📸 Photobooth huren in Zaandam [betrouwbaar, betaalbaar, beschikbaar] 🎉

De kosten voor een photobooth huren in Zaandam zijn ongeveer €295 tot €445 voor een reguliere fotobooth (fotopaal / fotozuil). Als je een standaard photobooth pakket in Zaandam huurt, kan je typisch rekenen op:

 • (Minimaal) 4 uur (onbeperkt) printen
 • Gepersonaliseerde layout (dus je eigen naam, logo of feestdatum op het fotokader van de prints)
 • Photobooth props en andere feestartikelen
 • De kosten voor een photbooth huren inclusief bezorging, installatie, uitleg & afbouw beginnen rond de €350 tot €445, een goedkope photobooth die je zelf moet ophalen (in de buurt) kost minimaal €295
 • Bij de prijs is altijd inbegrepen dat je na afloop van je feest alle foto’s digitaal ontvangt
 • Voor thema props, achtergronden, video, GIF of foto sharing via social media, email of QR code betaal je meestal extra

Het huren van een 360 video ‘spinner’, gesloten fotohokje, fotospiegel (magic mirror photo-booth), greenscreen fotobooth of een Volkswagen photobooth bus of caravan photobooth in Zaandam is natuurlijk ook mogelijk, maar reken hiervoor op hogere prijzen, vanaf ongeveer €500.

★★★ 4.7 / 5 op Trustpilot ★★★

Zaandam photobooth huren Zaanstad

Photobooth Zaandam huren: gratis offertes ontvangen

Vraag nu snel enkele vrijblijvende offertes van beschikbare photobooths uit de regio van Zaandam aan! Vul dit contactformulier in en je ontvangt maximaal 3 gratis offertes. Met ruim 100 betrouwbare verhuurders uit heel Nederland heeft ons verhuurplatform het grootste aanbod en de beste beschikbaarheid van betaalbare en goedkope photobooths in Zaandam en omstreken, zonder aan professionaliteit en service in te leveren.

Verhuurders waarover we structureel klachten krijgen worden namelijk van ons platform verwijderd, zodat we jou een feestelijke ervaring zonder zorgen kunnen garanderen.

  Ik zoek een
  Fotobooth (paal/zuil, vanaf €300)Fotohokje (vanaf €450)Fotospiegel (vanaf €450)360 video spinner (vanaf €550)Caravan / Bus / Tuktuk photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €500)GIF photobooth (vanaf €200)Videogastenboek (vanaf €200)Audiogastenboek (vanaf €125)Lichtletters (vanaf €45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftVerjaardagPersoneelsfeestMarketing eventFestival/beursAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Van hoe laat tot hoe laat heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?

  Een fotobooth uit Zaandam

  Wil je echt een photobooth uit de buurt van Zaanstad huren? Dan staat hieronder je beste keuze fotobooth nabij Zaanstad. Maar de meeste verhuurders leveren in de hele provincie – gratis of tegen een kleine transportvergoeding. Bekijk daarom ook alle 39 photobooths in de rest van Noord-Holland (filter: “Dichtbij”).

  449

  Zelf een photobooth zoeken in de buurt van Zaanstad

  Wil je graag zelf alle beschikbare photobooths zien voor je feest of evenement in Zaandam? Hier staan alle fotobooths van Nederland. Je kan zoeken op alle verschillende soorten fotobooths, zoals:

  Daarnaast zijn er ook nog GIF, Greenscreen en XL LED lichtletters te huren. Via dit filter, bezorging in Noord-Holland kan je de verhuurders vinden die weliswaar niet in Noord-Holland gevestigd zijn, maar daar wel photobooths bezorgen. Natuurlijk is er ook een prijs filter en kan je zoeken op andere kenmerken, zoals het uiterlijk van de photobooth (modern, vintage, LED, romantisch, uniek, met achtergrond, etc) en het type camera.

  Ook voor een fotobooth huren in de buurt van Zaanstad, zoals Krommenie, Wormerveer, Purmerend, Edam, Volendam en Assendelft.

  Persoonlijk advies

  Mark Reijman PHNL

  Bel / app met expert Mark

  In de afgelopen 10 jaar heb ik een netwerk van 150+ photobooth verhuurders in Nederland en België opgebouwd, op basis van betrouwbaarheid en prijs/kwaliteit verhouding. Inmiddels staan er meer dan 250 verschillende photobooths op dit verhuurplatform en kan ik vrijwel iedereen aan een photo-booth, fotospiegel, fotohokje, 360 video, GIF, videogastenboek (bruiloftzuil), audiogastenboek (trouwtelefoon) of greenscreen fotograaf of fotobooth helpen.

