250+ photobooths & fotohokjes huren in Flevoland. [vanaf €99]

Woon je in Flevoland en wil je een fotohokje huren? Er zijn gelukkig een paar fotohokjes te huur in Flevoland zelf, en gelukkig zijn er nog meer photobooths in de buurt en zijn er ook fotobooths die gratis transport aanbieden en dus zonder extra kosten naar Flevoland komen. Of je nu in Almere, Lelystad, Noordoostpolder, Dronten, Zeewolde of Urk woont.

Alle photobooths, fotohokjes uit Flevoland

De verhuurders hieronder hebben allemaal hun uitvalsbasis in Flevoland, handig als je het belangrijk vindt om een verhuurder in de buurt te vinden, bijvoorbeeld in verband met transportkosten, eventuele file bij een langere aanrijtijd, of omdat je een lokale ondernemer wilt steunen!    

Photobooth huren in Flevoland

Een van de goedkoopste photobooths van Nederland is ook beschikbaar in Flevoland! Gelukkig maar, want deze zal je zelf moeten ophalen! De ophaallocaties in Flevoland zijn:

  • Urk
  • Almere

Omdat je de fotobooth ophaalt zijn er geen transportkosten die in rekening worden gebracht en omdat er geen begeleiding bij is, betaal je geen personeelskosten. Daardoor kan deze photobooth zo goedkoop worden aangeboden, namelijk voor €195 (zonder printer) of €275 (met printer).

Hip fotohokje in Flevoland

Wil je toch liever een echt fotohokje? Dan is dit misschien iets voor jou! Dit fotohokje heeft een moderne, strakke, witte uitstraling en je kan zelf het type gordijntje uitzoeken! Voor €605 kan je dit hokje 4 uur lang gebruiken, inclusief begeleiding, onbeperkt printen een fotokader op maat, alle foto’s na afloop digitaal, props en natuurlijk gratis transport!

Photobooth bus huren

Waarom geen fotohokje op wielen? Dit gave vintage busje doet dienst als fotohokje! Je huurt het voor €695 voor 4 uur, inclusief begeleiding, gratis transport, onbeperkt printen en natuurlijk props! Na afloop krijg je alle foto’s digitaal en het fotokader wordt voor je op maat gemaakt.

Fotohokjes in de buurt van Flevoland huren

Gelukkig zijn er een aantal photobooths te huur in de buurt van Flevoland en deze zijn een perfecte optie voor als je in Almere, Lelystad, Noordoostpolder, Dronten, Zeewolde of Urk een fotohokje, fotobooth, GIF fotobooth of videobooth wilt huren:

Fotohokjes met gratis transport

Als je in de buurt te weinig keus hebt, bekijk dan dit overzicht van fotohokjes verhuurders die gratis transport van hun photobooth aanbieden. Zo weet je zeker dat er geen extra kosten meer bij de pakketprijs komen. Tegelijk zijn de kosten voor vervoer meestal vrij minimaal in vergelijking met de totale prijs van de fotobooth, dus kijk ook zeker naar andere photobooths!

Wil je toch een ruimer overzicht van fotohokjes? Bekijk dan onze handige overzichten of laat ons je helpen door middel van een algemene offerte aanvraag:

Of je nu dus in Almere, Lelystad, Noordoostpolder, Dronten, Zeewolde, Urk of elders in Flevoland woont, een fotohokje is nooit echt ver weg! 

photobooth huren Flevoland

Photobooths-huren.nl
WhatsApp WhatsApp Mark!