Trouwballonnen kopen voor op je bruiloft? [30+ tips, kosten, shops]

Ga je trouwen en ben je op zoek naar lampionnen of ballonnen voor op je bruiloft? Wij hebben een overzicht gemaakt van alle tips en sites waar je alle verschillende soorten ballonnen en lampionnen die je maar kunt bedenken voor je bruiloft! Zo weet je zeker dat je de leukste, best passende ballonnen of lampionnen voor bij jouw bruiloft hebt!

Ballonnen oplaten op je bruiloft: 6 tips

Op onze eigen bruiloft hebben we met helium gevulde ballonnen opgelaten en dat is een van de mooiste foto’s geworden omdat iedereen tegelijk de ballon los liet en op een rij stonden, met de trouwlocatie (een kasteel) op de achtergrond. Je ballonnen loslaten op je bruiloft is dan ook een leuke extra ervaring voor bijvoorbeeld tijdens de receptie. Onze tips:

 • Denk na over het feit dat je het milieu verontreinigt als je de balonnen laat opstijgen
 • Ook kunnen de kapotte ballonnen gevaarlijk zijn voor dieren als ze ze opeten. Bummers 🙁 Maar toch even het vermelden waard.
 • Wil je hierom de ballonnen niet laten opstijgen? Dan zijn hartvormige ballon vormen, of een ballonnenboog of ballonnen pilaar leuke alternatieven.
 • Er zijn ook bio-afbreekbare ballons, maar dat vergt wel enig navragen. Er bestaan twee soorten ballonnen: Latex en folie. Latex ballonen zijn de enige soort ballonnen die gebruikt worden bij oplatingen en zijn 100% biologisch afbreekbaar. Ze worden gemaakt van het sap van rubberbomen en een Latex ballon doet er ongeveer even lang over om af te breken als een boomblad.
 • Als je zelf aan de slag gaat met helium ballonnen of je laat ze komen, vraag dan voor de zekerheid hoe lang de ballonnen blijven zweven, zodat ze je hele bruiloft en ook je feest mee gaan!

photobooth-amsterdam-bruiloft

Wat kan je doen met ballonnen op je bruiloft? 5 tips.

 • Vertel je trouwfotograaf sowieso dat je ballonnen hebt op je bruiloft! Hij heeft vast originele ideeën hoe je die kan gebruiken op de fotoshoot en gedurende de rest van de dag.
 • Onze ceremoniemeesters gaven na de plechtigheid iedereen een ballon. Als bruidspaar hadden we geen zin in een rij van mensen voor de felicitaties, dus liepen we zelf rond: zodra we iemand hadden gesproken, kregen we hun ballon (die door de ceremoniemeester werd overgenomen). Zo konden we aan de hand van de balonnen precies zien welke gasten we nog niet hadden gesproken en wisten alle gasten dat ze ‘aan de beurt zouden komen’
 • Stuur een bedrukte ballon mee met de uitnodiging, zo laat je het feest al vast beginnen. Misschien dat je iedereen vraagt de ballonnen op te blazen bij jullie aankomst!
 • Bedenk goed dat het over het algemeen vrij veel tijd kost om de ballonnen zelf op te blazen, kom niet in tijdsnood en oefen en time hoe lang het duurt om op te blazen en ergens aan te bevestigen!
 • Laat de kleur van je bruiloft of van je trouwjurk matchen met de ballonnen. Neem eventueel ene kleurmonster of staal mee naar het ballonbedrijf, zodat je de juiste kleur of juiste type witte ballon kan kopen.

Tussendoor: dit zijn de 8 goedkoopste photobooths die je momenteel kan huren

Dit zijn de 8 goedkoopste photobooths mét printer die je op dit moment kan huren. Je bent dan voor het basis pakket minder dan €300 kwijt! Ze zijn in alle eerlijkheid niet allemaal even mooi, maar ze doen wat ze moeten doen: foto's printen en in sommige gevallen kan je er ook video's en GIF-jes mee opnemen! Zit er een addertje onder het gras? Sommige van deze photobooths moet je zelf ophalen bij een ophaallocatie, dus je moet een beetje geluk hebben met waar je feest is, maar die van €299 wordt overal in Nederland (per post) bezorgd! In Apeldoorn, Delft, Den Haag, Den Helder, Enschede, Groningen, Maastricht, Utrecht, Haarlem, Amsterdam, Rotterdam, Roermond, Nijmegen, Zwolle, Sneek, Leiden, Dordrecht en Drenthe is in elk geval een photobooth in de stad om op te halen!

