🎉 Photobooth huren in Flevoland. Vanaf €295 🎊

Woon je in Flevoland en wil je een photobooth huren? Er zijn een behoorlijk aantal photobooths die je kan huren in Flevoland, waaronder fotohokjes, driepoot fotobooths, 360 video, GIF, videogastenboek, trouwtelefoon, greenscreen en zelfs een caravan photobooth of Volkswagen photobooth bus zijn in de buurt beschikbaar.

Of je nu in Almere, Lelystad, Dronten, Noordoostpolder, Urk, Zeewolde woont, er is altijd wel een photobooth in de buurt te vinden die past bij jouw datum, locatie, budget en stijl.

★★★ 4.7 / 5 op Trustpilot ★★★

Photobooth uit Flevoland: gratis offerte

Wil je snel beschikbaarheid checken en prijzen weten van photobooths uit Flevoland voor jouw feestdatum? Vul dan het onderstaande contactformulier in en ontvang binnen 24 uur enkele offertes van beschikbare fotobooths. Je kan zelf aangeven wat voor evenement je organiseert en naar wat voor type photobotoh je op zoke bent (zoals een fotohokje, fotopaal / fotozuil, GIF, videogastenboek, audiogastenboek, 360 video of een photoooth op wielen, zoals een caravan , VW bus of tuktuk.

  Ik zoek een
  Fotobooth (paal/zuil, vanaf €300)Fotohokje (vanaf €450)Fotospiegel (vanaf €450)360 video spinner (vanaf €550)Caravan / Bus / Tuktuk photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €500)GIF photobooth (vanaf €200)Videogastenboek (vanaf €200)Audiogastenboek (vanaf €125)Lichtletters (vanaf €45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftVerjaardagPersoneelsfeestMarketing eventFestival/beursAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Van hoe laat tot hoe laat heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?

  glitter achtergrond voorbeeld foto's photobooth Almere

  Een fotobooth huren in Flevoland

  Hieronder tonen we een selectie van photobooths uit Flevoland. Wil je het gehele overzicht zien van photobooths die uit Flevoland komen en dus echt in de buurt zitten, zodat je transportkosten afwezig of heel beperkt zijn? Hier staan alle photobooths uit Flevoland. WIl je nog meer photobooths zien? Dan kan je ook kijken naar alle photobooths met bezorging in Flevoland, dus ook door verhuurders van buiten Flevoland.

  Actie
  445

  Fotohokje

  Fotohokje Almere

  545
  Actie

  Fotospiegel

  Fotospiegel Almere

  540

  Of je nu dus in Almere, Lelystad, Dronten, Noordoostpolder, Urk of Zeewolde woont, een photobooth is nooit echt ver weg!

  Zoek zelf een photobooth in Flevoland

  Wil je zelf alle beschikbare photobooths zien voor je feest of evenement in Flevoland? Dat kan natuurlijk ook! Hier staan ze: (bijna) alle fotobooths van Nederland. Je kan zoeken op alle verschillende soorten fotobooths, zoals:

  Fotokader photobooth Almere Flevoland

  Daarnaast kan je ook GIF en Greenscreen photobooths en XL LED lichtletters huren. Je kan ook filteren op bezorggebied, budget en andere kenmerken, zoals stijl en achtergrond, het type camera en hoe lang de verhuurder al actief is op ons platform.

  Wat kost een photobooth huren in Flevoland?

