Goedkoop fotohokje huren? Boek hier 15 goedkope photobooths, vanaf €195!

fotozuil

Wellicht heb je een beperkt budget, maar wil je wel heel graag een fotohokje op je feest? Van alle photobooths op onze site hebben wij de goedkoopste photobooths verzameld op deze pagina. We hebben hier zowel met recht goedkope fotohokjes en budget photobooths verzameld, als fotohokjes en fotozuilen die een goede ‘value for money’ zijn en qua prijs-kwaliteit verhouding aantrekkelijk en betaalbaar zijn.

We kijken dus niet (alleen) naar de totale prijs voor een pakket, maar rekenen bijvoorbeeld ook de ‘prijs per uur’ uit: sommige hokjes lijken iets goedkoper, maar huur je ook voor een uur minder, bijvoorbeeld 3 uur in plaats van 4 uur. Daarnaast kijken we ook naar welke opties je er bij krijgt en voor hoeveel uur je de photobooth huurt. Goedkoop is soms ook duurkoop. Goedkopere fotohokjes en fotopalen zijn soms minder compleet, wat betekent dat je ook rekening moet houden met extra kosten:

  • Transport kosten van de photobooth
  • Aantal prints is meestal gelimiteerd in plaats van onbeperkt
  • Personalisering van het fotokader is niet altijd inbegrepen
  • Zonder begeleiding of props

Dit gezegd hebbende, hebben we een aantal betaalbare photobooths gevonden die ofwel echt goedkoop zijn, of behoorlijk scherp geprijsd zijn en eigenlijk all-in zijn, waardoor je zeker weet dat je niet meer geld kwijt bent dan de pakketprijs. We hebben de goedkope photobooths onderverdeeld in een aantal verschillende categorieën, afhankelijk van waar je wellicht naar op zoek bent: een goedkoop fotohokje, of fotozuil, digitaal gastenboek, videobooth, greenscreen photobooth etc.

Ten slotte, vergeet niet om onze acties & kortingen pagina te bekijken, voor een aantal interessante kortingen en exclusieve extra’s op verschillende photobooths!

1. Goedkope photobooth zonder printer: €195

GIF, Video en Fotopaal in 1: €195

Met een budget onder de €200 kan je een photobooth huren als je bereid bent afstand te doen van de printer. Je krijgt natuurlijk wel alle foto’s digitaal, dus je kan ze na je bruiloft of feest alsnog uitprinten, hoewel dat natuurlijk ook geld kost. Maar als je tevreden bent met digitale foto’s, is dit een goede optie. Deze fotobooth is o.a. zo goedkoop (slechts €195) omdat je hem zelf moet ophalen, maar gelukkig zijn er meer dan 30 ophaalpunten in Nederland en België.

Vintage fotopaal voor €195

Deze fotobooth zonder printer kan ook gebracht worden en kost slechts €195 voor 4 uur gebruik. Hoewel er voor deze prijs geen begeleiding kan worden aangeboden, krijg je natuurlijk wel uitleg en na afloop van je feest heb je alle foto’s in een privé online gallerij. Als er WiFi aanwezig is op je feestlocatie kan je de foto’s ook direct mailen en op social media zetten!

2. Goedkope fotobooths met printer onder de €300

Wil je toch een budget photobooth met printer? Onder de €300 heb je al een goedkope photobooth! Wij hebben er enkele op een rijtje gezet:

Goedkope photobooth met printer voor €295

Je kan deze fotopaal huren voor €295, inclusief 320 10×15 cm prints oftewel 640 5×15 cm prints. En als je deze photobooth via photobooths-huren.nl boekt, krijg je ook nog eens gratis studioverlichting en props ter waarde van in totaal €30 mee! De eerste 50 km transport vanuit Alkmaar is ook nog eens gratis, dus je betaald niets extra’s als je in Den Helder, Enkhuizen, Zaandan, Beverwijk, IJmuiden, Volendam, Haarlem, Amstelveen of natuurlijk Amsterdam woont! Je huurt deze photobooth ook nog eens zonder begeleiding voor 24 uur!

Goedkope photobooth met LED verlichting voor €275

Met deze goedkope photobooth met een LED ring voor optimale foto’s ben je verzekerd van een photobooth voor €275 voor 24 uur, inclusief 500 ‘ansichtkaart’ formaat prints (= 1,000 fotostrips van 5×15 cm). Met deze photobooth kan je ook videoboodschappen opnemen en GIF-jes maken. De photobooth komt zonder props of begeleiding en met een standaard print layout. Hij is zo goedkoop omdat je hem zelf moet ophalen en terugbrengen, gelukkig zijn er meer dan 30 ophaalvestigingen, in Nederland en België, dus ook bij jouw in de buurt!