DIY: ballonversiering op je bruiloft zelf maken:

 • Zorg er voor dat je genoeg ballonnen hebt! Een beetje boog heeft al snel 160 ballonnen nodig!
 • Blaas de ballonnen niet te groot op: 23 – 35 cm omtrek is al voldoende. Vooral de ballonnen in een ‘hoek’ van de boog mogen wat kleiner. Met kleinere ballonnen kan je de boog mooier opvullen en ziet de ballonnenboog er goed ‘opgevuld’ uit.
 • Je hebt een frame nodig, waar je alle ballonen aan vast maakt: bijvoorbeeld een PVC pijp (flexibel, maar stevig plastic). Die koop je bij de Gamma of Praxis voor enkele euro’s.
 • Meet hoe lang het frame moet zijn: je hebt al snel 4-6 meter nodig
 • Voor meet structurele stevigheid kan je hebt best een dubbel frame gebruiken, dus twee PVC pijpen
 • Bedenk van tevoren hoe je de ballonnenboog gaat vastmaken: je moet wellicht een standaard maken als je de boog vrijstaand wilt maken
 • Bedenk dat de boog in totaal best zwaar wordt, dus maak of gebruik een goede, zware standaard.
 • Een parasol standaard is een uitmuntende standaard!
 • Een alternatief is om de boog tegen een muur aan te bevestigen, bijvoorbeeld als het de deur van het huis van de bruid of bruidegom is.

DIY: Zelf een ballonenboog als decoratie op je bruiloft maken

Hoe maak je precies de ballonnen vast aan de boog? Dat doe je in 8 stappen. Stel je wilt een boog met 2 kleuren:

 1. Je blaast twee ballonnen van dezelfde kleur op en dan knoop je ze dicht.
 2. Hierna knoop je deze twee ballonnen aan elkaar vast. Zorg dus voor sterke, kwalitatief goede ballonnen!
 3. Doe hetzelfde met twee ballonnen van de andere kleur.
 4. Je hebt nu 2 x 2 ballonnen. Deze draai je in elkaar.
 5. Nu kan je de set van 4 in elkaar gedraaide ballonnen op het frame plaatsen. Je schuift eenvoudig de set van 4 ballonnen over 1 uiteinde van de PVC pijp, tot aan de andere kant, waar ze er vanwege je standaard niet van af vallen.
 6. Stap 1 t/m 4 herhaal je zo vaak als je nodig hebt om het hele frame van PVC pijp te vullen
 7. Als je elke keer de set van 4 ballonnen een kwartslag draait, krijg je vanzelf een ‘draai’ effect.
 8. Als je door je ballonnen heen bent is de boog hopelijk gevuld en zet je de ballonnen ‘strak’ op de boog’ door aan de andere kant de standaard vast te maken

Ballonnen voor je bruiloft bestellen

Ballonnen voor je trouwdag bestellen gaat tegenwoordig heel eenvoudig. Zoals je hieronder kan zien zijn er verschillende webshops die zich geheel of gedeeltelijk specialiseren in de verkoop en productie van ballonnen: je kan ze laten bedrukken of ze laten samenvoegen tot een grote vorm, zoals een boog, hart of pilaar. Kleinere hoeveelheden kan je gewoon automatisch op de webshops kopen en worden automatisch uitgeleverd, zodat je er zelf mee aan de slag kan gaan. Koop je een opgeblazen object, zoals een ballonnenboog? Dan heb je contact met de verkoper over de locatie, tijdstip, kleuren etc en krijg je meestal afhankelijk van je wensen een op maat gemaakt offerte.

Ballonnen kopen: wat kosten ballonnen op je bruiloft?

Ballonnen op je bruiloft zijn natuurlijk superleuk, maar je trouwdag is al duur, dus je wilt weten wat dat je ongeveer gaat kosten, al is het maar om manlief te overtuigen. Als je enkele tientallen ballonnen koopt en deze zelf opblaast ben je (veel) minder dan €1 per ballon al klaar, je kopt er bijvoorbeeld 10 in een egale kleur voor €3 of €4, dus dat komt uit op slechts €0,30 of €0,40 per ballon. De kosten van ballonnen op je bruiloft hangt onder andere af van:

 • Het aantal ballonnen dat je koopt (meer ballonnen kopen betekent volumekorting)
 • De kwaliteit van de ballonnen
 • De vorm van de ballonnen (‘gewoon’ ei-vormig, of special shapes, zoals een hart)
 • Moet er lucht of helium in (helium is duurder)
 • Kleur – typisch is standaard wit goedkoper dan een (bijzondere) kleur
 • Bedrukt / customized of niet

Wat kost een ballonnenboog op je bruiloft?