  Hoewel je het zo gek kan maken als je zelf wilt en er mensen en bedrijven zijn die meer dan €1,000 uitgeven voor een photobooth (denk: shimmerwall, begeleiding, 360 video, decoratie van lichtletters, achtergronden, greenscreen en onbeperkt printen), geven we je graag wat inzicht in de minimale en gemiddelde prijzen die worden gehanteerd voor de meest voorkomende soorten photobooths in Flevoland:

  • Simpele photobooth of GIF booth zonder prints, zelf ophalen en terugbrengen: vanaf €195
  • Basic photobooth mét prints, die je zelf moet ophalen en terugbrengen: vanaf €295
  • Photobooth met prints, fotokader op maat, props & bezorging: vanaf €345, maar gemiddeld €445
  • Fotohokje of fotospiegel inclusief bezorging: vanaf €500, maar vaker rond de €600
  • 360 video ‘spinner’ of photobooth in VW bus, caravan of tuktuk: vanaf €600, maar gemiddeld €750

  Fotobooth Almere huren Flevoland

  Deze prijzen zijn natuurlijk ‘vanaf’ prijzen en gemiddelde tarieven van verschillende verhuurders. Veel zal in de praktijk afhangen van de beschikbaarheid van fotobooths; de goedkoopste photobooths zijn vaak het snelst uitverkocht en de duurdere blijven (iets) langer beschikbaar op populaire dagen. 95% van alle photobooths worden sowieso verhuurd op de vrijdag en zaterdag. Als je wilt huren op een vrijdag of zaterdag in het trouwseizoen (mei tot september) of een bedrijfsfeest in december organiseert raden we je aan de photobooth minimaal 3 maanden van tevoren definitief te boeken, maar eerder is beter, want dan zal je aanzienlijk meer keus hebben.

  Vraag het aan photobooth expert Mark!

  Mark Reijman PHNL

  Bel / app met expert Mark

  In de afgelopen 10 jaar heb ik een netwerk van 150+ photobooth verhuurders in Nederland en België opgebouwd, op basis van betrouwbaarheid en prijs/kwaliteit verhouding. Inmiddels staan er meer dan 250 verschillende photobooths op dit verhuurplatform en kan ik vrijwel iedereen aan een photo-booth, fotospiegel, fotohokje, 360 video, GIF, videogastenboek (bruiloftzuil), audiogastenboek (trouwtelefoon) of greenscreen fotograaf of fotobooth helpen.

  Ook last-minute en ook op hele populaire (trouw)dagen! Kan ik je helpen met advies, schroom dan niet om me te bellen of appen via WhatsApp! Ook voor fotomarketing of eventmarketing opdrachten, zoals een winkelopening, winkelcentrum promotie of product- of merklancering kan je bij mij terecht! Om je snel van een of meerdere offertes te voorzien heb ik de informatie nodig die hierboven in het contactformulier is opgenomen.

  Een photobooth op je bruiloft in Flevoland

  Weet je al dat je wilt trouwen in Flevoland, maar heb je nog geen trouwlocatie gevonden? Hier geven we 3 van de meest populaire trouwlocaties in Flevoland waar onze photobooths vaak te vinden zijn:

  1. NETL: Netl is de perfecte trouwlocatie in Flevoland voor de echte natuurliefhebber. Het landschap bestaat uit strandjes, een bamboejungle, olifantenpaadjes en een eiland. Dat klinkt toch geweldig?
  2. Partycentrum De Meeuwenhoeve: is een geweldige gelegenheid voor uw feest. Bent u op zoek naar een trouwlocatie voor uw bruiloft, bruiloftsfeestof receptie kom dan eens langs bij ons. We hebben verschillende zalen, zodat er voor elk gezelschap een geschikte ruimte is.
  3. Schokland: Op zoek naar een unieke en sfeervolle locatie om te trouwen? Op een historische plek om nooit te vergeten? Dan is Schokland de ideale plek. Schokland is een unieke locatie en met reden het eerste UNESCO Werelderfgoed van Nederland.

  Photobooth Flevoland

  Flevoland is een provincie in het midden van Nederland. Het is de jongste en qua landoppervlakte de kleinste van de twaalf provincies.
  Flevoland bestaat uit de Noordoostpolder en de Flevopolder, beide ontstaan door drooglegging van delen van de voormalige Zuiderzee,

  photobooth huren Flevoland

  Meer informatie over Flevoland hier, hier en hier.

  Photobooths-huren.nl
  WhatsApp WhatsApp Mark!