🎉 Photobooth in Deventer huren 🎊 [Vanaf €295 onbeperkt printen!]

Een photobooth met printer huren in Deventer doe je al voor rond de €295 – €445. Als je een photobooth in Deventer huurt, zijn deze zaken typisch inbegrepen:

 • 4 uur (onbeperkt) printen, soms zelfs het hele feest lang zonder extra kosten!
 • Een op maat gemaakte layout, dus bijvoorbeeld jouw/jullie namen, een bedrijfslogo of de datum van een verjaardag, jubileum of bruiloft.
 • Photobooth props en andere accessoires voor extra grappige foto’s: pruiken, hoeden, zonnebrillen, snorren, mondjes etc.
 • De kosten voor een photobooth huren inclusief bezorging naar Deventer, installatie, uitleg & afbouw zijn rond de €350 tot €445, een goedkope photobooth die je zelf in de buurt moet ophalen en terugbrengen kost minimaal €295
 • Na je feestje ontvang je alle foto’s digitaal
 • Voor thema props, achtergronden, video, GIF of foto sharing via social media, email of QR code betaal je meestal extra

In Deventer kan je natuurlijk ook een 360 video booth (“360 spinner”), een fotohokje met wanden en gordijntje, fotospiegel (magic mirrorbooth), greenscreen fotobooth of een Volkswagen photobooth, caravan photobooth of tuktuk fotobooth huren. Reken hiervoor wel op hogere prijzen, vanaf ongeveer €500 tot €800.

★★★ 4.7 / 5 op Trustpilot ★★★

Gratis photobooth offertes ontvangen

Wil je snel weten welke photobooth beschikbaar is en wat die op jouw feest kost? Vul het contactformulier in en ontvang binnen 24 uur offertes van de photobooths uit de regio Deventer.

  Ik zoek een
  Fotobooth (paal/zuil, vanaf €300)Fotohokje (vanaf €450)Fotospiegel (vanaf €450)360 video spinner (vanaf €550)Caravan / Bus / Tuktuk photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €500)GIF photobooth (vanaf €200)Videogastenboek (vanaf €200)Audiogastenboek (vanaf €125)Lichtletters (vanaf €45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftVerjaardagPersoneelsfeestMarketing eventFestival/beursAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Van hoe laat tot hoe laat heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?

  Je ontvangt maximaal 3 offertes van betrouwbare leveranciers. Met 100+ verhuurders uit heel Nederland heeft ons verhuurplatform het grootste aanbod en de beste beschikbaarheid van betaalbare en goedkope photobooths in Deventer en omstreken. Zo weet je zeker dat je feest of evenement in goede handen is.

  Een photobooth huren in Deventer

  We zien elk dag photobooth aanvragen binnen komen voor bruiloften, bedrijfsfeesten en verjaardagen, maar ook diploma uitreikingen, schoolfeesten, sweet sixteen, babyshower, gender reveal, jubileum of merkactivatie komen regelmatig voorbij. Zoek je een lokale photobooth verhuurder, echt uit de regio Deventer? Hieronder hebben we de photobooth(s) geselecteerd die daadwerkelijk uit de buurt van Deventer komen. Maar… de meeste foto-booth verhuurders leveren in de hele provincie – gratis of tegen een kleine transportvergoeding. Bekijk daarom ook alle 38 photobooths in de rest van Overijssel (filter: “Dichtbij”).

  Advies van eigenaar & photobooth expert Mark

  Mark Reijman PHNL

  Bel / app met expert Mark

  In de afgelopen 10 jaar heb ik een netwerk van 150+ photobooth verhuurders in Nederland en België opgebouwd, op basis van betrouwbaarheid en prijs/kwaliteit verhouding. Inmiddels staan er meer dan 250 verschillende photobooths op dit verhuurplatform en kan ik vrijwel iedereen aan een photo-booth, fotospiegel, fotohokje, 360 video, GIF, videogastenboek (bruiloftzuil), audiogastenboek (trouwtelefoon) of greenscreen fotograaf of fotobooth helpen.

  Ook last-minute en ook op hele populaire (trouw)dagen! Kan ik je helpen met advies, schroom dan niet om me te bellen of appen via WhatsApp! Ook voor fotomarketing of eventmarketing opdrachten, zoals een winkelopening, winkelcentrum promotie of product- of merklancering kan je bij mij terecht! Om je snel van een of meerdere offertes te voorzien heb ik de informatie nodig die hierboven in het contactformulier is opgenomen.

  Zoek zelf een photobooth in de buurt van Deventer

  Wil je zelf alle beschikbare photobooths zien voor je feest of evenement in Deventer? Dat kan natuurlijk ook! Hier staan ze: alle fotobooths van Nederland. Je kan zoeken op alle verschillende soorten fotobooths, zoals:

  Daarnaast kan je ook GIF en Greenscreen photobooths en XL LED lichtletters huren. Via dit filter, bezorging in Overijssel kan je de verhuurders vinden die weliswaar niet in Overijssel gevestigd zijn, maar daar wel photobooths leveren. Sommige leveranciers verhuren inclusief transport, waar dan ook in Nederland, maar bij andere fotobooth verhuurders moet je letten op de transportkosten en dus wel met een half oog kijken naar waar de verhuurder gevestigd is! Je kan ook filteren op budget en andere kenmerken, zoals stijl en achtergrond, het type camera en hoe lang de verhuurder al actief is op ons platform.

  Ook voor een fotobooth huren in de buurt van Deventer, zoals Schalkhaar, Epse, Gorssel, Twello en Bathmen.

  Wat kost een photobooth in Deventer?

