Fotohokje huren in Utrecht? Kies uit 125+ photobooths vanaf €175!

Kom je uit Utrecht en wil je een videozuil of photobooth huren? Zoek je een goedkope fotozuil of juist een bijzonder fotohokje in Utrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres: op Photobooths-Huren.nl staan meer dan 125 verschillende (greenscreen) fotohokjes, videozuilen, fotospiegels, photobooth busjes, GIFbooths, caravan photobooths, hashtag printers, wenspalen, digitale gastenboeken en allerlei andere soorten fotohokjes! Via de contactformulieren leg je eenvoudig contact met verhuurders die jouw boeking bevestigen, een offerte sturen, een gratis optie in hun agenda zetten of je vragen beantwoorden. Onze service is 100% gratis. Betalen gaat altijd veilig, direct bij de verhuurder!

Utrecht fotobooth fotopaal videozuil

Fotohokje huren in Utrecht

Als je een fotohokje wilt huren en in Utrecht woont, dan hebben we twee complete overzichten voor je:

 • Fotohokje huren (de gesloten fotohokjes met wanden of gordijntjes)
 • Fotopalen huren (de ‘open’ fotobooths op een paal of zuil, zodat er lekker veel mensen op de foto kunnen)

Hoewel je de meeste fotohokjes standaard voor 3 of 4 uur huurt, zijn er ook een aantal fotopalen beschikbaar die je huurt volgens het ’24 uur’ concept. De fotobooths worden dan alleen gebracht en zijn zonder begeleiding tijdens je feest. Daardoor kan je de photobooth de hele dag, avond of nacht gebruiken voor je bruiloft of feest in Utrecht. De fotobooths hoeven dan pas de volgende dag weer te worden teruggebracht of opgehaald (afhankelijk van de verhuurder).

Alle photobooths in Utrecht

Veel fotohokjes, fotopalen en videozuilen huur je inclusief transport: ofwel inclusief een aantal gratis kilometers vervoer of met een standaard vergoeding per afgelegde kilometer. Als je op zoek bent naar een fotohokje in Utrecht, is hier een overzicht van fotohokjes in de provincie Utrecht.

Maar ook buiten Utrecht stad en de provincie Utrecht zijn er genoeg verhuurders van photobooths die graag naar Utrecht komen voor jouw feest. Hier kan je overzichten van fotobooths in andere provincies vinden.

Bijzondere fotohokjes huren in Utrecht

Heb je de standaard fotohokjes en fotozuilen inmiddels al op een aantal personeelsfeesten, recepties, borrels, festivals of bruiloften gezien? Niet zo vreemd, want fotohokjes worden steeds populairder! Ben je toe aan een nieuw photobooth concept voor je eigen feest in Utrecht waar mensen nog oprecht door verrast worden? Gelukkig gaan de innovaties in photoboothland continue door en daarom hebben we een aantal overzichten samengesteld van bijzondere soorten fotohokjes voor je feest in Utrecht:

kosten fotobusje

Goedkope fotohokjes en kosten in Utrecht

Heb je een lager budget en ben je op zoek naar een betaalbaar budget fotohokje voor je feest of zakelijke evenement in Utrecht? Gelukkig zijn er ook goedkope fotohokjes!

 • Je kan al een goedkope fotopaal of fotozuil (zonder printer) huren vanaf ongeveer €175
 • Een goedkope fotobooth met printer is er vanaf ongeveer €295.
 • Een fotopaal of fotozuil met meer opties, zoals begeleiding, een gepersonaliseerd fotokader, vervoer en onbeperkt printen kost meer, rond de €349 (afhankelijk van je woonplaats).
 • De ‘echte’, gesloten fotohokjes met wanden of gordijntje zijn meestal iets duurder en huur je vanaf €375 – €449, maar zullen niet altijd in de buurt van Utrecht zitten.
 • Een compleet fotohokjes pakket kost rond de €550 – €600 en zal niet bij iedereen in het budget passen.

