Goedkope photobooth huren? Boek hier 50+ goedkope fotobooths, vanaf €159!

Zoek je een goedkope photobotoh om te huren? Wellicht heb je een beperkt budget, maar wil je wel heel graag een fotohokje op je feest? Van alle photobooths op onze site hebben wij de goedkoopste photobooths verzameld op deze pagina, per categorie (dus hokje, paal, zonder prints, video, GIF, busje, caravan, 360 spinner, etc.

We hebben hier zowel met recht goedkope fotohokjes en budget photobooths verzameld, als fotohokjes en fotozuilen die een goede ‘value for money’ zijn en qua prijs-kwaliteit verhouding aantrekkelijk en betaalbaar zijn. Vergeet niet om onze acties & kortingen paginate bekijken, voor een aantal interessante kortingen en exclusieve extra’s op verschillende photobooths als je je photobooth via Photobooths-huren.nl boekt! Om je te helpen, hebben we alle prijzen inclusief BTW berekend, zodat het een eerlijke vergelijking is.

1. De goedkoopste photobooths (met prints) van Nederland: onder de €300

Wil je een echt goedkope photobooth met printer, dan zijn dit de goedkoopste photobooths van Nederland die wij vertrouwen. Dus geen schimmige marktplaats advertenties, niet bestaande websites en cash betalingen of vooruit betalingen op persoonlijke rekeningen zonder kvk inschrijving. Alleen als je veel tijd hebt en nog minder geld, is zelf maken een optie! Er is niets echt mis met deze fotobooths en voor de meeste feestjes zal dit een perfecte match zijn, grootste probleem? Ze zijn snel uitverkocht en je zal ze soms zelf moeten ophalen, maar ja, daar is de prijs dan ook naar..

Dit zijn de 8 goedkoopste photobooths mét printer die je op dit moment kan huren. Je bent dan voor het basis pakket minder dan €300 kwijt! Ze zijn in alle eerlijkheid niet allemaal even mooi, maar ze doen wat ze moeten doen: foto's printen en in sommige gevallen kan je er ook video's en GIF-jes mee opnemen! Zit er een addertje onder het gras? Sommige van deze photobooths moet je zelf ophalen bij een ophaallocatie, dus je moet een beetje geluk hebben met waar je feest is, maar die van €299 wordt overal in Nederland (per post) bezorgd! In Apeldoorn, Delft, Den Haag, Den Helder, Enschede, Groningen, Maastricht, Utrecht, Haarlem, Amsterdam, Rotterdam, Roermond, Nijmegen, Zwolle, Sneek, Leiden, Dordrecht en Drenthe is in elk geval een photobooth in de stad om op te halen!

295
€175 korting!
Oorspronkelijke prijs was: €425.Huidige prijs is: €250.

2. De meest populaire budget photobooths met prints:  €300 – €350

Je denkt wellicht dat de goedkoopste photobooths die je hierboven zag staan ook de meest populaire zijn, en hoewel de meest populaire fotopalen op onze site zeker niet de hoofdprijs kosten, zijn ze toch over het algemeen een tikkeltje duurder dan de aller-goedkoopste categorie die je hierboven ziet staan. De reden is dat je er net iets meer voor krijgt waardoor de prijs-kwaliteit verhouding meestal beter is; denk aan een DSLR camera, onbeperkt printen of inclusief transport, alle foto’s na afloop digitaal en een leuke layout / design om je fotoprint heen ontworpen op basis van bestaande standaard templates.

We hebben in dit artikel niet (alleen) naar de totale prijs voor een pakket, maar rekenen bijvoorbeeld ook de ‘prijs per uur’ uit: sommige hokjes lijken iets goedkoper, maar huur je ook voor een uur minder, bijvoorbeeld 3 uur in plaats van 4 uur. Daarnaast kijken we ook naar welke opties je er bij krijgt en voor hoeveel uur je de photobooth huurt. Goedkoop is soms ook duurkoop. Goedkopere fotohokjes en fotopalen zijn soms minder compleet, wat betekent dat je ook rekening moet houden met extra kosten voor je budget zoals:

 • Transport kosten van de photobooth
 • Aantal prints is meestal gelimiteerd in plaats van onbeperkt
 • Personalisering van het fotokader is niet altijd inbegrepen
 • Zonder begeleiding of props
 • Extra betalen voor het ontvangen van de digitale foto’s na afloop van je feest

Als je dat er allemala bij op telt, kom je meestal uit op een €100 hogere prijs, of meer, waardoor

Dit gezegd hebbende, hebben we een aantal betaalbare photobooths gevonden die ofwel echt goedkoop zijn, of behoorlijk scherp geprijsd zijn en eigenlijk all-in zijn, waardoor je zeker weet dat je niet meer geld kwijt bent dan de pakketprijs. We hebben de goedkope photobooths onderverdeeld in een aantal verschillende categorieën, afhankelijk van waar je wellicht naar op zoek bent: een goedkoop fotohokje, of fotozuil, digitaal gastenboek, videobooth, greenscreen photobooth etc.

