🎉 Photobooth huren in Overijssel. Vanaf €295 🎊

Woon je in Overijssel en wil je een photobooth huren? Er zijn een behoorlijk aantal photobooths die je kan huren in Overijssel, waaronder fotohokjes, driepoot fotobooths, 360 video, GIF, videogastenboek, trouwtelefoon, greenscreen en zelfs een caravan photobooth of Volkswagen photobooth bus zijn in de buurt beschikbaar.

Of je nu in Enschede, Zwolle, Deventer, Hengelo, Almelo, Hardenberg, Kampen, Rijssen, Holten, Raalte, Hellendoorn of elders in Twente woont, er is altijd wel een photobooth in de buurt te vinden die past bij jouw datum, locatie, budget en stijl.

★★★ 4.7 / 5 op Trustpilot ★★★

Photobooth uit Overijssel: gratis offerte

Wil je snel beschikbaarheid checken en prijzen weten van photobooths uit Overijssel voor jouw feestdatum? Vul dan het onderstaande contactformulier in en ontvang binnen 24 uur enkele offertes van beschikbare fotobooths. Je kan zelf aangeven wat voor evenement je organiseert en naar wat voor type photobotoh je op zoke bent (zoals een fotohokje, fotopaal / fotozuil, GIF, videogastenboek, audiogastenboek, 360 video of een photoooth op wielen, zoals een caravan , VW bus of tuktuk.

  Ik zoek een
  Fotobooth (paal/zuil, vanaf €300)Fotohokje (vanaf €450)Fotospiegel (vanaf €450)360 video spinner (vanaf €550)Caravan / Bus / Tuktuk photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €500)GIF photobooth (vanaf €200)Videogastenboek (vanaf €200)Audiogastenboek (vanaf €125)Lichtletters (vanaf €45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftVerjaardagPersoneelsfeestMarketing eventFestival/beursAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Van hoe laat tot hoe laat heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?

  photobooth Hengelo

  Een fotobooth huren in Overijssel

  Hieronder tonen we een selectie van photobooths uit Overijssel. Wil je het gehele overzicht zien van photobooths die uit Overijssel komen en dus echt in de buurt zitten, zodat je transportkosten afwezig of heel beperkt zijn? Hier staan alle photobooths uit Overijssel. WIl je nog meer photobooths zien? Dan kan je ook kijken naar alle photobooths met bezorging in Overijssel, dus ook door verhuurders van buiten Overijssel.

  Zoek zelf een photobooth in Overijssel

  Wil je zelf alle beschikbare photobooths zien voor je feest of evenement in Overijssel? Dat kan natuurlijk ook! Hier staan ze: (bijna) alle fotobooths van Nederland. Je kan zoeken op alle verschillende soorten fotobooths, zoals:

  mirrorbooth huren

  Daarnaast kan je ook GIF en Greenscreen photobooths en XL LED lichtletters huren. Je kan ook filteren op bezorggebied, budget en andere kenmerken, zoals stijl en achtergrond, het type camera en hoe lang de verhuurder al actief is op ons platform.

  Photobooth Almelo

  Wat kost een photobooth huren in Overijssel?

  Hoewel je het zo gek kan maken als je zelf wilt en er mensen en bedrijven zijn die meer dan €1,000 uitgeven voor een photobooth (denk: shimmerwall, begeleiding, 360 video, decoratie van lichtletters, achtergronden, greenscreen en onbeperkt printen), geven we je graag wat inzicht in de minimale en gemiddelde prijzen die worden gehanteerd voor de meest voorkomende soorten photobooths in Overijssel:

  • Simpele photobooth of GIF booth zonder prints, zelf ophalen en terugbrengen: vanaf €195
  • Basic photobooth mét prints, die je zelf moet ophalen en terugbrengen: vanaf €295
  • Photobooth met prints, fotokader op maat, props & bezorging: vanaf €345, maar gemiddeld €445
  • Fotohokje of fotospigel inclusief bezorging: vanaf €500, maar vaker rond de €600
  • 360 video ‘spinner’ of photobooth in VW bus, caravan of tuktuk: vanaf €600, maar gemiddeld €750

  Overijssel photobooth bus huren

  Deze prijzen zijn natuurlijk ‘vanaf’ prijzen en gemiddelde tarieven van verschillende verhuurders. Veel zal in de praktijk afhangen van de beschikbaarheid van fotobooths; de goedkoopste photobooths zijn vaak het snelst uitverkocht en de duurdere blijven (iets) langer beschikbaar op populaire dagen. 95% van alle photobooths worden sowieso verhuurd op de vrijdag en zaterdag. Als je wilt huren op een vrijdag of zaterdag in het trouwseizoen (mei tot september) of een bedrijfsfeest in december organiseert raden we je aan de photobooth minimaal 3 maanden van tevoren definitief te boeken, maar eerder is beter, want dan zal je aanzienlijk meer keus hebben.

