🎉 Photobooth huren in Groningen. Vanaf €295 🎊

Woon je in Groningen en wil je een photobooth huren? Er zijn een behoorlijk aantal photobooths die je kan huren in Groningen, waaronder fotohokjes, driepoot fotobooths, 360 video, GIF, videogastenboek, trouwtelefoon, greenscreen en zelfs een caravan photobooth of Volkswagen photobooth bus zijn in de buurt beschikbaar.

Of je nu in Westerkwartier, Midden-Groningen, Het Hogeland, Eemsdelta, Oldambt, Stadskanaal, Veendam, Westerwolde of elders in Groningen woont, er is altijd wel een photobooth in de buurt te vinden die past bij jouw datum, locatie, budget en stijl.

★★★ 4.7 / 5 op Trustpilot ★★★

Photobooth uit Groningen: gratis offerte

Wil je snel beschikbaarheid checken en prijzen weten van photobooths uit Groningen voor jouw feestdatum? Vul dan het onderstaande contactformulier in en ontvang binnen 24 uur enkele offertes van beschikbare fotobooths. Je kan zelf aangeven wat voor evenement je organiseert en naar wat voor type photobotoh je op zoke bent (zoals een fotohokje, fotopaal / fotozuil, GIF, videogastenboek, audiogastenboek, 360 video of een photoooth op wielen, zoals een caravan , VW bus of tuktuk.

  Ik zoek een
  Fotobooth (paal/zuil, vanaf €300)Fotohokje (vanaf €450)Fotospiegel (vanaf €450)360 video spinner (vanaf €550)Caravan / Bus / Tuktuk photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €500)GIF photobooth (vanaf €200)Videogastenboek (vanaf €200)Audiogastenboek (vanaf €125)Lichtletters (vanaf €45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftVerjaardagPersoneelsfeestMarketing eventFestival/beursAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Van hoe laat tot hoe laat heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?

  fotospiegel Groningen Drenthe

  Een fotobooth huren in Groningen

  Hieronder tonen we een selectie van photobooths uit Groningen. Wil je het gehele overzicht zien van photobooths die uit Groningen komen en dus echt in de buurt zitten, zodat je transportkosten afwezig of heel beperkt zijn? Hier staan alle photobooths uit Groningen. WIl je nog meer photobooths zien? Dan kan je ook kijken naar alle photobooths met bezorging in Groningen, dus ook door verhuurders van buiten Groningen.

  Zoek zelf een photobooth in Groningen

  Wil je zelf alle beschikbare photobooths zien voor je feest of evenement in Groningen? Dat kan natuurlijk ook! Hier staan ze: (bijna) alle fotobooths van Nederland. Je kan zoeken op alle verschillende soorten fotobooths, zoals:

  photobooth-huren-fotohokje

  Daarnaast kan je ook GIF en Greenscreen photobooths en XL LED lichtletters huren. Je kan ook filteren op bezorggebied, budget en andere kenmerken, zoals stijl en achtergrond, het type camera en hoe lang de verhuurder al actief is op ons platform.

  Fotobooth Groningen

  Wat kost een photobooth huren in Groningen?

  Hoewel je het zo gek kan maken als je zelf wilt en er mensen en bedrijven zijn die meer dan €1,000 uitgeven voor een photobooth (denk: shimmerwall, begeleiding, 360 video, decoratie van lichtletters, achtergronden, greenscreen en onbeperkt printen), geven we je graag wat inzicht in de minimale en gemiddelde prijzen die worden gehanteerd voor de meest voorkomende soorten photobooths in Groningen:

  • Simpele photobooth of GIF booth zonder prints, zelf ophalen en terugbrengen: vanaf €195
  • Basic photobooth mét prints, die je zelf moet ophalen en terugbrengen: vanaf €295
  • Photobooth met prints, fotokader op maat, props & bezorging: vanaf €345, maar gemiddeld €445
  • Fotohokje of magic mirrorbooth inclusief bezorging: vanaf €500, maar vaker rond de €600
  • 360 video ‘spinner’ of photobooth in VW bus, caravan of tuktuk: vanaf €600, maar gemiddeld €750