Wij hebben hier een overzicht van goedkope fotohokjes in elke categorie gemaakt, inclusief foto’s, zodat je direct kan beoordelen of de fotobooth de juiste ‘look’ heeft! Heb je een klein budget en wil je iets betaalbaars in Utrecht, vergeet dan ook niet op onze actiepagina te kijken, met acties, exclusieve aanbiedingen en kortingen. Sommige verhuurders bieden jou namelijk korting als je via Photobooths-huren.nl boekt! Soms is het eenvoudigweg een goedkopere prijs, soms is het wat extra’s, zoals gratis props, extra gratis prints of extra gratis kilometers vervoer. Mooi meegenomen voor je feest in Utrecht!

Fotobooths in Utrecht vergelijken

Wil je liever fotohokjes en de andere soorten fotopalen en fotozuilen naast elkaar vergelijken op punten zoals prijs, aantal uur huur, aantal prints, stijl (modern, vintage, neutraal), begeleiding, props, gepersonaliseerde layout van je prints, locatie en meer? Kijk dan eens hier rond om fotohokjes te vergelijken!

Mocht je door de bomen het bos niet meer zien en gebruik willen maken van onze expertise en contacten met meer dan 50 verschillende verhuurders uit heel Nederland, dan kan dat ook! Wij zijn bereikbaar via WhatsApp op 0612750976. Je kan ook een algemene photobooth offerte aanvraag doen en dan helpen we met het zoeken naar de meest geselecteerde verhuurders op basis van de informatie waar je hier beneden om vragen, zoals budget, stijl, begeleiding, type fotohokje, locatie en datum. Hoe meer informatie je geeft , des te beter kunnen we je helpen!

Ik heb budget voor*
VW photobooth bus (€650+)Caravan photobooth (€550+)Fotospiegel / Mirrorbooth (€500+)Greenscreen photobooth (€550+)Fotohokje (€400 - €600)GIF photobooth (€200 - €500)Fotozuil met printer (€350+)Fotozuil zonder printer (€200+)Videobooth (€200 - €400)Hashtag printer (€350 - €400)Polaroid camera (€100)

Wat voor evenement organiseer je?*
BruiloftZakelijk / marketingPersoneelsfeestBorrel / receptieFestival / BeursVerjaardag / jubileumAnders

Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?*

Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?*
Modern / NeutraalVintageOpblaasbaar

Ik ben op zoek naar een booth:*
Maakt niets uitMet begeleidingZonder begeleiding

Hoeveel uur heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?*

Wat wil je?*
Boeking makenOptie nemenOfferte aanvragenVraag stellenAnders

Photobooth in Utrecht voor je bruiloft, verjaardag of jubileum

Ben je op zoek naar een fotohokje in Utrecht voor je bruiloft, je verjaardag of jubileum? Lees onze bruiloft tips en ideeën. Wij hebben al vele examenfeestjes en jubilea van fotohokjes voorzien! Zorg er in elk geval voor dat je op tijd je foto booth boekt, want fotohokjes zijn het populairst op bruiloften! De weekenden (voornamelijk vrijdagen en zaterdagen) in juni, juli en september (en in mindere mate augustus, omdat dat de vakantie periode is er er dan iets minder bruiloften zijn) zijn erg populair

In de zomer van 2017 hebben we gezien dat vele (goedkope en dure) verhuurders helemaal volgeboekt zitten en alle beschikbare fotohokjes gereserveerd zijn, niet alleen in Utrecht, maar in heel Nederland. Boek dus op tijd! Overweeg een goedkope fotopaal of fotozuil zonder printer als je niet zoveel budget hebt voor een foto booth op je verjaardag, maar er toch graag 1 wil!

Top trouwlocaties in Utrecht

Weet je al dat je wilt trouwen in Utrecht, maar heb je nog geen trouwlocatie gevonden? Hier geven we 10 van de meest populaire trouwlocaties in Utrecht:

 1. Kasteel Montfoort: Kasteelheer Geke Ekelschot leidt u graag rond in de sfeervolle en authentieke ambiance van het oude Kasteel Montfoort met zijn moderne inrichting. Bezoek de oude trouwkapel de Commanderije van Sint-Jan en droom vast even weg naar die ene dag. U bent van harte welkom om de entourage te komen ervaren. Kunt u meteen komen proeven in ons restaurant. Chefkok voert u mee op een culinaire reis. En neem ook nog even tijd om het oude vestingstadje Montfoort aan de Hollandsche IJssel te bezichtigen.
 2. Stadskasteel Oudaen: Op zoek naar sfeervolle, bijzondere trouwlocaties in Utrecht? Stadskasteel Oudaen is het ideale decor voor een onvergetelijke dag. Of het nu gaat om een groots of een intiem feest, Oudaen biedt tal van mogelijkheden voor een bijzondere stadsbruiloft. Samen bekijken we graag de mogelijkheden om jullie dag helemaal naar wens te laten verlopen.
 3. Karel 5: Grand Hotel Karel V is een officiële trouwlocatie met sfeer en elegantie. Wij bieden culinair en live entertainment met food, drinks en romantiek. Onze gepassioneerde medewerkers zorgen voor een fantastische dag waarin wij alles tot in detail voor jullie organiseren – van bruidstaart en receptie tot diner en feestavond. Live muziek is toegestaan, tot 60 decibel. Met als cream on the cake: een pikante bruidsnacht in onze romantische bruidssuite. Natuurlijk ontbreken de rozenblaadjes, champagne en mooie momenten in ons wellness centre niet! Van een arrivé per boot tot klassiek trouwvervoer. Bij Karel 5 kan je als bruidspaar op spectaculaire wijze worden ontvangen door alle genodigden. Begroet elkaar onder het genot van een kop koffie, (verse kruiden) thee en frisdrank. Natuurlijk zal het aan patisserie niet ontbreken. Na het ontvangst kan de officiële huwelijksceremonie beginnen! Buiten trouwen? Bij Karel 5 kunnen jullie in de feeërieke tuinen elkaar het Ja-woord geven onder een eeuwenoude Plataan. Liever in de winter trouwen wanneer de sneeuw het iconische witte pand omtovert tot een sprookjesachtig tafereel? Trouw dan in een van onze bijzondere zalen met historische allure. Authentieker dan de veertiende-eeuwse eikenhouten boogconstructie van het dak in de Unico van Wassenaer zaal wordt het niet. Proost met bubbels op jullie als kersvers echtpaar bijvoorbeeld in de Maria van Hongarije zaal.De marmeren vloer, het schitterende balkenplafond met kroonluchters en prachtige schouw geven een chique klassieke uitstraling. Geniet van alle gelukwensen welke jullie in ontvangst mogen nemen en snijd samen de bruidstaart aan. Het gezelschap wordt tijdens de borrel voorzien van uitgeserveerde drankjes en exclusieve hapjes.
 4. Domtoren: Geef elkaar het ja-woord in de Michaëlskapel, omringd door familie en vrienden en geniet na de ceremonie van een toost op jullie geluk in de Michaëlskapel. De indrukwekkende en romantische kapel is een sfeervolle ruimte voor een feestelijke receptie, een heerlijk diner of huwelijksfeest. Speciaal voor alle bruidsparen die op zoek zijn naar een onvergetelijke en unieke, echt Utrechtse, locatie!
 5. Kookmeesters: Er is altijd een reden om het glas te heffen. Toch?! Samen met je vrienden, familie of collega’s proosten op een verjaardag, jubileum, speciale gebeurtenis, prestatie of gewoon omdat het kan. Wat de gelegenheid ook is, door het besloten karakter van Kookmeesters Utrecht geniet je samen met je gasten ongestoord van een lekkere borrel en smakelijke borrelhappen. Kom eens langs; we ontmoeten je graag! Vertel ons de feestelijke gelegenheid en je wensen, want met plezier verzorgen wij een geslaagde borrel die 100% bij je past. Zelfs de muziek kunnen we afstemmen op jouw smaak. Te reserveren t/m 150 personen.
 6. De Parel van Zuilen: De Parel van Zuilen is een schitterend landhuis, vlakbij het oude dorpje Oud-Zuilen en pal aan de rivier De Vecht. Eén van de officiële trouwlocaties van de gemeente Utrecht. De Parel van Zuilen beschikt over een sfeervolle raadzaal en een burgemeesterskamer, die van elkaar gescheiden worden door een monumentale schuifdeur. Ideaal voor een plechtigheid met aansluitend een receptie, een lunch, een diner of buffet en een feest. Het aangrenzende terras aan het water is bij deze gelegenheden exclusief voor jullie en jullie gasten.
 7. Sonneborgh: trouwen onder de sterren? Dat kan op het Terreplein van Sonnenborgh. De binnenplaats van het bastion is overdekt met een glazen dak dat uitkijkt op de (sterren)hemel en de sterrenwacht. Het 16e-eeuwse fort met z’n metersdikke muren en de kazematten geven een heel bijzondere sfeer. Het Terreplein is geschikt voor een trouwceremonie, -receptie, -feest tot ongeveer 120 personen. Catering Oud London en Onimoni zorgen dat de catering, inrichting en aankleding precies naar jullie wens zijn. Natuurlijk zijn geluidsinstallatie, presentatiemogelijkheden en wifi aanwezig.
 8. De Rechtbank: De eerste stap bij het organiseren van een bruiloft is het bepalen van de locatie. Aan de hand hiervan kunnen jullie namelijk de verdere invulling gaan bepalen zoals het aantal gasten, de het diner, de invulling van de feestavond en de feestelijke aankleding en dus uitstraling van jullie trouwdag. In onze Vrouwe Justitia zaal kunnen we jullie receptie, diner en bruiloftsfeest organiseren. Ook hebben we een prachtige, monumentale zaal voor de huwelijksceremonie.
 9. Het Oude Tolhuys: Wist u dat het Oude Tolhuys een officiële trouwlocatie is? Trouwen in één van onze sfeervolle zalen of wat dacht u van buiten trouwen, in onze tuin of op een van onze terrassen? Graag gaan wij met u in gesprek, bespreken wij vrijblijvend uw wensen, om die ene speciale dag onvergetelijk te maken. Het is mogelijk deze bijzondere dag volledig bij Het Oude Tolhuys te organiseren. Van ontvangst, receptie tot diner met als afsluiting een spetterend feest. Uiteraard is het ook mogelijk een van deze elementen bij Het Oude Tolhuys te vieren, wij zijn graag uw gastheer. Geen idee is te gek, voor elke situatie en elk budget kunnen wij samen iets moois maken!
 10. Wijnfort Jutphaas: Een droomhuwelijk? Dat begint natuurlijk bij een sprookjesachtige locatie. De uitnodigende sfeer, de professionele uitstraling en de schitterende ligging maken het Wachtershuis van Fort Jutphaas tot die unieke trouwlocatie. Een sfeerbepalende omgeving, die uw huwelijk nog meer glans geeft en gegarandeerd tot de verbeelding zal spreken van uw bruiloftsgasten