Ballonnenbogen heb je in allerlei vormen en maarten: in 1 kleur, multikleur, van 1, 2 , 3 meter hoog, met tientallen en honderden ballonnen. Dat maakt het moeilijk om een gemiddelde of standaard prijs van een boog te geven, het hangt helemaal af van jouw wensen. Maar denk aan €50 (voor een zuil) tot €150 euro voor een mooie ballonnenboog op je bruiloft. Complexere vormen, zoals een figuur (bruidspaar, zwaan etc.) kosten eerder richting de €250, omdat dit echt maatwerk is. Je kan natuurlijk ook zelf aan de slag gaan met ballonnen, maar bedenk dat het vrij arbeidsintensief is en na het in elkaar zetten een behoorlijk groot object om te vervoeren (ik spreek uit ervaring)! Ook wil je niet dat je boog uiteindelijk er toch ‘net niet’ uit ziet, het is immers je trouwdag!

25+ Webshops gespecialiseerd in ballonnen

Wij hebben hieronder een overzicht gemaakt van een aantal websops en bedrijven die gespecialiseerd zijn in het verkopen van ballonnen, lampionnen en ballonbogen, pilaren en dergelijke.

Gooise ballonnen

De huwelijksdatum is vastgelegd en de trouwplanning moet worden gemaakt. Een hectische maar leuke tijd breekt aan. Het nadenken en regelen van de trouwlocatie, trouwringen, trouwkaarten, trouwjurk en trouwpak  en natuurlijk de aankleding van het feest. Gooise Ballonnen helpt u graag met de mooiste bruiloft ballonnen en decoratie! Na de huwelijksceremonie kunt u ballonnen oplaten. Of u het groots wilt aanpakken of subtiel, alles is mogelijk. Heel erg sfeervol en een leuk alternatief als het bijvoorbeeld niet is toegestaan om rijst te strooien. Website.

Marcel’s Ballonbogen

Bij Marcel kan je terecht voor ballondecoraties, bio-afbreekbare ballonnen in de vorm van duiven, gevuld met Helium, ballonbogen en andere decoraties met ballonnen. Website.

De ballonnenkoning: ballonbogen, ballondecoraties en meer

Harten gemaakt van ballonnen kunnen op verschillende manieren voor u gemaakt worden. Zo kunnen de harten los van elkaar worden opgehangen of als dubbele harten worden opgehangen bij uw ceremonie of in de feestzaal. De harten zijn in verschillende maten worden gemaakt. Ook is natuurlijk iedere kleurcombinatie mogelijk. Bestel uw ballonharten voor uw trouwerij. Wij kunnen uw ballonhart ook verplaatsen op uw trouwdag. Als voorbeeld kunnen we de harten eerst bij u thuis ophangen en na het vertrek van het bruidspaar kunnen we deze doorplaatsen naar de feestlocatie. Website.

De ballonnenservice: ballonbogen, ballondecoraties, balloncijfers, etc!

Ballonclusters zijn grote transparante heliumballonnen met daar in een iets kleinere gekleurde ballon en er meer kleinere ballonnen om heen. Daarnaast kan je hier ballonnen in de vorm van cijfers, bogen, harten, pilaren etc. huren. Website.

De ballonnenwinkel: ballonnenbogen, ballonnenboeketten, ballonnenpilaren, helium ballonnen kopen

Nog steeds de grootste en goedkoopste Ballonnenwinkel van Nederland! Ook in 2017 bent u bij ons aan het juiste adres voor uw ballondecoraties, bedrukte ballonnen, helium ballonnen en voor feestartikelen in onze webshop. Onze chauffeurs decoreren en bezorgen 7 dagen in de week ballonnen in het hele land. Ballonnen leveren wij in alle soorten, maten en kleuren. U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote ballondecoraties. Bij onze klanten staan wij bekend om onze goede kwaliteit, lage prijs en onze snelle service! Levert 7 dagen in per week gevulde ballonnen door heel Nederland. Website.