Goedkope fotobooth uit regio Rotterdam: €300

Als je in de buurt van Rotterdam woont en je de photobooth zelf kan ophalen, kan je al voor €300 deze photobooth huren! Je krijgt ook 20 props op stokjes mee en kan 200 foto’s (400 fotostrips van 5 x 15 cm) printen. Ook kan je een fotokader kiezen uit de collectie. Voor €425 is er ook een optie om onbeperkt te mogen printen met gepersonaliseerde fotokaders, alle foto’s na afloop digitaal, inclusief bezorgen en installatie: de eerste 50 km is gratis, daarna betaal je €0.35 per kilometer.

3. Goedkope fotozuilen met all-in pakket

Heb je iets meer geld over om van alle zorgen af te zijn? De volgende photobooths lijken duurder, maar gegeven alle extra’s die je krijgt, zijn ze eigenlijk niet duurder dan de vorige goedkope photobooths, waar je moet bijbetalen voor extra opties.

All-in goedkope photobooth voor €395

Dankzij de €30 korting die je krijgt op het all-in pakket van deze photobooth, is dit een hele goede ‘value for money’, je huurt deze photobooth namelijk niet voor €425, maar voor €395 voor 4 uur, inclusief alles wat je nodig hebt:

  • Gepersonaliseerd fotokader
  • Onbeperkt printen (!)
  • Kan ook video’s opnemen (!)
  • Alle foto’s digitaal
  • Begeleiding
  • Props

4. Goedkope fotohokjes

Opblaasbaar fotohokje huren voor €375 / €395

Dit fotohokje is erg populair op bruiloften en dat is logisch, want met de witte uitstraling past hij perfect bij je trouwdag! Daarnaast kan dit opblaasbare fotohokje met behulp van verlichting verschillende kleuren krijgen. Er zijn twee verschillende verhuurders die dit fotohokje voor vrijwel dezelfde prijs aanbieden, dus de transportkosten geven waarschijnlijk de doorslag: €375 voor 3 uur als je in het Oosten of Noorden van Nederland woont (uitvalsbasis Hengelo) en €395 voor 4 uur als je in West Nederland woont (uitvalsbasis Amsterdam, Hoorn & Blaricum, deze kan ook videoboodschappen opnemen).

Fotohokje met gordijn voor €425

Dit hokje met gordijn kost slechts €425 voor 4 uur huur. Het fotohokje komt inclusief bezorging en installatie, 20 props op stokjes, opmaak van je fotokader in jouw stijl, onbeperkt printen, en alle foto’s na afloop digitaal ontvangen. De verhuurder komt uit de buurt van Rotterdam, en de eerste 50 km transport zijn gratis. De verhuurder is in heel Nederland actief, de transportkosten zijn dan ook slechts €0.35 per kilometer.

Betaalbaar fotohokje voor €478

Je huurt dit fotohokje voor 3 uur voor €395, exclusief BTW, wat neer komt op €478 inclusief BTW. Omdat alle andere fotohokjes in dit overzicht inclusief BTW zijn, hebben we ook voor dit fotohokje de prijs inclusief BTW berekend, zodat we eerlijk kunnen vergelijken. Naast 3 uur gebruik, krijg je ook props, begeleiding, onbeperkt printen en alle foto’s na afloop digitaal. De eerste 70 km vanuit Den Haag is gratis transport, dus o.a. Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Gouda, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Delft en Leiden zijn gratis!

Budget fotohokje voor €478

Ook dit fotohokje huur je voor 3 uur voor €395, exclusief BTW, dus €478 inclusief BTW. Naast 3 uur gebruik, krijg je ook props, begeleiding, onbeperkt printen en alle foto’s na afloop digitaal. De eerste 70 km vanuit Apeldoorn zijn gratis, dus o.a. Enschede, Zwolle, Lelystad, Amersfoort, Utrecht, Arnhem en Nijmegen zijn gratis te bereiken! Mocht je dit fotohokje voor een bruiloft huren, dan wordt er ook een korte filmimpressie van het feest buiten het fotohokje gemaakt.

De volgende twee fotohokjes zijn vrijwel identiek: beide bieden dezelfde opties aan, inclusief 4 uur huur, voor net onder de €500. Hiermee zijn ze op uurbasis goedkoper dan de vorige twee fotohokjes van €478.

