Fotohokje huren in Gouda? Vergelijk 250+ photobooths [vanaf €159]

Wil je een fotohokje huren in Gouda? Met deze gids helpen we je op weg om het fotohokje, videozuil, fotopaal of flitskist van je dromen (of je budget) te vinden. Ook hebben we bijzondere photobooths, Volkswagen busjes, caravan photobooths, 360º graden videobooth spinners, interactieve fotospiegels (de zogenaamde magic mirror booths) en zelfs fotohokjes in een tuktuk of vespa of paardentrailer die je kan huren! In dit artikel leggen we uit hoe je het snelst een fotohokje kunt huren in Gouda en gebruik kan maken van de verschillende categorieën en filters die op onze site staan. Succes met het vinden van een fotohokje in Gouda!

Fotohokje huren - Gouda

Een photobooth onder de €300 huren in Gouda?

Dit zijn de 8 goedkoopste photobooths mét printer die je op dit moment kan huren. Je bent dan voor het basis pakket minder dan €300 kwijt! Ze zijn in alle eerlijkheid niet allemaal even mooi, maar ze doen wat ze moeten doen: foto's printen en in sommige gevallen kan je er ook video's en GIF-jes mee opnemen! Zit er een addertje onder het gras? Sommige van deze photobooths moet je zelf ophalen bij een ophaallocatie, dus je moet een beetje geluk hebben met waar je feest is, maar die van €299 wordt overal in Nederland (per post) bezorgd! In Apeldoorn, Delft, Den Haag, Den Helder, Enschede, Groningen, Maastricht, Utrecht, Haarlem, Amsterdam, Rotterdam, Roermond, Nijmegen, Zwolle, Sneek, Leiden, Dordrecht en Drenthe is in elk geval een photobooth in de stad om op te halen!

Verschillende soorten photobooths in Gouda

Als je op zoek bent naar het traditionele fotohokje in Gouda (met wanden en een gordijntje, zoals je ze vroeger tegen kwam op treinstations om foto’s te maken voor je paspoort of iets dergelijks), dan hebben we hier een categorie van meer dan 15 verschillende fotohokjes die je kunt huren. Ben je op zoek naar de (soms iets goedkopere) fotopalen of fotozuilen in Gouda? Dit zijn camera’s op een standaard die niet afgesloten zijn van de omgeving, zodat je met meer mensen tegelijk op de foto kan. Hier hebben we ook een categorie van, gesplitst in 2 delen: fotozuilen met printer (die je huurt met of zonder begeleiding, voor een hele dag of enkele uren, met een beperkt of onbeperkt aantal prints). Daarnaast  hebben we een catagorie van fotobooths zonder printer (deze zijn het goedkoopst).

Kosten fotohokjes in Gouda opvragen en bewaren

Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij kunnen helpen! Wij hebben contacten met meer dan 100 verschillende fotobooth verhuurders en weten precies waar iedereen gevestigd is, wat hun expertise is en welke mogelijkheden de fotohokjes en fotopalen hebben. Ook helpen we regelmatig mensen die nog last-minute op zoek zijn naar een fotohokje of speciale wensen hebben. Vul het onderstaande contactformulier in als je een fotohokje wilt huren in Gouda en wij doen het werk voor je. Wij selecteren dan ongeveer 3 verhuurders die het best bij de door jou opgegeven voorkeuren passen en vragen ze je direct een offerte te sturen, zodat je prijzen en mogelijkheden kunt vergelijken voor een fotohokje in Gouda.

  Ik zoek een:*
  Fotohokje (vanaf €450)Fotopaal (vanaf €300)Fotospiegel (vanaf €450)360 video spinner (vanaf €650)Fotobus (vanaf €650)Caravan photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €450)GIF photobooth (vanaf €200)Videogastenboek (vanaf €200)Photobooth zonder printer (vanaf €200)Lichtletters (vanaf €45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?*
  BruiloftFotomarketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardag/jubileumAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?*

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?*
  Modern / NeutraalVintageOpblaasbaar

  Hoeveel uur heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?*

  Ook zonder offertes op te vragen kan je fotohokjes vergelijken en bewaren op deze site. Inloggen is niet eens nodig! In de rechter bovenhoek van foto’s zie je een icoontje in de vorm van een hartje. Als je hierop klikt wordt het fotohokje toegevoegd aan je favorieten. Als je een profiel bekijkt, kan je ook onder de korte beschrijving van het fotohokje op de tekst “Toevoegen aan favoriete fotohokjes” klikken. Je fotohokjes worden dan hier opgeslagen:

  Fotohokjes in verschillende stijlen vinden in Gouda

  Vind je het uiterlijk en de ‘looks’ van een fotohokje net zo belangrijk als wij dat vinden? Dan wil je waarschijnlijk je fotohokje filteren op basis van uiterlijk en stijl. Dat kan op de volgende manieren:

  Wellicht heb je ook een sterke voorkeur of je wel of geen begeleider bij het fotohokje wilt? Het is natuurlijk handig, maar kost meestal wel iets extra’s en gaat ten koste van je privacy. Met dit filter kan je zelf kiezen:

  Fotobooth huren in Zuid-Holland

  De verhuurders hieronder hebben allemaal hun uitvalsbasis in Zuid-Holland, handig als je het belangrijk vindt om een verhuurder in de buurt te vinden, bijvoorbeeld in verband met transportkosten, eventuele file bij een langere aanrijtijd, of omdat je een lokale ondernemer wilt steunen!