  De tarieven van photobooths in Deventer en Overijssel lopen behoorlijk uiteen. Je wilt natuurlijk weten wat de prijzen voor een type photobooth in Deventer zijn? De kosten van fotobooths verschillen afhankelijk van de kwaliteit, locatie, extra opties en uitstraling. Als we naar de gemiddelde prijzen in Overijssel kijken, komen we uit op de volgende kosten voor een photobooth in:

  • €200 voor een photobooth zonder prints huren in Deventer, die je zelf zult moeten ophalen én terugbrengen
  • €295 – €445 voor een mooie photobooth (fotopaal / fotozuil) mét (onbeperkte) prints, fotokader op maat, fotobooth props, en alle foto’s na afloop digitaal. Aan de onderkant van deze prijsrange moet je hem zelf ophalen en terugbrengen, aan de bovenkant is het inclusief opbouw, afbouw & transport van en naar Deventer.
  • €550 – €650 voor een gesloten fotohokje of fotospiegel / magic mirror, inclusief bezorging en onbeperkt printen in Deventer. Er is helaas minder keus in fotohokjes en fotospiegels in Overijssel dan in de Randstad,
  • €650+ voor een 360 video spinnerbooth, greenscreen photobooth, caravan photobooth, Volkswagen fotobooth bus of tuktuk photobooth.

  De prijzen zijn natuurlijk afhankelijk van beschikbaarheid van fotobooths; de goedkoopste photobooths zijn vaak het snelst uitverkocht en de duurdere blijven (iets) langer beschikbaar op populaire dagen. 95% van alle photobooths worden sowieso verhuurd op de vrijdag en zaterdag. Als je wilt huren op een vrijdag of zaterdag in het trouwseizoen (mei tot september) of een bedrijfsfeest in december organiseert raden we je aan de photobooth minimaal 3 maanden van tevoren definitief te boeken.

  Fotospiegel Achterhoek, Overijssel

  Een photobooth op je bruiloft in Deventer

  Wij zijn dol op bruiloften! Ga je trouwen? Photobooths worden vaak geboekt voor het trouwfeest, maar ook voor de receptie, waar ze worden ingezet als digitaal gastenboek of babbelbox. We mogen zelfs wel zeggen dat bruiloften de meest populaire gelegenheid is voor het huren van een fotobooth (naast bedrijfsfeesten, vooral in december)! Bij een bohemian bruiloft, buiten bruiloft of festival bruiloft zijn vooral de caravan photobooths populair, terwijl naast de dansvloer op het feest de magic mirror photobooth of de ‘driepoot’ fotopaal of fotozuil vaak wordt gekozen. In 2024 gaan we ook de 360 video of 360 spinner vaker zien, voor de gaafste filmpjes! We helpen je graag met enkele tips voor de photobooth op je bruiloft in Deventer:

  1. Boek vroeg: de beste ‘value for money’ photobooths zijn het snelst uitverkocht, zeker op populaire trouwdagen
  2. Locatie & zichtbaarheid: De meeste photobooths worden tijdens het feest in de avond ingezet: zorg voor een goed zichtbare plek
  3. Goed voorbeeld doet volgen: Ga als bruidspaar als eerste op de foto om de photobooth te ‘openen’, gegarandeerd dat daarna een rij ontstaat!
  4. Onbeperkt is onnodig: Staar je niet blind op ‘onbeperkt printen’, de ervaring leert dat 300 prints voor een bruiloft met 100 gasten meer dan voldoende is!
  5. Je mist niets: Na afloop krijg je alle foto’s digitaal, ook de supergrappige, dronken mislukte foto’s 🙂
  6. Wij kunnen (bijna) altijd helpen: Is de photobooth van je keuze toch al uitverkocht of levert de leverancier niet op jouw feestlocatie? Geen nood, wij zorgen voor een alternatieve offerte van een vergelijkbare photobooth die wél beschikbaar is!

  Overijssel fotospiegel huren Deventer Zwolle

  Onze photobooths hebben onder andere op bruiloften op de volgende trouwlocaties in de buurt gestaan:

  • Zwarte Silo
  • De Lindeboom
  • De Fermerie

  Over Deventer

  Deventer is een Nederlandse stad in de provincie Overijssel. De stad is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente en is gelegen aan de rivier de IJssel. Deventer maakte in de middeleeuwen deel uit van het Hanzeverbond, een belangrijk Noord-Duits handelsnetwerk. Deventer is een van de oudste steden van Nederland. De plaats staat al in 9e-eeuwse bronnen van het bisdom Utrecht vermeld. In een oorkonde uit 877 wordt gesproken over zeven hoeven in “Daventre portu”.

  Fotospiegel Overijssel huren

  De stad Deventer telde op 1 januari 2021 81.545 inwoners en is daarmee veruit de grootste kern van de gemeente, die in totaal ruim 100.000 inwoners telt. Gezien de politiek overwegend linksgeoriënteerde bevolking werd Deventer in de 20e eeuw aangeduid als ‘Moskou aan de IJssel’.
  Ook wordt Deventer aangeduid als ‘Koekstad’, vanwege de bekende Deventer koek. Lokale carnavalsvierders hebben het over ‘Stokvissengat’, naar de stokvis die er vroeger verhandeld werd.

  Gedurende de middeleeuwen waren Deventer, Zwolle en Kampen uitgegroeid tot de hoofdsteden van Overijssel, die elkaar beconcurreerden maar ook genoodzaakt waren tot samenwerking. Vanaf 1317 was er al sprake van een bondgenootschap. De Deventer economie is van oudsher bekend vanwege de uitgeverijen. Diverse grote uitgeverijen en drukkerijen hebben een vestiging in Deventer, waaronder Wolters Kluwer. Bron.

  photobooth Overijssel

  Meer info over Deventer kan je hier, hier en hier vinden.