🎉 Photobooth huren in Friesland. Vanaf €295 🎊

Woon je in Friesland en wil je een photobooth huren? Er zijn een behoorlijk aantal photobooths die je kan huren in Friesland, waaronder fotohokjes, driepoot fotobooths, 360 video, GIF, videogastenboek, trouwtelefoon, greenscreen en zelfs een caravan photobooth of Volkswagen photobooth bus zijn in de buurt beschikbaar.

Of je nu in Leeuwarden, Súdwest-Fryslân, Smallingerland, De Fryske Marren, Heerenveen of elders in Friesland woont, er is altijd wel een photobooth in de buurt te vinden die past bij jouw datum, locatie, budget en stijl.

★★★ 4.7 / 5 op Trustpilot ★★★

Photobooth uit Friesland: gratis offerte

Wil je snel beschikbaarheid checken en prijzen weten van photobooths uit Friesland voor jouw feestdatum? Vul dan het onderstaande contactformulier in en ontvang binnen 24 uur enkele offertes van beschikbare fotobooths. Je kan zelf aangeven wat voor evenement je organiseert en naar wat voor type photobotoh je op zoke bent (zoals een fotohokje, fotopaal / fotozuil, GIF, videogastenboek, audiogastenboek, 360 video of een photoooth op wielen, zoals een caravan , VW bus of tuktuk.

  Ik zoek een
  Fotobooth (paal/zuil, vanaf €300)Fotohokje (vanaf €450)Fotospiegel (vanaf €450)360 video spinner (vanaf €550)Caravan / Bus / Tuktuk photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €500)GIF photobooth (vanaf €200)Videogastenboek (vanaf €200)Audiogastenboek (vanaf €125)Lichtletters (vanaf €45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftVerjaardagPersoneelsfeestMarketing eventFestival/beursAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Van hoe laat tot hoe laat heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?

  photobooth Friesland feest

  Een fotobooth huren in Friesland

  Hieronder tonen we een selectie van photobooths uit Friesland. Wil je het gehele overzicht zien van photobooths die uit Friesland komen en dus echt in de buurt zitten, zodat je transportkosten afwezig of heel beperkt zijn? Hier staan alle photobooths uit Friesland. WIl je nog meer photobooths zien? Dan kan je ook kijken naar alle photobooths met bezorging in Friesland, dus ook door verhuurders van buiten Friesland.

  Zoek zelf een photobooth in Friesland

  Wil je zelf alle beschikbare photobooths zien voor je feest of evenement in Friesland? Dat kan natuurlijk ook! Hier staan ze: (bijna) alle fotobooths van Nederland. Je kan zoeken op alle verschillende soorten fotobooths, zoals:

  Fotokast huren

  Daarnaast kan je ook GIF en Greenscreen photobooths en XL LED lichtletters huren. Je kan ook filteren op bezorggebied, budget en andere kenmerken, zoals stijl en achtergrond, het type camera en hoe lang de verhuurder al actief is op ons platform.

  Fotobooth Friesland Drenthe huren

  Wat kost een photobooth huren in Friesland?

  Hoewel je het zo gek kan maken als je zelf wilt en er mensen en bedrijven zijn die meer dan €1,000 uitgeven voor een photobooth (denk: shimmerwall, begeleiding, 360 video, decoratie van lichtletters, achtergronden, greenscreen en onbeperkt printen), geven we je graag wat inzicht in de minimale en gemiddelde prijzen die worden gehanteerd voor de meest voorkomende soorten photobooths in Friesland:

  • Simpele photobooth of GIF booth zonder prints, zelf ophalen en terugbrengen: vanaf €195
  • Basic photobooth mét prints, die je zelf moet ophalen en terugbrengen: vanaf €295
  • Photobooth met prints, fotokader op maat, props & bezorging: vanaf €345, maar gemiddeld €445
  • Fotohokje of interactieve fotospiegel inclusief bezorging: vanaf €500, maar vaker rond de €600
  • 360 video ‘spinner’ of photobooth in VW bus, caravan of tuktuk: vanaf €600, maar gemiddeld €750

  magic mirror fotobooth bedrijfsfeest

  Deze prijzen zijn natuurlijk ‘vanaf’ prijzen en gemiddelde tarieven van verschillende verhuurders. Veel zal in de praktijk afhangen van de beschikbaarheid van fotobooths; de goedkoopste photobooths zijn vaak het snelst uitverkocht en de duurdere blijven (iets) langer beschikbaar op populaire dagen. 95% van alle photobooths worden sowieso verhuurd op de vrijdag en zaterdag. Als je wilt huren op een vrijdag of zaterdag in het trouwseizoen (mei tot september) of een bedrijfsfeest in december organiseert raden we je aan de photobooth minimaal 3 maanden van tevoren definitief te boeken, maar eerder is beter, want dan zal je aanzienlijk meer keus hebben.

  Caravan photobooth suze Friesland

  Vraag het aan photobooth expert Mark!

  Mark Reijman PHNL

  Bel / app met expert Mark

  In de afgelopen 10 jaar heb ik een netwerk van 150+ photobooth verhuurders in Nederland en België opgebouwd, op basis van betrouwbaarheid en prijs/kwaliteit verhouding. Inmiddels staan er meer dan 250 verschillende photobooths op dit verhuurplatform en kan ik vrijwel iedereen aan een photo-booth, fotospiegel, fotohokje, 360 video, GIF, videogastenboek (bruiloftzuil), audiogastenboek (trouwtelefoon) of greenscreen fotograaf of fotobooth helpen.

  Ook last-minute en ook op hele populaire (trouw)dagen! Kan ik je helpen met advies, schroom dan niet om me te bellen of appen via WhatsApp! Ook voor fotomarketing of eventmarketing opdrachten, zoals een winkelopening, winkelcentrum promotie of product- of merklancering kan je bij mij terecht! Om je snel van een of meerdere offertes te voorzien heb ik de informatie nodig die hierboven in het contactformulier is opgenomen.

  Een photobooth op je bruiloft in Friesland

  Weet je al dat je wilt trouwen in Friesland, maar heb je nog geen trouwlocatie gevonden? Hier geven we 4 van de meest populaire trouwlocaties in Friesland waar onze photobooths vaak te vinden zijn:

  1. Lokaal 55: nabij Sneek, een industrieel pand uit 1931 gelegen aan het water. Het interieur is een mix van hedendaags en retro en is een perfecte locatie om te trouwen, dineren en feesten.
  2. De Wartenster, nabij Leeuwarden is is een historische boerderij net buiten het dorpje Warten, al meer dan 100 jaar gerund door de familie Nauta, staat garant voor een sfeervolle bruiloft
  3. Hotel Restaurant Lunia, Nabij Heerenveen, voo als je je bruiloft Wilt beginnen in een prachtig huis, dat nog de nostalgische schoonheid en charme van vervlogen dagen kent.
  4. De Fluessen: WSC De Fluessen in Elahuizen is een unieke trouwlocatie in een voormalige zuivelfabriek direct aan het water.

  Fotobooth Friesland feest huren

  Of je nu dus in Leeuwarden, Súdwest-Fryslân, Smallingerland, De Fryske Marren, Heerenveen of elders in Friesland woont, een photobooth is nooit echt ver weg!

  fotohokje huren Friesland

  Meer informatie over Friesland hier, hier en hier.

  Photobooths-huren.nl
  WhatsApp WhatsApp Mark!