  350

  Video / Audio Gastenboek

  Trouwtelefoon [audiogastenboek]

  175

  Fotobooth

  Fotobooth

  295
  350

  360 video spinner

  360 video Leiden [2 uur]

  483

  360 video spinner

  360 video Rotterdam [2 uur]

  423
  483

  Fotospiegel

  Fotospiegel Leiden

  422
  362

  Busje / Caravan / Tuktuk

  Robot

  1,449

  Busje / Caravan / Tuktuk

  Arrenslee

  999
  449
  349
  179
  350
  350

  360 video spinner

  360 video [100 cm / 3 uur]

  825
  695
  Actie
  449

  Fotobooth

  LED photobooth

  399
  950

  Mobiele fotobooth / fotograaf

  Ring Roamer met gastheer/vrouw

  525
  375
  450
  395

  Fotobooth

  Fotobox

  399
  450
  750

  Digitaal (zonder prints)

  10+ ophaallocaties [foto, video & GIF]

  159

  Fotobooth

  Fotobooth

  300
  550
  395

  Busje / Caravan / Tuktuk

  Photobooth bus

  749

  Fotobooth

  Fotopaal [+ GIF]

  549

  Fotohokje

  Fotohokje

  487
  347
  Actie!

  Video / Audio Gastenboek

  Videopaal

  195
  425
  700

  Busje / Caravan / Tuktuk

  Vintage caravan photobooth

  625
  499

  Ben je op zoek naar een fotohokje in Gouda? Dan is deze categorie met alle photobooths in Zuid-Holland een goed startpunt! Wil je ook fotohokjes van andere provincies vinden? Gebruik het ‘provincie’ filter om te kijken welke fotohokjes in welke provincies beschikbaar zijn. Een verhuurder hoeft niet per se om de hoek te zitten:

  • Sommige photobooth verhuurders bieden gratis transport in heel Nederland aan, dus ook naar Gouda
  • Sommige verhuurders bieden de eerste X km gratis aan, waardoor ook verhuurder buiten jouw provincie relevant kunnen zijn
  • De kilometervergoeding die de meeste verhuurders rekenen voor transport van het fotohokje is gebaseerd op de kostprijs en dus een vrij laag bedrag, zeker in verhouding tot de totale pakketprijs van een fotohokje en je wilt niet een heel mooi hokje over het hoofd zien omdat het iets verder weg is!

  Bijzondere foto booths huren in Gouda

  Ben je op zoek naar iets anders dan een standaard fotohokje of fotopaal? Hoewel bijzondere fotobooths meestal iets duurder zijn, hoeft een videozuil of GIF Photobooth niet duurder te zijn dan een gewoon fotohokje. Wij hebben alle speciale fotohokjes in aparte categorieën gezet:

  Graag lichten we er 2 bijzondere soorten photobooths apart tussen uit om te huren in Gouda: de 360º graden videobooth, of ‘spinner photobooth’ genoemd en de fotospiegel of magic mirror, die beiden aan een enorme opmars bezig zijn.

  Fotospiegels

  Actie
  545
  450
  Actie
  545
  Actie
  525
  750
  Dit is een selectie van onze meest populaire interactieve fotospiegels, alle magic mirrorbooths en selfiespiegels staan hier.

  360° videobooth spinner 

  360 video spinner

  360 video Noord-Brabant

  665
  695
  Dit is een selectie van onze meest populaire 360 graden videobooth, alle 360 video spinner booths die je kan huren staan hier.

  Fotohokje huren voor bruiloft of andere gelegenheid in Gouda

  Ga je trouwen in Gouda en ben je op zoek naar een fotohokje? Wij hebben hele mooie vintage fotohokjes in ons overzicht voor een bohemian bruiloft, maar ook neutrale en moderne fotohokjes. We hebben zelfs opblaasbare fotohokjes die met verschillende kleuren verlicht kunnen worden, zodat ze altijd bij je thema en kleuren passen! Er zijn dus genoeg verschillende fotohokjes te vinden om uit te kiezen voor je bruiloft in Gouda. Ook voor andere gelegenheden hebben we fotohokjes, zoals een bruiloft, receptie, festival, bedrijfsfeest, borrel, winkelopening merkactivatie, beurs of congres etc.

  Sommige verhuurders hebben meer ervaring met verhuren aan zakelijke klanten, die het fotohokje een onderdeel willen maken van een grotere campagne, gegevens willen verzamelen of de hele fotobooths willen branden in hun eigen huisstijl of thema. Neem contact met ons op via info@photobooths-huren.nl om je te helpen met het vinden van de meest professionele verhuurders voor jouw winkelopening, marketingactie of andere zakelijke evenement!

  Meer tips, inspiratie en ideeën? Lees alles over fotohokjes op ons blog!

  Waarom je je fotohokje via Photobooths-Huren.nl zou moeten huren? Het is Gratis, Snel, Eenvoudig en werken enkel met betrouwbare leveranciers. Daarnaast hebben we kortingen, extra’s en exclusieve acties voor fotohokjes met verschillende verhuurders van photobooths!

  Meer info over Gouda kan je hier en hier vinden.

  Photobooths-huren.nl
  WhatsApp WhatsApp Mark!