Videobooth huren? Overzicht van videozuilen en videohokjes vanaf €195

Een foto zegt meer dan 1,000 woorden, maar hoeveel zegt bewegend beeld? Als je op zoek bent naar iets anders dan een fotohokje, hebben wij een overzicht gemaakt van alle fotohokjes en fotozuilen die ook video-opnames kunnen maken, zodat je gasten videoboodschappen kunnen achterlaten voor jou. Je komt ze ook wel tegen onder namen zoals videohokje, videobooth, videozuil, videopaal, bruiloftzuil of video booth, wenspaal, videogastenboek of babbelbox. Een leuk idee, bijvoorbeeld als vervanger van het traditionele gastenboek op een bruiloft als je gaat trouwen en nog op zoek bent naar iets bijzonders!

Sommige videobooths kunnen alleen video’s maken, terwijl anderen photobooths ‘2 in 1’ zijn en zowel foto’s als video kunnen maken.

Videobooth huren

Een van de mooiste videozuilen op de markt, met een LED ring die zorgt voor optimale verlichting voor je video’s. Je kan deze videozuil huren vanaf €379 voor 4 uur en hij wordt overal in Nederland bezorgd, zonder extra kosten! De prijs hangt onder meer af van de datum (doordeweeks is iets goedkoper dan op een vrijdag of zaterdag) Met dit digitale gastenboek ben je er van verzekerd dat iedereen een leuke boodschap voor je achter laat! Om er voor te zorgen dat ook het geluid optimaal is, krijg je er een microfoon en koptelefoon bij!

3-in-1! GIF photobooth, videobooth & fotobooth!

Een hele sterke aanbieding: zowel GIF’jes maken, video’s opnemen en foto’s maken (zonder printen), en dat allemaal in 1 photobooth! Voor slechts €245 huur je deze videobooth al voor een hele dag, dus als aan je feest geen einde komt, dan ook aan het gebruik van de fotobooth / gidbooth / videobooth niet! Alle foto’s krijg je na afloop digitaal en als je huurt via photobooths-huren.nl krijg je er ook nog eens gratis props bij!

Goedkope videozuil

Dat een videozuil niet per se duur hoeft te zijn, bewijst deze goedkope photobooth: zonder printer €195 en met printer €275. Fair enough: voor extra opties zoals onbeperkt printen, bezorging of een gepersonaliseerd fotokader betaal je extra, want die zitten allemaal niet bij de prijs inbegrepen. Maar hoe print je video’s? Deze photobooth kan namelijk niet alleen standaard foto’s maken, maar ook video’s en gif-filmpjes! Hij kan goedkoop worden aangeboden, omdat de photobooth zonder begeleiding komt en je hem zelf moet ophalen. Gelukkig zijn er meer dan 35 ophaalpunten, verspreid over Nederland en België, dus het moet gek lopen als er niet 1 binnen 30 minuten rijden van jou zit.

Fotozuil en videozuil in 1

Kan je niet kiezen en wil je een alles in 1 oplossing voor je bruiloft, feest of zakelijke evenement? Kies dan voor deze fotozuil die zowel foto’s kan maken, als videoboodschappen kan opnemen. je huurt deze foto- en videobooth voor €399 voor 3 uur. Daarnaast komt deze fotobooth & videobooth inclusief onbeperkt printen, 2 begeleiders zodat alles op rolletjes loopt, props en keuze uit diverse layouts van de prints met je eigen tekst of logo en alle foto’s en video’s na afloop digitaal.

Fotohokje met videoboodschappen

Ben je op zoek naar een fotohokje voor je bruiloft? Dan is het wellicht aantrekkelijk om via deze verhuurder ook je DJ te boeken, want dan krijg je €100 extra korting! Daarnaast huur je deze ‘inflatable photobooth’ al voor €395 voor 4 uur, inclusief retro microfoon voor het maken van videoboodschappen. Dit is ook een 2-in-1 fotohokje, dus je kan zowel foto’s make, als video’s opnemen met dit opblaasbare fotohokje!

Videohokje

Wil je video’s opnemen in een hokje, zodat je gasten wat meer privacy hebben als ze hun boodschappen inspreken? Dan is dit fotohokje iets voor jou, want het kan ook video’s maken! De prijs is op aanvraag, want afhankelijk van datum en locatie. Daarnaast heeft dit fotohokje natuurlijk een hele gave uitstraling, is hij hufterproef en kan hij voor zakelijke klanten volledig gepersonaliseerd worden.

Photobooth en videobooth in 1

Ook met deze fotozuil en videozuil in 1, hoef je niet te kiezen en kan je je gasten het beste van beide werelden aanbieden! Je huurt deze videobooth en fotobooth voor 4 uur voor €395. Je krijgt dan ook onbeperkt printen, een enthousiaste assistent, een gepersonaliseerd fotokader en alle foto’s na afloop digitaal.

Andere soorten fotohokjes huren

Ben je toch op zoek naar iets anders dan een videobooth? Bekijk eens onze overzichten van fotohokjes en fotopalen en fotozuilen. Voor de laagste prijzen in elke categorie photobooths check je onze pagina met alle goedkope photobooths en natuurlijk onze acties & kortingen pagina. Ook kan je een offerte aanvragen voor een fotohokje voor zakelijke evenementen als je een bedrijf bent en speciale wensen hebt.

Wil je juist iets bijzonders en net iets anders dan een ‘gewoon’ fotohokje, bijvoorbeeld omdat je een evenement in de buitenlucht hebt, zoals een beurs, festival of markt? Neem dan een kijkje bij onze sectie bijzondere photobooths:

Algemene offerte aanvraag voor een fotohokje

Wil je advies? Wij helpen je graag met het vinden van het perfecte fotohokje voor jouw feest!

Vul het contactformulier in en wij zorgen er voor dat een aantal geschikte verhuurders je een op maat gemaakte offerte sturen.

Velden met een * zijn verplicht, en helpen ons je beter van dienst te zijn!


VW photobooth bus (€650+)Caravan photobooth (€450+)Fotospiegel / Mirrorbooth (€500+)Greenscreen photobooth (€550+)Fotohokje (€400 - €600)GIF photobooth (€200 - €500)Fotozuil met printer (€350+)Fotozuil zonder printer (€200+)Videobooth (€200 - €400)Hashtag printer (€250 - €400)


BruiloftZakelijk / marketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardagAndersModern / NeutraalVintageOpblaasbaar


Met begeleidingZonder begeleidingMaakt niets uitBoeking makenOptie nemenOfferte aanvragenVraag stellenAnders


Fotohokjes zoeken op locatie

Vrijwel alle fotohokjes verhuurders werken in heel Nederland en de transportkosten zijn ofwel inbegrepen ofwel minimaal in vergelijking met de kosten van het fotohokje. Mocht je toch een fotohokje zoeken bij jou in de buurt, zoek dan naar fotohokjes per provincie.

Videobooth huren? Overzicht van videozuilen en videohokjes vanaf €195
5 (100%) 1 vote