100+ props zelf maken: downloaden en printen! [DIY]

Heb je echt geen budget voor een fotohokje? Bedenk dat je een eenvoudige fotozuil al kan huren voor minder dan €300 inclusief pints en dat photobooths zonder printer nog goedkoper zijn (hoewel niet even goed beschikbaar in heel Nederland)!

Dit zijn de 8 goedkoopste photobooths mét printer die je op dit moment kan huren. Je bent dan voor het basis pakket minder dan €300 kwijt! Ze zijn in alle eerlijkheid niet allemaal even mooi, maar ze doen wat ze moeten doen: foto's printen en in sommige gevallen kan je er ook video's en GIF-jes mee opnemen! Zit er een addertje onder het gras? Sommige van deze photobooths moet je zelf ophalen bij een ophaallocatie, dus je moet een beetje geluk hebben met waar je feest is, maar die van €299 wordt overal in Nederland (per post) bezorgd! In Apeldoorn, Delft, Den Haag, Den Helder, Enschede, Groningen, Maastricht, Utrecht, Haarlem, Amsterdam, Rotterdam, Roermond, Nijmegen, Zwolle, Sneek, Leiden, Dordrecht en Drenthe is in elk geval een photobooth in de stad om op te halen!

Maar als je echt op de DIY toer wilt gaan, dan kan je natuurlijk zelf een fotohokje maken. En daar horen natuurlijk ook gratis props bij! Gelukkig kan je die zelf maken! Helaas moet je soms zelf de pdf versie kopen of moet je je aanmelden voor een nieuwsbrief, inloggen, een account aanmaken etcetera. Daar heb je natuurlijk geen zin in! Daarom hebben we hier alle gratis props in pdf formaat die we konden vinden verzameld, zodat je ze kan gebruiken voor je DIY fotohokje project en je zelf eenvoudig gratis props kan maken.

Hoe maak je je eigen fotohokjes props?

Met al onze PDF’s is het supersimpel om je eigen props te maken. Volg gewoon deze stappen:

  1. Download de props die je leuk vindt, het zijn allemaal pdf’s. en we hebben allerlei verschillende thema’s
  2. Print ze uit met een (kleuren)printer
  3. Plak ze op dik, stevig papier of karton, zodat ze niet ombuigen
  4. Knip ze uit. Wel netjes doen hoor, ze komen op alle foto’s te staan!
  5. Maak er met plakband of secondenlijm of een lijmpistool een lange satéprikker of een lolliestokje aan vast
  6. En: klaar en lachen maar!

Bruiloft props

Klik hier om de onderstaande props (en andere bruiloft gerelateerde props) te downloaden.

De onderstaande twee pagina’s met props voor je bruiloft kan je hier downloaden en printen.

Baby props printen

Babyshower? Klik hier voor props voor een babyshower als je zwanger bent of net bent bevallen en er vrienden of familie op kraamvisite komen. Naast de spenen en melkfles zitten er ook sokjes, slabbetjes, en onesies bij.

Gratis biscoops props

Hier kan je bioscoop gerelateerde props downloaden, zoals popcorn, 3D bril, een filmrol, kaartjes, maar ook brillen, hoeden en snorren.

Verjaardag props printen

Vier je je verjaardag of jubileum met een fotohokje? Download dan deze verjaardags props hier.

Gratis props printen voor kerstmis

Hier kan je meer props downloaden voor je photobooth op een kerstfeest tijdens kerstmis. Er zitten onder meer baard en kerstmuts, kerstblaadjes, elfenmuts en rendierengewei.

Zomer props

Zomer props printen voor je festival. Er zitten onder meer een watermeloen, ananas zonnebril en cocktail tussen. Klik hier.

DIY: algemene props

Hieronder staan een heleboel verschillende standaard props, zoals de brillen, snorren, dassen, strikjes, hoedjes etc. die in geen geval mogen missen op je feest!

Klik simpelweg op het plaatje om de props te kunnen openen in een PDF bestand.

De onderstaande props bevatten naast de onderstaande props ook snorren, stropdassen, hoeden, tekstballonnetjes en dierenmaskers (een vos en een kat).

De onderstaande props komen in een pdf bedstand van 8 pagina met onder meer lege tekstballonnetjes, honden en varkens masker, hoge hoed, diamanten ketting, kroontje, zonnebrillen, snorren, lippen, strikjes en stropdassen.

De onderstaande download bevat allemaal verschillende tekstballonnetjes.

De props zijn op de volgende sites gevonden: Bigdotofhappiness, Personalcreations, Creativemarket, Thebudgetsavvybride, Thethingshannahloves, Botanicalpaperworks.

Lichtletters huren

Iets wat minder makkelijk zelf te maken is, maar wel steeds populairder wordt, zijn lichtletters, bekijk hieronder een aantal profielen om inspiratie op te doen qua setting, stijl , woordkeuze etc.

Bekijk hieronder ons aanbod van verschillende verhuurders. Een lichtletter huur je altijd voor de hele dag of zelfs werkweek of weekend, zodat er geen spanning ontstaat rond bezorging & ophalen. Je kan de lichtletters laten bezorgen, maar meestal ook zelf bij de verhuurders ophalen. Een lichtletter kost rond de €40 - €50 per stuk, waarbij de (transport)kosten iets lager worden als je er meer tegelijk huurt. De meest populaire woorden voor een bruiloft zijn de LOVE lichtletters, MR&MRS lichtletters en de initialen met een koppelteken of hartje er tussen.

Dit is een selectie van onze meest populaire XL licht letters, alle (LED) licht letters staan hier.

Custom fotoframes en social media borden

Wat ook een leuke accessoire is, zijn de levensgrote fotolijsten en social media borden, die er uit zien alsof je social media acocunts tot leven zijn gekomen! Je kan ze zelf helemaal aanpassen, met je eigen (gebruikers)naam, locatie, profiel foto, datum, aantal likes, views, comments, shares etc. Geen fan van social media, je ka ook een fotolijst helemaal op maat laten maken!

Een Fotoframe koop je voor rond de €100 en daar komt soms nog rond de €10 aan verzendkosten bij. Je kan het fotoframe dan wel helemaal personaliseren. Denk aan een fotoframe op basis van social media kanalen (Instagram, WhatsApp, Facebook, Skype, Twitter, LinkedIn, Snapchat, YouTube, Tinder etc). Je kan alles personaliseren, dus profielfoto, naam aantal likes, views, swipes, calls, datum, locatie tekst etc. Een volledig gepersonaliseerd fotoframe kan ook en kost rond de €120.

Fotoframes

Telefoon Instagram

139

Fotoframes

Instagram

99
Dit is een selectie van de meest populaire social media borden en foto frames, alle (social media) foto frames staan hier.

Photobooths-huren.nl
WhatsApp WhatsApp Mark!