Amazing balloons

Wat is leuker dan ballonnen op jullie bruiloft, deze mogen op deze mooie dag niet ontbreken. Amazing Balloons biedt een groot scala aan ballondecoraties en ballonnen voor jullie bruiloft. Creëer een romantische sfeer met ballonnen op jullie bruiloft en kies voor ballonbogen, ballonpilaren, tafeldecoraties of helium ballonnen. Alle kleuren en combinaties van de ballonnen en ballondecoraties voor jullie bruiloft zijn naar eigen wens aan te geven. Amazing Balloons levert en decoreert de ballonnen op iedere gewenste locatie. In Rotterdam en de  Randstad maar ook door heel Nederland. Met de locatie maken wij afspraken en worden de ballonnen  voor jullie bruiloft netjes door ons team van professionele mensen op hun plaats gezet en gedecoreerd.  Zo hebben jullie hier geen omkijken meer naar en kan jullie bruiloft feest beginnen. Website.

Toverballon

Alle ballondecoraties worden handvaardig voor u op maat gemaakt. U geeft aan wat u in gedachten heeft, en wij bedenken samen met u een volledig decoratie-plan! Alles is hierbij mogelijk! Wij adviseren u wat het beste overkomt in de situatie en kijken naar de mogelijkheden wat betreft uw budget.Indien u bij ons langskomt, kunnen we meteen de kleuren van de ballonnen naast elkaar houden. Zo krijgt u alvast een idee van hoe de decoraties eruit komen te zien. Website.

De Ballonnerie

De Ballonnerie is al 30 jaar toonaangevend op het gebied van ballonnen en creativiteit. Onze ideeën en jullie aanvragen vormen altijd weer een inspiratie voor steeds nieuwe creaties. Sinds 1987 is het bedrijf uitgegroeid tot een pand met een oppervlakte van wel 2500 m² met eigen (450 m²) showroom. Ons wagenpark bestaat uitacht voertuigen die elke dag onderweg zijn naar klanten voor ballondecoraties, heliumballonnen en/of openingen. De Ballonnerie beschikt over eigen drukmachines, waardoor een snelle en voordelige levering mogelijk is. Wij zijn als bedrijf CBA gecertificeerd (gediplomeerd ballondecorateur) en hebben diverse keren op Europees niveau ballonprijzen gewonnen. Dit geeft aan dat je bij ons terecht kan! Of het nu gaat om een feest in de woonkamer of in de Arena, De Ballonnerie staat zowel creatief als innovatief voor je klaar! De Ballonnerie is een zelfstandige onderneming waarbij het optimaliseren van de service en het contact met de klanten hoog in het vaandel staan. Wij proberen continu ons assortiment uit te breiden om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Website.

Viva Balonia

Kwaliteit. Snelle levering. Persoonlijke service. Het zijn waarden waar we bij Viva Balonia heilig in geloven. Net dat stapje extra doen. Want onze Ballondecoratie is zoveel meer dan alleen een paar ballonnen. Het is een manier van vertellen. Jouw verhaal,  jouw unieke product, actie of opening, en daarom wil je niets aan het toeval overlaten. Onze medewerkers staan iedere dag klaar om jouw bestelling de aandacht te geven die het verdient. Door onze jaren lange ervaring zijn wij instaat je order slim te combineren. Zo garanderen wij voor jou de scherpste prijzen. Onze klanten weten het: wij garanderen de hoogste kwaliteit voor scherpe prijzen. Dat doen we door slim en efficiënt te combineren. “Onze missie: het creëren van ballondecoratie die zó goed zijn dat je het doorvertelt: gemakkelijk, persoonlijk en precies op maat. Ontdek het zelf en vertel het verder!” Jouw vertrouwde ‘ballonnendecorateur om de hoek’, dat is wie we willen zijn. Persoonlijke service en advies op maat. Ballonnenbogen, ballonnenpilaren, heliumballonnen, bedrukte ballonnen of ballonnenwanden, alles is mogelijk. Website.

Weddingdeco

Ballonnen zijn er in vele kleuren en maten. Zoek voor jullie bruiloft in assortiment naar de perfecte ballonnen. Heb je wel eens gedacht aan een mega ballon tijdens een fotoshoot? Dit geeft een prachtig effect en heeft een grote impact! Ook hebben wij goedkope helium om ballonnen mee te vullen. Dit is zeer gemakkelijk en geeft een extra feestelijk effect. Wanneer je onze speciala Helium gel Ulta Hi-Float gebruikt kan je de helium ballonnen een dag van tevoren vullen. Zo blijven ze tot wel 24 x langer goed! Kortom, of je nu op zoek bent naar mooie ballonnen met een print of een grote hoeveelheid gekleurde, goedkope ballonnen. Bij ons zit je altijd goed! Website.