Fotohokje huren in Utrecht voor een zakelijk evenement?

Ben je op zoek naar een fotohokje in Utrecht voor een receptie of borrel, een bedrijfsfeest, beurs of festival of een marketing campagne? Wij weten precies welke photobooth verhuurders ruime ervaring hebben met zakelijke klanten, event organisers, het B2B segment, het branden en customizen van fotohokjes en features speciaal gericht voor zakelijke klanten, zoals het opslaan van emailadressen, merken of logo’s op de achtergrond plaatsen, de layout van de prints aanpassen en de inzet van promo-dames.

De onderstaande bedrijven en overheidsinstellingen zijn een kleine selectie van alle zakelijke gebruikers – inclusief succesvolle samenwerkingen met verschillende evenementen organisatiebureaus – die via Photobooths-huren.nl al hun ideale photobooth vonden! Ben je op zoek naar een fotohokje in Utrecht voor een kerstborrel of kerstreceptie of een sinterklaasfeest, of voor een nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsreceptie, boek dan je photobooth ruim van te voren! December is vanwege de verschillende feestdagen een drukke maand en begin januari met alle recepties is ook erg populair bij bedrijven om een fotohokje te huren, waardoor de meest populaire en betaalbare verhuurders mogelijk uitverkocht zijn in die maanden.

    

Wil je meer photobooth inspiratie op doen en tips lezen? Klik dan hier naar ons blog!

Hier en hier lees je meer over Utrecht!

Fotohokje huren in Utrecht? Kies uit 125+ photobooths vanaf €175!
4.5 (90%) 8 votes
Dit bericht is gepost in Steden. Bookmark de link.