en gordijntje, fotospiegel (magic mirrorbooth), greenscreen fotobooth of een Volkswagen photobooth, caravan photobooth of tuktuk fotobooth huren. Reken hiervoor wel op hogere prijzen, vanaf ongeveer €500 tot €800.

★★★ 4.7 / 5 op Trustpilot ★★★

Photobooth in Venlo huren: gratis photobooth offerte aanvragen

Wil je direct weten welke photobooth beschikbaar is en wat die op jouw feest gaat kosten? Vul het contactformulier in en ontvang binnen 24 uur offertes van de photobooths uit de regio Venlo.

  Ik zoek een
  Fotobooth (paal/zuil, vanaf €300)Fotohokje (vanaf €450)Fotospiegel (vanaf €450)360 video spinner (vanaf €550)Caravan / Bus / Tuktuk photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €500)GIF photobooth (vanaf €200)Videogastenboek (vanaf €200)Audiogastenboek (vanaf €125)Lichtletters (vanaf €45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftVerjaardagPersoneelsfeestMarketing eventFestival/beursAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Van hoe laat tot hoe laat heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?

  Je ontvangt maximaal 3 offertes van betrouwbare leveranciers uit ons netwerk. Met 100+ verhuurders uit heel Nederland heeft ons verhuurplatform het grootste aanbod en de beste beschikbaarheid van betaalbare en goedkope photobooths in Venlo en omstreken. Zo weet je zeker dat je feest of evenement in goede handen is.

  Een fotobooth op je feest in Venlo

  We zien elk dag photobooth aanvragen binnen komen voor bruiloften, bedrijfsfeesten en verjaardagen, maar ook diploma uitreikingen, schoolfeesten, sweet sixteen, babyshower, gender reveal, jubileum of merkactivatie komen regelmatig voorbij. Zoek je een lokale photobooth verhuurder, echt uit de regio Venlo? Hieronder hebben we de photobooth(s) geselecteerd die daadwerkelijk uit de buurt van Venlo komen. Maar… de meeste foto-booth verhuurders leveren in de hele provincie – gratis of tegen een kleine transportvergoeding. Bekijk daarom ook alle 12 photobooths in de rest van Limburg (filter: “Dichtbij”).

  325

  Advies van eigenaar & photobooth expert Mark

  Mark Reijman PHNL

  Bel / app met expert Mark

  In de afgelopen 10 jaar heb ik een netwerk van 150+ photobooth verhuurders in Nederland en België opgebouwd, op basis van betrouwbaarheid en prijs/kwaliteit verhouding. Inmiddels staan er meer dan 250 verschillende photobooths op dit verhuurplatform en kan ik vrijwel iedereen aan een photo-booth, fotospiegel, fotohokje, 360 video, GIF, videogastenboek (bruiloftzuil), audiogastenboek (trouwtelefoon) of greenscreen fotograaf of fotobooth helpen.

  Ook last-minute en ook op hele populaire (trouw)dagen! Kan ik je helpen met advies, schroom dan niet om me te bellen of appen via WhatsApp! Ook voor fotomarketing of eventmarketing opdrachten, zoals een winkelopening, winkelcentrum promotie of product- of merklancering kan je bij mij terecht! Om je snel van een of meerdere offertes te voorzien heb ik de informatie nodig die hierboven in het contactformulier is opgenomen.

  Zoek zelf een photobooth in regio Venlo

  Wil je zelf alle beschikbare photobooths zien voor je feest of evenement in Venlo? Dat kan natuurlijk ook! Hier staan ze: alle fotobooths van Nederland. Je kan zoeken op alle verschillende soorten fotobooths, zoals:

  Daarnaast kan je ook GIF en Greenscreen photobooths en XL LED lichtletters huren. Via dit filter, bezorging in Limburg kan je de verhuurders vinden die weliswaar niet in Limburg gevestigd zijn, maar daar wel photobooths leveren. Sommige leveranciers verhuren inclusief transport, waar dan ook in Nederland, maar bij andere fotobooth verhuurders moet je letten op de transportkosten en dus wel met een half oog kijken naar waar de verhuurder gevestigd is! Je kan ook filteren op budget en andere kenmerken, zoals stijl en achtergrond, het type camera en hoe lang de verhuurder al actief is op ons platform.

  Ook voor een fotobooth huren in de buurt van Venlo, zoals Roermond, Swalmen, Maasbree, Arcen en Baarlo.