Wow Ballonnen & versieringen

Gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk. Ieder bruidspaar is uniek en verdient een decoratie die bij hen past. Wij maken de ballondecoraties dan ook graag zo persoonlijk mogelijk door er iets van u zelf in te verwerken. Denk hierbij aan hobby’s, gezamenlijke passie, plaats waar u elkaar ontmoet heeft, bepaalde kleuren, foto`s en natuurlijk uw namen. Of u nu uw feest viert bij een feestzaal of bij u thuis in een tent, wij weten de gelegenheid altijd sfeervol aan te kleden. Bij het bezorgen van de ballonnen zetten wij tevens alles op de door uw gewenste plaats en hangen ook de decoraties gratis op. Zo heeft u er op de dag van het feest geen omkijken naar. Website.

Ballonnenpartners: voor alle bogen, pilaren en zuilen van ballon!

Om deze bijzondere dag nog specialer te maken, mogen ballonnen niet ontbreken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een ballonnenboog, ballon pilaren of helium ballon trosjes bij het ouderlijk huis, waar de bruid wordt opgehaald zorgt voor een extra dimensie. Dit is ook mogelijk bij de kerk, het gemeentehuis en de feestlocatie. Website.

Reuzenballonnen van FeestFirma

Reuzeballonnen, blikvangers van formaat. Met een reuzeballon krijgt u gegarandeerd de aandacht die u wilt hebben. Van een beurs, theater tot een groot muziekfestival, reuzeballonnen worden steeds vaker ingezet vanwege de hoge attentiewaarde en de lage prijs. Reuzeballonnen zijn bij Feestfirma verkrijgbaar in diverse maten en kleuren en zijn geschikt voor zowel lucht als helium. De reuzeballon van 180 centimeter heeft een inhoud van ca. 1,9 m3 en gevuld met helium een trekkracht van ca. 2 kg. Website.

Melige Melis (Noord-Brabant)

Naast ballondecoraties, bent u bij ons ook op het juiste adres voor latex en folie ballonnen in allerlei kleuren, maten en vormen. Website.

Enjoy Feestballonshop – Limburg

Een feest zonder ballonnen is geen echt feest. Ballonnen geven een evenement net dat beetje extra kleur. Als ballonspecialist in Limburg hebben wij ballonnen in alle kleuren, maten en vormen. We maken er de mooiste en meest originele creaties van. Onze specialiteit is het aankleden van feestlocaties. Er is bij ons sowieso heel veel mogelijk. Neem bijvoorbeeld de bedankjes na afloop van een feest, kaarten, geluksartikelen, maar ook de vervaardiging van naam- en huisnummerborden. Uiteraard in alle mogelijke variaties. En in goed overleg, maar dat spreekt voor zich. Website.

Bijzondere ballonen voor je bruiloft (webshop)

Feestwinkel Altijd Feest is de gezelligste online feestwinkel voor al uw feestartikelen & versieringen. Bij ons is het altijd feest. Dat betekent altijd lage prijzen voor uw feestartikelen en dat wij er alles aan zullen doen om u een geweldig feest te bezorgen. Wij garanderen u een snelle bezorging van uw bestelling. Alle feestartikelen kunnen bij Feestwinkel Altijd Feest uit voorraad geleverd worden.  Het bestellen van uw feestartikelen en versiering moet een waar feestje zijn, dat betekent dat vanaf uw bestelling totdat uw feestartikelen bezorgd worden, wij u een optimale feestbeleving beloven. En ook daarna staat onze feestwinkel voor u klaar. Website.

De vliegende ballon

De decoratie van uw trouwerij is vaak één van de laatste punten van de complete organisatie van een huwelijksfeest. De Vliegende Ballon kan u deskundig adviseren op het gebied van decoratie en aankleding voor uw huwelijk. Heliumballonnen voor decoratie of ballonoplatingen. Natuurlijk de traditionele ballonnenboog maar ook vele bijzondere stijlvolle  en mooie ballondecoraties. Mooie chique ballonnen. Wij bezorgen de decoraties kant en klaar en keurig op tijd op de locatie. Wij zorgen, eventueel samen met de ceremoniemeester of de locatie, dat alles keurig netjes wordt geplaatst.