Hoewel geen enkele photobooth alle eigenschappen heeft, kan je over het algemeen vrij eenvoudig 1 of meerdere photobooths vinden die goed aan sluit bij jouw wensen. Dit zijn dan ook de photobooths die door duizenden mensen per jaar worden geboekt. Bedenk dat sommige lokale verhuurders zijn, dus niet elke verhuurder zal voor iedereen beschikbaar zijn

347
395
349
300
€175 korting!
Oorspronkelijke prijs was: €425.Huidige prijs is: €250.
389
399
350
350

3. Goedkope videopaal / babbelbox / wenspaal / bruiloftzuil / gastenboek: €159 – €239

Als je een bruiloft organiseert en je wilt iets anders dan een traditioneel gastenboek, maar zonder de bank te breken, dan is een goedkope videopaal (of digitaal gastenboek) wellicht iets voor jou. Sommige maken enkel korte videoboodschappen en zijn dus echte budget videopalen, maar er zijn ook videozuilen te huur die ook foto’s kunnen maken, Voor deze prijs heb je weliswaar geen printer of props, maar wel een aandenken in bewegend beeld vol met lieve wensen van al je gasten!

Sommige videopalen zijn iets duurder, maar zijn dan al inclusief bezorging in heel Nederland! Andere kan je zelf ophalen om de prijs laag te houden in verschillende punten verspreid over heel Nederland. De videopalen zijn er in verschillende uitvoeringen; sommige kijk je recht vooruit, andere wenspalen kijk je iets naar beneden. Sommige kunnen ook foto’s maken, zodat je eigenlijk 2 booths in 1 hebt. Wij hebben de goedkoopste videopalen voor je geselecteerd. Zoals je kan zien hebben vele een combinatiekorting: als je de videopaal huurt in combinatie met een fotobooth van dezelfde verhuurder, krijg je extra korting op het totaalbedrag!

Actie

Video / Audio Gastenboek

Bruiloftzuil [videogastenboek]

195
Actie!

Video / Audio Gastenboek

Videopaal

195
Actie

Video / Audio Gastenboek

Videozuil

239
Actie

Video / Audio Gastenboek

Video gastenboek [met full HD camera]

195

Digitaal (zonder prints)

10+ ophaallocaties [foto, video & GIF]

159
€175 korting!
Oorspronkelijke prijs was: €325.Huidige prijs is: €150.

Video / Audio Gastenboek

Babbelbox

175

Video / Audio Gastenboek

Videokast

275

4. Een goedkope photobooth zonder printer: vanaf €100 – €225

Met een budget tussen de €100 en €225 kan je een photobooth huren als je bereid bent afstand te doen van de printer. Je krijgt natuurlijk wel alle foto’s digitaal, dus je kan ze na je bruiloft of feest alsnog uitprinten en tijdens het feest ook mailen, zodat je ze direct op je eigen social media kan zetten. Wie heet er dan nog een printje nodig? Als je tevreden bent met digitale foto’s, is dit een goede optie. Deze fotobooths zijn o.a. zo goedkoop omdat je ze (soms) zelf moet ophalen, en omdat er geen begeleiding tijdens het feest bij is, waardoor er veel minder personeelskosten in het tarief verwerkt zitten. Natuurlijk zijn er ook geen kosten voor printer tappatuur, papier en inkt. Dit zijn de goedkoopste photobooths zonder printer die we konden vinden:

Digitaal (zonder prints)

10+ ophaallocaties [foto, video & GIF]

159

Digitaal (zonder prints)

Photobooth [Emmen]

225

Digitaal (zonder prints)

Fotobooth [Den Haag]

225
€175 korting!
Oorspronkelijke prijs was: €325.Huidige prijs is: €150.

Digitaal (zonder prints)

Rotterdam [foto, video & GIF]

225

5. Goedkope GIF photobooth: €159 – €295 of minder!

GIF photobooth picture

Met GIF-booths kan je twee kanten op: erg goedkoop of vrij duur. Het verschil zit hem er in of je de GIF optie toevoegt aan een fotopaal of fotohokje dat ook reguliere foto’s print – dan is het vrij prijzig – of dat je tevreden bent met een GIF booth die zich richt op het maken van GIF’s. Juist omdat GIF-jes bewegende beelden zijn, komt er geen printer aan te pas: de GIF’jes worden direct doorgestuurd per email of sms naar je inbox of telefoon, zodat je ze direct op social media zoals Twitter en Facebook kan plaatsen.