Goedkoop fotohokje met onbeperkt printen @ €495

Dit hokje (uit Gelderland) kost €495 voor 4 uur en is daarmee het goedkoopste full-service fotohokje, op uurbasis. Daarnaast is het behoorlijk compleet en hoewel er een aantal extra opties (zoals gastenboek, fotostrip houders, extra tijd en een gepersonaliseerd fotohokje) zijn die je kan bijboeken, is dat niet nodig: onbeperkt printen, begeleiding, props, gepersonaliseerd fotokader en 25 fotostrip houders zijn immers al inbegrepen! De verhuurder komt uit de buurt van Arnhem, maar is in heel Nederland actief, de transportkosten zijn dan ook slechts €0.25 per kilometer.

Goedkoop vintage fotohokje @ €499

Dit hokje kost €499 voor 4 uur en is daarmee vrijwel even duur en compleet als het vorige fotohokje: ook hier mag je onbeperkt printen in dit fotohokje met een vintage uitstraling, krijg je props, een gepersonaliseerde fotostrip en alle foto’s na afloop digitaal. De verhuurder komt Rotterdam, maar is in heel Nederland actief, de transportkosten zijn dan ook slechts €0.30 per kilometer.

5. Goedkope videozuilen

Ben je op zoek naar een goedkope videozuil om videoboodschappen op te nemen, in plaats van een photobooth? Hieronder hebben we een aantal betaalbare videobooths en videozuilen verzameld, sommige kunnen zowel foto’s als video maken!

Budget videobooth, fotobooth & GIF photobooth in 1!

Met deze videobooth kan je niet alleen video’s maken, maar ook foto’s en GIF-jes (korte bewegende filmpjes, bestaande uit een aantal losse foto’s)! Daarnaast huur je hem niet voor 3 of 4 uur, maar voor de hele dag, nacht of avond, het zogenaamde “24 uur huur” concept, dus geen zorgen als je van plan bent om het laat te maken! Deze multifunctionele, 3-in-1 photobooth huur je voor slechts €245!

Goedkope videobooth

Een van de mooiste videozuilen op de markt, met een LED ring die zorgt voor optimale verlichting voor je video’s. Je kan deze videozuil huren vanaf €370 voor 4 uur. Dit is inclusief gratis bezorging, overal in Nederland! De prijs is afhankelijk van de duur en de datum / dag waarop je huurt. Met dit digitale gastenboek weet je zeker dat iedereen een leuke videoboodschap voor je achter laat! Om er voor te zorgen dat ook het geluid optimaal is, krijg je er een microfoon en koptelefoon bij!

Goedkope fotozuil & videozuil in 1

Voor €395 huur je deze fotozuil & videozuil voor 4 uur: je kan dan zowel onbeperkt foto maken en printen, als videoboodschappen opnemen. Natuurlijk is er begeleiding, zijn er props en kan je het fotokader personaliseren. na afloop krijg je alle foto;s en video’s digitaal. Deze verhuurder heeft vestigingen in Amsterdam, Blaricum en Hoorn: vervoerkosten zijn slechts €0.19 per kilometer.

6. Goedkoop photobooth Volkswagen busje

In alle eerlijkheid: aan het eind van dit overzicht zijn we uitgekomen op eeprijs van €695 en is het moeilijk om nog objectief te spreken over een goedkope photobooth in absolute prijzen. En alle photobooth busjes kosten ongeveer hetzelfde: €675 – €695. Wat deze Volkswagen fotobooth toch relatief goedkoop maakt is de combinatie van twee unieke kenmerken: onbeperkt printen en een ‘onbeperkte’ duur. Je mag namelijk gedurende je hele evenement, feest of bruiloft gebruik maken van het busje en het is dus niet beperkt tot 3 of 4 uur. Daarnaast is het pakket van €695 ook nog eens inclusief reiskosten, props, alle foto’s na afloop digitaal en een gepersonaliseerd fotostrookje. Binnen de categorie photobooth busjes is het daarmee toch goedkoop (of in elk geval betaalbaar of goede ‘value for money’).

Bijzondere photobooths huren

Wil je juist iets bijzonders en net iets anders dan een ‘gewoon’ fotohokje, bijvoorbeeld omdat je een evenement in de buitenlucht hebt, zoals een beurs, festival of markt? Neem dan een kijkje bij onze sectie bijzondere photobooths:

Goedkoop fotohokje huren? Boek hier 15 goedkope photobooths, vanaf €195!
5 (100%) 1 vote