🥳 Luxe LED lichtletters huren in Amsterdam [XL]. Vanaf €45 per letter 🎉

Organiseer je een bedrijfsfeest of een bruiloft in de regio Amsterdam en ben je nog op zoek naar kekke grote staande verlichte letters, om je gasten welkom te heten, te laten zien waar de bar zich bevindt of om jullie liefde te uitten? XL LED lichtletters zijn geweldig voor de styling en decoratie van je event. Zoek niet verder, in dit artikel vertellen we waar je op moet letten bij het huren van XL letters, wat de lichtletters ongeveer kosten om te huren en te kopen en geven we enkele tips.

Fotobooth huren Noord-Holland

Kosten van XL lichtletters huren in Amsterdam

Als je wilt inschatten hoeveel je kwijt bent aan het huren van grote staande LED lichtletters in Amsterdam voor styling van je evenement, kan je uitgaan van de volgende gemiddelde kosten per letter:

 • Verlichte XL letters (100 cm): ~€45 per letter voor 3 dagen huur (verzending dag 1, gebruik dag 2, terugzenden dag 3)

Je kan het hele alfabet van lichtletters en cijfers en tekens zoals ♥ en ‘&’ uit Noord-Holland huren:

Alle lichtletters met verzending per post naar Noord-Holland staan hier.

Alle verlichte luxe LED letters van Nederland staan hier.

Hier komen dan nog wel de verzendkosten bij, aangezien de verhuurders niet in Amsterdam zelf zitten. Hoewel je de verlichte letters kan ophalen maken de meeste mensen gebruik van de verzendservice: reken hierbij op ongeveer €20 per 3 letters aan transportkosten indien de LED letters met de pakketpost worden verzonden. De prijzen voor verzenden per koerier variëren per verhuurder en hangen af van de locatie van het magazijn en andere opdrachten in Amsterdam en omgeving die kunnen worden gecombineerd.

verlichte-letters-initialen

Offerte voor grote LED lichtletters in Noord-Holland opvragen

Zie je door de bomen het bos niet meer, of wil je advies van ons welke lichtletters beschikbaar zijn ter decoratie, welke verhuurder in de buurt van Amsterdam zit en het best past bij jouw wensen en feest? Niet alle letters kunnen bijvoorbeeld even goed tegen water en sommige kunnen op je evenement van kleur wisselen met behulp van een afstandsbediening, terwijl bij andere verlichte letters een ander kleurtje lampen van tevoren moet worden ingedraaid.

We stellen graag ons netwerk van aanbieders ter beschikking en helpen je met het vinden van de verlichte (LED) letters die het best bij jouw voorkeuren, locatie in Amsterdam, datum en budget passen. Vul hiervoor het onderstaande contactformulier voor het uren van lichtletters in Amsterdam in en wij gaan gratis voor je aan de slag met het selecteren van de verhuurders die het best bij jouw wensen passen! Binnen 24 uur ontvang je dan enkele gratis en vrijblijvende offertes, zodat je tijd en geld bespaart door de verschillende offertes met elkaar te vergelijken!

  Welke letters wil je huren?

  Wat voor evenement organiseer je?


  BruiloftFotomarketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardag/jubileumAnders

  lichtletters verhuur LOVE lichtletters huren

  Tips voor het huren van luxe LED lichtletters in Amsterdam

  • Laat je (trouw) fotograaf weten dat je verlichte letters huurt en vraag hem of haar om er leuke trouwfoto’s van te maken. Hij of zij heeft vast leuke ideeën hoe je kan poseren rondom de letters of wellicht heeft hij zelfs een suggestie voor een leuk woord: de verhuurders verhuren namelijk het hele alfabet! Zo heb je ook na afloop van je feest of bruiloft dankzij de foto’s een blijvende herinnering aan je lichtletters met grote LED of gloeilamp verlichting
  • Gebruik onze site om verschillende aanbieders van lichtletters in de regio Amsterdam te bekijken en selecteer niet enkel op prijs, maar ook op basis van uiterlijk, grootte (100 cm is gebruikelijk, maar ook 130 cm hoge letters zijn beschikbaar) en natuurlijk de locatie van het magazijn, want of je ze nu laat bezorgen of gaat halen, transport kost altijd tijd en/of geld!
  • Zoek je lichtletters tijdens de bruiloft in de regio Amsterdam? Gebruik de verlichte XL letters niet enkel op je feest, maar zet ze bijvoorbeeld ook al overdag tijdens je receptie in het zicht! Zo heb je langer plezier van je verlichte letters.
  • Ga je losse letters huren voor je ‘eigen’ woord? De standaard letter combinaties die worden aangeboden zijn goedkoper dan de losse letters. Huur je meer dan 6 letters, kijk dan of er een korting mogelijk is op de huur van losse letters. Niet geschoten is altijd mis!
  • Bedenk van te voren of je interesse hebt in (gloei)lampen (perfect voor warm wit) of rechtop staande XL LED verlichting (vele verschillende kleuren).
  • Indien het niet duidelijk blijkt uit de informatie in het profiel: verzeker je ervan of het licht dimbaar is en dat je het licht op verschillende intensiteit kan zetten, indien dat belangrijk is voor je?
  • Ook voor de decoratie en styling van je bruiloft of evenement zijn de grote staande verlichte letters een uitkomst en aandachtstrekker!

  lichtletter-initialen-mr&mrs

  Luxe lichtletters in Amsterdam kopen

  Als je de lichtletters voor een langere periode nodig denkt te hebben of ze zelf wilt gaan verhuren of gebruiken, bijvoorbeeld omdat je een feestlocatie in de regio Amsterdam hebt, kan je ook overwegen om de lichtletters te kopen. Bedenk wel dat je dan ook de kosten draagt voor opslag en onderhoud. Als je XL lichtletters wilt kopen moet je ongeveer rekenen op rond de €300 per letter. Dit is maatwerk, dus je kan (meestal) niet binnen een week letters ‘van de plank’ kopen.

  Amsterdam photobooth huren

  Photobooths-huren.nl
  WhatsApp WhatsApp Mark!