  Vintage Photobooth Overijssel Twente huren

  Vraag het aan photobooth expert Mark!

  Mark Reijman PHNL

  Bel / app met expert Mark

  In de afgelopen 10 jaar heb ik een netwerk van 150+ photobooth verhuurders in Nederland en België opgebouwd, op basis van betrouwbaarheid en prijs/kwaliteit verhouding. Inmiddels staan er meer dan 250 verschillende photobooths op dit verhuurplatform en kan ik vrijwel iedereen aan een photo-booth, fotospiegel, fotohokje, 360 video, GIF, videogastenboek (bruiloftzuil), audiogastenboek (trouwtelefoon) of greenscreen fotograaf of fotobooth helpen.

  Ook last-minute en ook op hele populaire (trouw)dagen! Kan ik je helpen met advies, schroom dan niet om me te bellen of appen via WhatsApp! Ook voor fotomarketing of eventmarketing opdrachten, zoals een winkelopening, winkelcentrum promotie of product- of merklancering kan je bij mij terecht! Om je snel van een of meerdere offertes te voorzien heb ik de informatie nodig die hierboven in het contactformulier is opgenomen.

  Een photobooth op je bruiloft in Overijssel

  Weet je al dat je wilt trouwen in Overijssel, maar heb je nog geen trouwlocatie gevonden? Hier geven we 4 van de meest populaire trouwlocaties in Overijssel waar onze photobooths vaak te vinden zijn:

  • Auberge ’t Asje, Dalfsen
   • Bij Auberge ’t Asje kan je je hele bruiloft op één locatie verzorgen: de huwelijksvoltrekking eventueel in onze romantische trouwkapschuur, het felicitatie moment bij mooi weer op ons bosrijke terras, het diner, de receptie en een geweldige feestavond.
  • Landgoed het Laer, Ommen
   • Je kan zeven dagen per week trouwen op Landgoed het Laer! Het gebruik van Landgoed het Laer is altijd voor de gehele dag exclusief. Een bruidspaar komt dus nooit een ander bruidspaar tegen.
  • Landgoed De Uitkijk, Hellendoorn
   • Boven op de Hellendoornseberg, aan de rand van het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug ligt Landgoed De Uitkijk. Ooit was deze rietgedekte villa een theehuis met een uitkijktoren. Er is tijdens de ceremonie ruimtevoor maximaal 48 gasten.
  • Landgoed Het Rheins, Enter
   • Je komt aan via de eiken oprijlaan, vervolgens loop je over de uitgerolde loper naar onze idyllische trouwhooiberg aan de vijver voor de huwelijksvoltrekking. Na de ceremonie toasten met de gasten, een fles champagne chambreren en de bruidstaart aansnijden, het is allemaal mogelijk. Landgoed het Rheins heeft als officiële trouwlocatie alles in huis om een jullie een onvergetelijke dag te bezorgen.

  Overijssel is een provincie in het oosten van Nederland. De rivier de IJssel vormt in het zuidwesten grotendeels de natuurlijke grens met Gelderland. Overijssel grenst in het noorden aan Drenthe, in het oosten aan Duitsland, in het zuiden aan de provincie Gelderland, in het uiterste westen aan Flevoland en in het noordwesten aan Friesland. De stad met de meeste inwoners is Enschede. De hoofdstad van Overijssel is Zwolle.

  360 video huren Overijssel

  Of je nu dus in Enschede, Zwolle, Deventer, Hengelo, Almelo, Hardenberg, Kampen, Rijssen, Holten, Raalte, Hellendoorn of elders in Twente woont, een photobooth is nooit echt ver weg!

  photobooth huren Overijssel

  Meer informatie over Overijssel hier, hier en hier.

  Photobooths-huren.nl
  WhatsApp WhatsApp Mark!