  Kosten van een photobooth in Venlo

  De tarieven van photobooths in Venlo en Limburg lopen behoorlijk uiteen. Je wilt natuurlijk weten wat de prijzen voor een type photobooth in Venlo zijn? De kosten van fotobooths verschillen afhankelijk van de kwaliteit, locatie, extra opties en uitstraling. Als we naar de gemiddelde prijzen in Limburg kijken, komen we uit op de volgende kosten voor een photobooth in:

  • €200 voor een photobooth zonder prints huren in Venlo, die je zelf zult moeten ophalen én terugbrengen
  • €295 – €445 voor een mooie photobooth (fotopaal / fotozuil) mét (onbeperkte) prints, fotokader op maat, fotobooth props, en alle foto’s na afloop digitaal. Aan de onderkant van deze prijsrange moet je hem zelf ophalen en terugbrengen, aan de bovenkant is het inclusief opbouw, afbouw & transport van en naar Venlo.
  • €550 – €650 voor een gesloten fotohokje of fotospiegel / magic mirror, inclusief bezorging en onbeperkt printen in Venlo. Er is helaas minder keus in fotohokjes en fotospiegels in Limburg dan in de Randstad,
  • €650+ voor een 360 video spinnerbooth, greenscreen photobooth, caravan photobooth, Volkswagen fotobooth bus of tuktuk photobooth.

  De prijzen zijn natuurlijk afhankelijk van beschikbaarheid van fotobooths; de goedkoopste photobooths zijn vaak het snelst uitverkocht en de duurdere blijven (iets) langer beschikbaar op populaire dagen. 95% van alle photobooths worden sowieso verhuurd op de vrijdag en zaterdag. Als je wilt huren op een vrijdag of zaterdag in het trouwseizoen (mei tot september) of een bedrijfsfeest in december organiseert raden we je aan de photobooth minimaal 3 maanden van tevoren definitief te boeken.

  photobooth roermond, Limburg

  Een photobooth op je bruiloft in Venlo

  Wij zijn dol op bruiloften! Ga je trouwen? Photobooths worden vaak geboekt voor het trouwfeest, maar ook voor de receptie, waar ze worden ingezet als digitaal gastenboek of babbelbox. We mogen zelfs wel zeggen dat bruiloften de meest populaire gelegenheid is voor het huren van een fotobooth (naast bedrijfsfeesten, vooral in december)! Bij een bohemian bruiloft, buiten bruiloft of festival bruiloft zijn vooral de caravan photobooths populair, terwijl naast de dansvloer op het feest de magic mirror photobooth of de ‘driepoot’ fotopaal of fotozuil vaak wordt gekozen. In 2024 gaan we ook de 360 video of 360 spinner vaker zien, voor de gaafste filmpjes!

  Photobooth Limburg huren

  We helpen je graag met enkele tips voor de photobooth op je bruiloft in Venlo:

  1. Boek vroeg: de beste ‘value for money’ photobooths zijn het snelst uitverkocht, zeker op populaire trouwdagen
  2. Locatie & zichtbaarheid: De meeste photobooths worden tijdens het feest in de avond ingezet: zorg voor een goed zichtbare plek
  3. Goed voorbeeld doet volgen: Ga als bruidspaar als eerste op de foto om de photobooth te ‘openen’, gegarandeerd dat daarna een rij ontstaat!
  4. Onbeperkt is onnodig: Staar je niet blind op ‘onbeperkt printen’, de ervaring leert dat 300 prints voor een bruiloft met 100 gasten meer dan voldoende is!
  5. Je mist niets: Na afloop krijg je alle foto’s digitaal, ook de supergrappige, dronken mislukte foto’s 🙂
  6. Wij kunnen (bijna) altijd helpen: Is de photobooth van je keuze toch al uitverkocht of levert de leverancier niet op jouw feestlocatie? Geen nood, wij zorgen voor een alternatieve offerte van een vergelijkbare photobooth die wél beschikbaar is!

  Over Venlo

  Venlo is een stad in het noordelijke deel van de Nederlandse provincie Limburg en de stedelijke kern van de gelijknamige gemeente. De stad telt 68.575 inwoners per 2021. Venlo is een handels-, transport- en industriestad. De stad is het centrum voor de wijde omgeving alsmede koopcentrum voor het naburige Duitse Ruhrgebied.

  Venlo kent een karakteristiek stadsdialect, dat in grondslag nog Limburgs is, maar ook al enkele kenmerken heeft van de Brabants-Limburgse overgangsdialecten. Daarmee vormt het een overgangsdialect. Venlo ligt op een strategische positie, op een belangrijke kruising van wegen bij een oversteekplaats over de Maas. De nederzetting werd al in de vroeg-Romeinse tijd (50 v. Chr.-70 na Chr.) bewoond. Er zijn diverse vondsten van aardewerk, munten en sieraden aangetroffen die wijzen op bewoning door Romeinse militairen en geromaniseerde handelaren.

  In 1991 werd bij archeologisch onderzoek een uit 900 daterende gracht blootgelegd. Dit geeft aan dat in de 9e eeuw al een dorp van enige omvang in dit gedeelte van de latere stad lag. Door de bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn veel historische gebouwen uit de Venlose binnenstad verdwenen zoals de middeleeuwse woningen nabij de Maasbrug (Kwartelenmarkt), de synagoge en de kloostercomplexen aan de zuidkant. Daarnaast is rond de Tweede Wereldoorlog een aantal (laat)middeleeuwse panden gesloopt. Bron.

  Venlo - photobooth huren

  Meer info over Venlo kan je hier, hier en hier vinden.