  Ook last-minute en ook op hele populaire (trouw)dagen! Kan ik je helpen met advies, schroom dan niet om me te bellen of appen via WhatsApp! Ook voor fotomarketing of eventmarketing opdrachten, zoals een winkelopening, winkelcentrum promotie of product- of merklancering kan je bij mij terecht! Om je snel van een of meerdere offertes te voorzien heb ik de informatie nodig die hierboven in het contactformulier is opgenomen.

  Prijzen: wat kost een photobooth in Zaandam en omstreken?

  Als we naar de prijzen van photobooths in Noord-Holland kijken, komen we uit op de volgende prijzen voor een photobooth in Zaandam:

  • €200 voor een photobooth huren in Zaandam zonder prints die je zelf moet ophalen
  • €295 – €445 voor een mooie photobooth (fotopaal / fotozuil) met (onbeperkte) prints, gepersonaliseerd fotokader, fotobooth props, foto’s na afloop digitaal. Aan de onder kant van deze prijsrange moet je hem zelf ophalen, aan de bovenkant is het inclusief opbouw, afbouw & transport naar Zaandam.
  • €450 – €650 voor een gesloten fotohokje of fotospiegel / magic mirror, inclusief bezorging in Zaandam
  • €650+ voor een 360 video spinnerbooth, greenscreen photobooth, caravan photobooth, Volkswagen fotobooth bus of tuktuk photobooth

  De prijzen zijn natuurlijk afhankelijk van beschikbaarheid van fotobooths; de goedkoopste photobooths zijn meestal als eerst uitverkocht, vooral vrijdagen en zaterdagen in het trouwseizoen en met kerst moeten het wat dat betreft ontgelden.

  Photobooth huren in Zaanstad

  Wil je een photobooth huren in Zaandam? Of het nu voor een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, schoolfeest, sweet sixteen, gala of een marketing activiteit is, een feest met een fotobooth erbij is altijd leuker! Een photo-booth (of fotobooth) huren in de buurt van Zaanstad is heel eenvoudig op onze site! Op deze website staat namelijk het grootste overzicht van photobooths in Nederland, waaronder photobooths uit de buurt van Zaandam. Ook voor het huren van een fotobooth buiten Zaandam, zoals Krommenie, Wormerveer, Purmerend, Edam, Volendam en Assendelft ben je hier aan het juiste adres!

  fotobooth Zaandam met achtergrond

  Een photobooth voor je bruiloft in Zaandam

  Wij zijn dol op bruiloften! Ga je trouwen? Dan ben je zeker en vast nog op zoek naar een photobooth voor je trouw! Photobooths worden vaak geboekt voor het trouwfeest, maar ook voor de receptie, waar ze worden ingezet als een alternatief voor het traditionele gastenboek. We mogen zelfs wel zeggen dat bruiloften de meest populaire gelegenheden zijn voor het huren van een fotobooth! Bij een bohemian bruiloft, buiten bruiloft of festival bruiloft zijn vooral de caravan photobooths populair, terwijl op de dansvloer de magic mirror photobooth vaak wordt gekozen.

  Onze photobooths hebben onder andere op bruiloften op de volgende trouwlocaties in Zaanstad gestaan:

  • De Patronage
  • Het Zaantheather
  • Taets Art and Event Park
  • Het Hembrugterrein

  fotozuil Zaandam

  Over Zaandam en Zaanstad

  fotostrip-Zaanstad

  De Zaanse Schans is geen museum, maar een vrij toegankelijk gebied dat begin jaren zestig van de twintigste eeuw is ontstaan. Wegens stadsvernieuwing en fabrieksuitbreidingen dreigden veel historische, veelal houten panden te worden gesloopt. Het idee ontstond om een reservaat te ontwikkelen voor de bedreigde panden en de specifieke Zaanse houtbouw zodoende voor het nageslacht te bewaren.

  In de 17e en 18e eeuw was de plaats nauw verbonden met de walvisvaart. Hiernaar wordt verwezen in het wapen van Zaanstad, dat als schildhouder twee walvissen heeft. Naast de houtzaagmolens stonden er tientallen andere molens: pelmolens, papiermolens, oliemolens, verfmolens, snuifmolens, specerijenmolens en volmolens. Vanaf ongeveer 1850 is de windkracht, aanvankelijk langzaam, verdrongen door stoomkracht.

  Zaanstad - photobooth huren

  Meer info over Zaandam en Zaanstad kan je hier, hier en hier vinden.