Een fotohokje voor een festival of beurs huren? Kies uit 250+ photobooths!

Organiseer je een beurs of festival of ben je daar aanwezig als ondernemer of standhouder en wil je er zeker van zijn dat jouw beursstand voldoende mensen trekt? Wij hebben een origineel marketingidee! Waarom geen fotohokje huren voor je beursstand of festivalplek? Photobooths komen in alle soorten en maten: van fotohokjes en fotopalen, videobooth, GIF photobooth of greenscreen fotobooth, tot fotospiegel, Volkswagen fotobusjes,  caravan photobooths.  Of laat je collega’s tijdens de receptie of borrel op een 360 graden spinner videobooths!!

Daarnaast vergelijken we sinds kort XL LED verlichte letters en mobiele fotografenn en photobooths! Voor de meest unieke photobooths van Nederland hebben we een aparte categorie, ‘Unieke photobooths‘ gereserveerd, met Vespa’s en Tuk-Tuks, magneetprinters, 3D GIF-jes en andere zeer bijzondere photobooths die uitermate geschikt zijn voor fotomarketing. Ook als je een photobooth wilt kopen of leasen, hebben we een overzicht gemaakt.

De bovenstaande links brengen je naar de verschillende overzichten die we op Photobooths-Huren.nl hebben verzameld voor een beurs of festival.

Een goedkope photobooth voor op een beurs

Dit zijn de 8 goedkoopste photobooths mét printer die je op dit moment kan huren. Je bent dan voor het basis pakket minder dan €300 kwijt! Ze zijn in alle eerlijkheid niet allemaal even mooi, maar ze doen wat ze moeten doen: foto's printen en in sommige gevallen kan je er ook video's en GIF-jes mee opnemen! Zit er een addertje onder het gras? Sommige van deze photobooths moet je zelf ophalen bij een ophaallocatie, dus je moet een beetje geluk hebben met waar je feest is, maar die van €299 wordt overal in Nederland (per post) bezorgd! In Apeldoorn, Delft, Den Haag, Den Helder, Enschede, Groningen, Maastricht, Utrecht, Haarlem, Amsterdam, Rotterdam, Roermond, Nijmegen, Zwolle, Sneek, Leiden, Dordrecht en Drenthe is in elk geval een photobooth in de stad om op te halen!

Photobooth [Hoofddorp]

295
289
300
€175 korting!
Oorspronkelijke prijs was: €425.Huidige prijs is: €250.

XL-lichtletters-festival

Ontvang verschillende photobooth offertes voor een festival of beurs

Wil je dat wij je adviseren voor het huren van een fotohokje op je bedrijfsfeest? Wij selecteren de verhuurders die het best bij jou wensen passen, op basis van het offerte formulier hieronder. Wij werken met meer dan 100 verschillende verhuurders die in heel Nederland en België werken en meer dan 250 verschillende soorten phototobooths aanbieden. Zo heb je binnen enkele dagen een aantal opties op tafel voor je personeelsfeest!

Velden met een * zijn verplicht, en helpen ons je beter van dienst te zijn!


  Fotohokje (vanaf €450)Fotopaal (vanaf €300)Fotospiegel (vanaf €450)360 video spinner (vanaf €650)Fotobus (vanaf €650)Caravan photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €450)GIF photobooth (vanaf €200)Videogastenboek (vanaf €200)Photobooth zonder printer (vanaf €200)Lichtletters (vanaf €45 per letter)


  BruiloftFotomarketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardag/jubileumAnders  Modern / NeutraalVintageOpblaasbaar


  Heb je een beperkt budget voor je bedrijfsfeest? Bekijk ons overzicht van goedkope photobooths en onze pagina met fotohokjes acties en exclusieve kortingen!

  Bedrijven en instellingen waar wij fotohokjes voor vonden:

  Hospitality:

  Musea, Attractieparken, Concerten & Festivals:

  Onderwijs:

  Overheid:

  Financiële instellingen:

  Tips voor een photobooth op een beurs of festival

  1. Heb je een plek of stand tijdens een meerdaags festival of beurs en wil je de photobooth gedurende een langere tijd inzetten? Heel gebruikelijk. Neem contact op met de verhuurders voor een offerte op maat!
  2. Is het belangrijk dat de fotobooth is geïntegreerd in de rest van je stand? Overweeg een photobooth die je volledig kan customized, bijvoorbeeld door het fotohokje met stickers te branden.
  3. Wil je nog meer aandacht trekken en verlegen beursgangers of festivalgasten over de streep trekken? Overweeg dan naast een fotohokje met begeleiding ook de inzet van promodames.
  4. Lead generation? Sommige fotohokjes maken het mogelijk dat je als bezoekers je foto toegestuurd krijgt naar je emailadres, zo verzamelen je snel honderden email adressen en blijf je niet met lege handen achter!
  5. Natuurlijk wil je dat jouw foto’s je logo of merknaam in de layout hebben, bij alle verhuurders is dat geen probleem.
  6. Zorg er vervolgens voor dat jouw foto’s viral gaan en worden gedeeld en gevonden op social media. Verzin een catchy, korte hashtag (bijvoorbeeld #HoegaardenLowlands of #TeslaAutoRAI) en zet dit op de lay out of vlaggen, banners of posters van je festival- of beursstand.
  7. Bezoekers van een beurs of festival zijn het meest geneigd om hun foto’s direct nadat ze uit het fotohokje komen te delen. Zorg er dus voor dat de fotopaal of fotohokje internet heeft (WiFi of eigen netwerk) de foto’s direct kan mailen, zodat de bezoekers direct hun foto’s digitaal ontvangen en op hun eigen social media kunnen delen.
  8. Meer van toepassing op festivals dan beurzen (hoewel?): zorg er voor dat je een stevig fotohokje huurt, dat hufterproof is en bestand is tegen enkele wankele, niet geheel nuchtere festivalgangers. Je wilt niet dat het fotohokje instort en de apparatuur beschadigd raakt.
  9. Props! Heb je een speciaal thema of wil je de photobooth ervaring echt uniek maken? Steek dan wat moeite in de props die op elke foto gaan staan. Sommige verhuurders kunnen je helpen met thematische props, maar laat anders specifieke props maken door je marketingafdeling om de ervaring perfect te maken.
  10. Zomerfestival? Vraag of het fotohokje of de fotozuil buiten mag staan, en bestand is tegen regen (meestal niet) en zon. Meestal is een partytens de minste vereiste.
  11. Fotohokjes hebben electriciteit nodig, maar veruit de meeste hebben genoeg aan een enkel stopcontact. Controleer even hoe lang het snoer is dat de verhuurder mee neemt en of er een verlengsnoer nodig is.

  Fotohokjes zoeken op locatie

  Vrijwel alle fotohokjes verhuurders werken in heel Nederland en de transportkosten zijn ofwel inbegrepen ofwel minimaal in vergelijking met de kosten van het fotohokje. Mocht je toch een fotohokje zoeken bij jou in de buurt, zoek dan naar photobooths per provincie.

  Photobooths-huren.nl
  WhatsApp WhatsApp Mark!