🎉 Photobooth huren in Gelderland. Vanaf €295 🎊

Woon je in Gelderland en wil je een photobooth huren? Er zijn een behoorlijk aantal photobooths die je kan huren in Gelderland, waaronder fotohokjes, driepoot fotobooths, 360 video, GIF, videogastenboek, trouwtelefoon, greenscreen en zelfs een caravan photobooth of Volkswagen photobooth bus zijn in de buurt beschikbaar.

Of je nu in Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Ede, Wageningen, Barneveld, Doetinchem, Harderwijk, Betuwe of elders in Gelderland woont, er is altijd wel een photobooth in de buurt te vinden die past bij jouw datum, locatie, budget en stijl.

★★★ 4.7 / 5 op Trustpilot ★★★

Photobooth uit Gelderland: gratis offerte

Wil je snel beschikbaarheid checken en prijzen weten van photobooths uit Gelderland voor jouw feestdatum? Vul dan het onderstaande contactformulier in en ontvang binnen 24 uur enkele offertes van beschikbare fotobooths. Je kan zelf aangeven wat voor evenement je organiseert en naar wat voor type photobotoh je op zoke bent (zoals een fotohokje, fotopaal / fotozuil, GIF, videogastenboek, audiogastenboek, 360 video of een photoooth op wielen, zoals een caravan , VW bus of tuktuk.

  Ik zoek een
  Fotobooth (paal/zuil, vanaf €300)Fotohokje (vanaf €450)Fotospiegel (vanaf €450)360 video spinner (vanaf €550)Caravan / Bus / Tuktuk photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €500)GIF photobooth (vanaf €200)Videogastenboek (vanaf €200)Audiogastenboek (vanaf €125)Lichtletters (vanaf €45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftVerjaardagPersoneelsfeestMarketing eventFestival/beursAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Van hoe laat tot hoe laat heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?

  Ede, Gelderland fotobooth huren

  Een fotobooth huren in Gelderland

  Hieronder tonen we een selectie van photobooths uit Gelderland. Wil je het gehele overzicht zien van photobooths die uit Gelderland komen en dus echt in de buurt zitten, zodat je transportkosten afwezig of heel beperkt zijn? Hier staan alle photobooths uit Gelderland. WIl je nog meer photobooths zien? Dan kan je ook kijken naar alle photobooths met bezorging in Gelderland, dus ook door verhuurders van buiten Gelderland.

  477
  625
  299

  Digitaal (zonder prints)

  Photobooth [Gelderland]

  250

  Of je nu dus in Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Ede, Wageningen, Barneveld, Doetinchem, Harderwijk, Betuwe of elders in Gelderland woont, een photobooth is nooit echt ver weg!

  Zoek zelf een photobooth in Gelderland

  Wil je zelf alle beschikbare photobooths zien voor je feest of evenement in Gelderland? Dat kan natuurlijk ook! Hier staan ze: (bijna) alle fotobooths van Nederland. Je kan zoeken op alle verschillende soorten fotobooths, zoals:

  Ede gelderland fotohokje

  Daarnaast kan je ook GIF en Greenscreen photobooths en XL LED lichtletters huren. Je kan ook filteren op bezorggebied, budget en andere kenmerken, zoals stijl en achtergrond, het type camera en hoe lang de verhuurder al actief is op ons platform.

  Fotobooth Wageningen

  Wat kost een photobooth huren in Gelderland?

  Hoewel je het zo gek kan maken als je zelf wilt en er mensen en bedrijven zijn die meer dan €1,000 uitgeven voor een photobooth (denk: shimmerwall, begeleiding, 360 video, decoratie van lichtletters, achtergronden, greenscreen en onbeperkt printen), geven we je graag wat inzicht in de minimale en gemiddelde prijzen die worden gehanteerd voor de meest voorkomende soorten photobooths in Gelderland:

  • Simpele photobooth of GIF booth zonder prints, zelf ophalen en terugbrengen: vanaf €195
  • Basic photobooth mét prints, die je zelf moet ophalen en terugbrengen: vanaf €295
  • Photobooth met prints, fotokader op maat, props & bezorging: vanaf €345, maar gemiddeld €445
  • Fotohokje of magic mirror inclusief bezorging: vanaf €500, maar vaker rond de €600
  • 360 video ‘spinner’ of photobooth in VW bus, caravan of tuktuk: vanaf €600, maar gemiddeld €750

  houten photobooth

  Deze prijzen zijn natuurlijk ‘vanaf’ prijzen en gemiddelde tarieven van verschillende verhuurders. Veel zal in de praktijk afhangen van de beschikbaarheid van fotobooths; de goedkoopste photobooths zijn vaak het snelst uitverkocht en de duurdere blijven (iets) langer beschikbaar op populaire dagen. 95% van alle photobooths worden sowieso verhuurd op de vrijdag en zaterdag. Als je wilt huren op een vrijdag of zaterdag in het trouwseizoen (mei tot september) of een bedrijfsfeest in december organiseert raden we je aan de photobooth minimaal 3 maanden van tevoren definitief te boeken, maar eerder is beter, want dan zal je aanzienlijk meer keus hebben.

  photobooth Gelderland

  Vraag het aan photobooth expert Mark!

  Mark Reijman PHNL

  Bel / app met expert Mark

  In de afgelopen 10 jaar heb ik een netwerk van 150+ photobooth verhuurders in Nederland en België opgebouwd, op basis van betrouwbaarheid en prijs/kwaliteit verhouding. Inmiddels staan er meer dan 250 verschillende photobooths op dit verhuurplatform en kan ik vrijwel iedereen aan een photo-booth, fotospiegel, fotohokje, 360 video, GIF, videogastenboek (bruiloftzuil), audiogastenboek (trouwtelefoon) of greenscreen fotograaf of fotobooth helpen.

  Ook last-minute en ook op hele populaire (trouw)dagen! Kan ik je helpen met advies, schroom dan niet om me te bellen of appen via WhatsApp! Ook voor fotomarketing of eventmarketing opdrachten, zoals een winkelopening, winkelcentrum promotie of product- of merklancering kan je bij mij terecht! Om je snel van een of meerdere offertes te voorzien heb ik de informatie nodig die hierboven in het contactformulier is opgenomen.

  Een photobooth op je bruiloft in Gelderland

  Weet je al dat je wilt trouwen in Gelderland, maar heb je nog geen trouwlocatie gevonden? Hier geven we 4 van de meest populaire trouwlocaties in Gelderland waar onze photobooths vaak te vinden zijn:

  Slot Loevestein: Het middeleeuws kasteel, de 17e -eeuwse vesting en de prachtige natuur eromheen bieden de perfecte sfeer voor jullie bijzondere dag.

  Landgoed Huis de Voorst: In het midden van Nederland ligt Landgoed Huis de Voorst, verborgen in een prachtig natuurgebied. Tussen de prachtige Engelse landschapstuinen en adembenemende plekken welke omringd worden door de slotgracht kunnen jullie genieten van ongekende privacy.

  Hoeve Kindergoed: Omringd door vrienden en familie, intiem door de bomen met uitzicht op lammetjes. Vervolgens loop je onze boomgaard in en proost je met een overheerlijke cava. Tijd om de eigengemaakte appeltaart aan te snijden en de borrel te starten.

  De Bronckhorst Hoeve: De Bronckhorst Hoeve is een schitterend gerestaureerde hoeve en zowel voor grote als kleine gezelschappen zeer geschikt. De uitbundig bloeiende tuin en de prachtige omgeving zijn een bijzonder decor voor jullie trouwreportage. Geniet van een high tea in de intieme Huiskamer of juist een swingende party in de Paardenstal.

  fotohokje Apeldoorn Gelderland

  Gelderland is, naar landoppervlakte, de grootste provincie van Nederland. Qua totale oppervlakte, inclusief wateroppervlakte, is Friesland de grootste provincie. De provincie kent 51 gemeenten, Nijmegen, Apeldoorn en Arnhem zijn de grootste steden.

  fotobooth huren Gelderland

  Meer informatie over Gelderland hier, hier en hier.

  Photobooths-huren.nl
  WhatsApp WhatsApp Mark!