Op de mooiste dag van je leven is kwaliteit erg belangrijk. De Vliegende Ballon gebruikt uitsluitende de allerbeste kwaliteit Qualatex of Sempertex ballonnen. Onze heliumballonnen wordt kort voor levering gevuld met voldoende helium en vliegverlenger zodat onze heliumballonnen gegarandeerd 2 tot 4 dagen zweven. Een ballonnenboog, ballonpilaar of ballonnenboompje wordt geleverd met zware metalen voeten zodat het goed en stevig staat zonder dat het vastgezet moet worden. De Vliegende Ballon gaat voor de allerbeste kwaliteit ballonnen en ballondecoraties tegen een hele redelijke prijs. Uw huwelijk verdient alleen het allerbeste. Website.

Hanegraaf ballondecoraties

Bij Hanegraaf Ballondecoraties bent u helemaal op de goede plek als u ballonnen wilt bestellen voor een bruiloft. Wij zijn een bedrijf dat al ruim 10 jaar feestbenodigdheden en aanverwante artikelen verhuurt en verkoopt. In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in de creatie van zeer diverse ballondecoraties. Bij ons kunt u uitstekend terecht voor het bestellen van ballonnen voor een bruiloft. Website.

De ballonnenspecialist van de Drechtsteden

Gaan jullie binnenkort trouwen? Dan kan 078ballon.nl jullie helpen met de aankleding van jullie mooiste dag. Van een ballonnenboog bij het ouderlijk huis tot aankleding van de feestlocatie met ballonpilaren met hartvormige topballonnen. Heliumballonnen oplaten bij het stadhuis? Ook deze zijn leverbaar. Luxe en feestelijke entree maken op uw bruiloft? Ik maak dit graag in orde voor jullie met een rode loper, chromen afzetpaaltjes en natuurlijk een ballonnenboog of ballonpilaren. Ook een uniek tafelstuk van ballonnen kan worden verzorgd. Een ballonkarikatuur van het bruidspaar compleet met details: bril, haarstijl, etc. is een echte eyecatcher in elke feestruimte. Daarnaast bied ik ook de veel voorkomende tafeldecoratie met heliumballonnen en cloudbusters. Voor bruiloften heb ik ook ballonnen met een speciale huwelijks opdruk harten, duiven, just married, etc.) Website.

Balloonzone

Ballonnenpilaren zijn uitermate geschikt als ballondecoratie voor een bruiloft. Het is ontzettend leuk om uw gasten te verwelkomen door ze door twee pilaren van ballonnen te laten doorlopen. Of samen op de foto voor een geweldige foto in het trouwfotoboek. Een spectaculaire entree voor uw trouwfeest of receptie! Om uw ballonpilaren en bruiloftdecoratie nog mooier te maken, kunnen wij gebruik maken van bruidsbloemen. De combinatie van ballonnen en bloemen is uniek, stijlvol en ontzettend mooi voor een trouwerij. Voor onze bruiloftbloemendecoratie werken wij nauw samen met een gespecialiseerde bruidsbloemist, door deze goede samenwerkingen kunnen wij het mogelijkmaken om uw trouwlocatie volledig te decoreren naar uw eigen wensen. Website.

Gratis photobooth offertes aanvragen

Hopelijk kan je zo de ballonnen vinden die perfect bij het thema van je bruiloft matchen! Ben je ook nog opzoek naar een photobooth voor op je bruiloft, maar zie je door de photobooths DE photobooth niet meer? Laat ons je helpen! Vul het onderstaande contactformulier in en wij zorgen er voor dat je een aantal passende gratis offertes ontvangt van verhuurders die wij vertrouwen: er staan meer dan 250 photobooths op de site van 100+ verschillende verhuurders en we doen onze uiterste best om je wensen zo goed mogelijk te matchen, zodat je prijzen, ‘looks’ en mogelijkheden kan vergelijken!


  Fotohokje (vanaf €450)Fotopaal (vanaf €300)Fotospiegel (vanaf €450)360 video spinner (vanaf €650)Fotobus (vanaf €650)Caravan photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €450)GIF photobooth (vanaf €200)Videogastenboek (vanaf €200)Photobooth zonder printer (vanaf €200)Lichtletters (vanaf €45 per letter)


  BruiloftFotomarketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardag/jubileumAnders  Modern / NeutraalVintageOpblaasbaar


  Photobooths-huren.nl
  WhatsApp WhatsApp Mark!