Daarnaast is de GIF photobooth lekker eenvoudig te bedienen en zit er – althans in de goedkope versie – geen begeleiding bij. Dit zijn de goedkoopste GIF booths die we konden vinden, allen zonder print, maar voor sommige wel met geweldige ‘looks’!

6. Goedkope 360° graden videobooth spinner: vanaf €665

Dit zijn zeker geen goedkope photobooths, maar wel de meest gewilde van het moment. Hoewel je voor hetzelfde geld een photobooth op wielen, zoals een caravan photobooth of een Volkswagen photobooth bus kan huren, is dit vanwege de gave filmpjes die worden gemaakt de trend van het moment en voor 2023. Typisch kosten een 360 video spinner rond de €900 – €1,000, maar vanaf €650 kan je al een klein exemplaar voor enkele uren huren. Behalve de kosten van de apparatuur zitten de kosten er ook in dat het altijd inclusief transport in heel Nederland en zelfde België is, en dat er altijd begeleiding bij is, om er voor te zorgen dat alles goed gaat, aangezien de spinbooth niet de minst eenvoudige video booth is om te bedienen.

360 video spinner

360 video Noord-Brabant

665

7. Goedkope fotohokjes: de opblaasbare photobooths van €395 – €450

Een echt fotohokje met wanden en soms een gordijntje is gewoon duurder, omdat het lastiger te vervoeren is en vaak niet wordt verhuurd zonder personeel. Dat gezegd hebbende, is er een aparte categorie fotohokjes die erg populair zijn op bruiloften en andere feesten en die ook nog eens verfrissend goedkoop zijn voor een fotohokje: de opblaasbare of inflatable photobooth. Dit zijn de goedkoopste fotohokjes die je kan huren. Inmiddels zijn er al 5+ verhuurders dit dit goedkope fotohokje aanbieden en ze zitten ook nog eens verspreid over Nederland (Noord-Holland, Zuid-Holland, Liimburg en Overijssel), zodat er bijna altijd wel 1 in de buurt is!

7. Andere goedkope fotohokjes: onder de €500

Voor de compleetheid hebben we ook 4 van de goedkoopste fotohokjes met wanden toegevoegd, mocht de opblaasbare variant toch niet bij je thema passen, of mocht je er geen ruimte voor hebben, want het neemt toch wel 3 x 3 meter is minimaal 9 vierkante meter in beslag! Want ook onder de €500 kan je een echt fotohokje huren, mocht het opblaasbare fotohokje toch niet bij je thema passen of niet in de ruimte passen. Let wel op dat hoewel dit allemaal complete pakketten zijn, waar je feitelijk niets meer extra als optie bij hoeft te boeken, er nog wel transportkosten bij kunnen komen. Dat gezegd hebbende, zijn deze verhuurders van de goedkope fotohokjes verspreid over Nederland beschikbaar en betaal je meestal voor de eerste x KM niets. Dit zijn de goedkoopste fotohokjes die je in Nederland kan huren:

589
487
477

8. Goedkope fotospiegels / mirrorbooths: onder de €500

interactieve fotospiegel huren

Ze worden steeds populairder en er komen er dan ook steeds meer op onze site te staan! De fotospiegels! Ze worden ook wel verhuurd als magic mirrors, mirrorbooths, interactieve fotospiegel, selfiemirror of selfiespiegel, maar het komt allemaal op hetzelfde neer: een spiegel die werkt en print als een fotohokje! Hoewel echt hele goedkope varianten hiervan niet bestaan (tenzij de ‘handspiegel’ toevallig in het thema van je feest past, zijn er wel degelijk inmiddels een aantal betaalbare fotospiegels te huur, die absoluut concurreren met de goedkope fotohokjes, maar iets innovatiever zijn en minder bekend bij de gemiddelde gast of bezoeker dan het reguliere fotohokje. Wij hebben de goedkoopste interactieve fotospiegels voor je gevonden. Let er voor je budget goed op dat de verhuurders transportkosten rekenen, dus zoek de goedkoopste verhuurder die het dichtst bij je in de buurt is om inclusief alle kosten onder de €500 te blijven!

Actie
450

Fotospiegel

Fotospiegel Utrecht

525
Actie

Fotospiegel

Fotospiegel Almere

540

9. Goedkope caravan photobooth huren: tussen de €400 tot €575

caravan photobooth huren

We hebben inmiddels maar liefst 7 verschillende caravan photobooths op de site staan en verassend genoeg kunnen deze gewoon goedkoper zijn dan de Volkswagen photobooth busjes! (hieronder meer daarover). Vanaf €400 kan je al een budget caravan photobooth huren, MAAR deze moet wel uit Friesland komen en zal dus niet heel Nederland bedienen. De andere goedkope caravans van €575 komen uit Overijssel en liggen dus al iets meer in de buurt van de Randstad. Deze caravan fotohokjes kan je voor €575 voor 3 uur een huren; een geweldige optie als je buiten ruimte hebt, zoals bij een zomers bruiloft, een beurs, festival of ander feestelijke gelegenheid!