  Deze prijzen zijn natuurlijk ‘vanaf’ prijzen en gemiddelde tarieven van verschillende verhuurders. Veel zal in de praktijk afhangen van de beschikbaarheid van fotobooths; de goedkoopste photobooths zijn vaak het snelst uitverkocht en de duurdere blijven (iets) langer beschikbaar op populaire dagen. 95% van alle photobooths worden sowieso verhuurd op de vrijdag en zaterdag. Als je wilt huren op een vrijdag of zaterdag in het trouwseizoen (mei tot september) of een bedrijfsfeest in december organiseert raden we je aan de photobooth minimaal 3 maanden van tevoren definitief te boeken, maar eerder is beter, want dan zal je aanzienlijk meer keus hebben.

  360 video spinner Groningen 3

  Vraag het aan photobooth expert Mark!

  Mark Reijman PHNL

  Bel / app met expert Mark

  In de afgelopen 10 jaar heb ik een netwerk van 150+ photobooth verhuurders in Nederland en België opgebouwd, op basis van betrouwbaarheid en prijs/kwaliteit verhouding. Inmiddels staan er meer dan 250 verschillende photobooths op dit verhuurplatform en kan ik vrijwel iedereen aan een photo-booth, fotospiegel, fotohokje, 360 video, GIF, videogastenboek (bruiloftzuil), audiogastenboek (trouwtelefoon) of greenscreen fotograaf of fotobooth helpen.

  Ook last-minute en ook op hele populaire (trouw)dagen! Kan ik je helpen met advies, schroom dan niet om me te bellen of appen via WhatsApp! Ook voor fotomarketing of eventmarketing opdrachten, zoals een winkelopening, winkelcentrum promotie of product- of merklancering kan je bij mij terecht! Om je snel van een of meerdere offertes te voorzien heb ik de informatie nodig die hierboven in het contactformulier is opgenomen.

  Groningen photobooth

  Een photobooth op je bruiloft in Groningen

  Weet je al dat je wilt trouwen in Groningen, maar heb je nog geen trouwlocatie gevonden? Hier geven we 4 van de meest populaire trouwlocaties in Groningen waar onze photobooths vaak te vinden zijn:

  1. StadsLab Groningen:  Vier de mooiste dag van je leven in het Stadslab. Onze locatie is uitermate geschikt voor een bruiloft in informele setting. Denk aan: een festival wedding, dineren vanuit foodtrucks, vuurkorven, sfeerverlichting, tenten, lange- robuuste tafels, de mooiste zonsondergang bekijken vanaf het terras en dansen onder de grootste discobol van Groningen.
  2. De Coendersborg: De Coendersborg – een landgoed midden in de stad Groningen. Een ambiance om te zoenen. Hier viert u uw trouwfeest of jubileum in gepaste stijl.
  3. De Puddingfabriek: De Puddingfabriek is een multifunctionele, voormalige fabriekshal op 5 minuten loopafstand van het levendige centrum van Groningen, vlak achter het centraal station. Waar vroeger instant pudding van de lopende band rolde, is de Puddingfabriek nu een bruisende evenementenlocatie, geschikt voor vrijwel elk type evenement, waaronder natuurljk bruiloften!
  4. Garnwerd aan Zee: Nergens is trouwen zo bijzonder als bij Garnwerd aan Zee in het historische dorpje Garnwerd. Met ons alles op één locatie concept kunnen wij uw bruiloft van a tot z verzorgen. Van ceremonie tot diner en van borrel tot feest, wij zorgen ervoor dat u een onvergetelijke dag beleefd

  Of je nu dus in Westerkwartier, Midden-Groningen, Het Hogeland, Eemsdelta, Oldambt, Stadskanaal, Veendam, Westerwolde of elders in Groningen woont, een photobooth is nooit echt ver weg!

  fotohokje huren Groningen

  Meer informatie over Groningen hier, hier en hier.

  Photobooths-huren.nl
  WhatsApp WhatsApp Mark!