Busje / Caravan / Tuktuk

Caravan photobooth [groen]

375

Busje / Caravan / Tuktuk

Caravan photobooth [blauw]

600

Busje / Caravan / Tuktuk

Caravan photobooth [roze]

600

10. ‘Goedkoop’ photobooth Volkswagen busjes

In alle eerlijkheid: aan het eind van dit overzicht zijn we uitgekomen op een prijs van €650 en is het moeilijk om nog objectief te spreken over een goedkope photobooth in absolute prijzen. En alle photobooth busjes kosten ongeveer hetzelfde: €649 – €700 voor een all-in pakket van 3 uur inclusief begeleiding. Binnen de categorie photobooth busjes is het daarmee wellicht niet objectief goedkoop, maar wel een goede ‘value for money’.

Busje / Caravan / Tuktuk

Fotobusje

650

Busje / Caravan / Tuktuk

Volkswagen fotohokje

725

Busje / Caravan / Tuktuk

VW photobooth

695

Unieke photobooths op wielen huren?

Wil je echt iets bijzonders, en vind je de caravans en de Volkswagen photobooths te ‘gewoon’ voor het geld? Dan hebben we 3 unieke ‘wildcards‘: de bakfiets photobooth, de Vespa photobooth en de Tuk-Tuk photobooth:

595
595

Busje / Caravan / Tuktuk

Vespa fotobooth [tuk-tuk]

675

Tips om een fotohokje goedkoop te houden

Ongeacht het pakket dat je huurt, zijn er nog een aantal manieren, waarop je het fotohokje goedkoop kan houden. WIj geven hier onze tips om er voor te zorgen dat een goedkope photobooth toch niet stiekem duurder wordt dan verwacht en plots toch buiten je budget valt:

 1. Let op de BTW truc: wij publiceren altijd de prijzen inclusief BTW: sommige verhuurders publiceren of adverteren echter op hun eigen sites prijzen zonder btw. Logisch dat het dan goedkoper lijkt, maar je mag er dan gerust 21% bij optellen! Daar gaat je budget!
 2. Hoewel veel verhuurders graag het hele land doorrijden om photobooth plezier te brengen – en het soms ook inclusief is – is een verhuurder vinden uit de buurt geen onaardig idee: je bespaart zo al snel een paar tientjes op de reiskosten
 3. Zorg er voor dat het pakket dat wordt aangeboden compleet genoeg is voor wat je er mee van plan bent. Als het exclusief props is, kijk dan hoeveel je extra betaalt voor props of wat het je kost als je het zelf moet kopen
 4. Als een pakket voor 3 of 4 uur, accepteer dat dan en boek niet een extra uur er bij. Voor de meeste feesten, bruiloften en andere feestelijke gelegenheden is 3 uur echt voldoende en wordt er voldoende geprint en gelachen met een fotobooth. Een extra uur is dan echt niet nodig om bij te boeken
 5. Hetzelfde geld voor het aantal printjes, voor de meeste trouwfeesten, verjaardagen en personeelsfeesten voelt onbeperkt printen wellicht ‘velig’ en hoef je je geen zorgen te maken, maar een rol van 300 prints komt bijna nooit op, dus laat je niet verleiden tot een dure optie om het aantal prints te verhogen!
 6. Bekijk onze actiepagina voor goedkope photobooths, kortingen en (exclusieve) acties voor elk budget!

Andere soorten photobooths huren

Behalve de reguliere fotohokjes en fotopalen hebben we ook overzichten van alle andere soorten photobooths, dus neem gerust een kijkje naar de prijzen van al onze bijzondere soorten photobooths:

Algemene offerte aanvraag voor een goedkope photobooth

Wil je advies? Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte photobooth binnen je budget voor jouw feest! Vul het contactformulier in en wij zorgen er voor dat een aantal geschikte verhuurders je een op maat gemaakte offerte sturen.


  Fotohokje (vanaf €450)Fotopaal (vanaf €300)Fotospiegel (vanaf €450)360 video spinner (vanaf €650)Fotobus (vanaf €650)Caravan photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €450)GIF photobooth (vanaf €200)Videogastenboek (vanaf €200)Photobooth zonder printer (vanaf €200)Lichtletters (vanaf €45 per letter)


  BruiloftFotomarketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardag/jubileumAnders  Modern / NeutraalVintageOpblaasbaar


  Photobooths-huren.nl
  WhatsApp WhatsApp Mark!