Surprise discobus / stoepfeestje [kosten, boeken, contact]

Nu grote feestjes met een photobooth vanwege lockdowns, avondklok, visite restricties en andere corona maatregelen niet mogelijk zijn, is een discobus voor je deur op de stoep (vanaf €245 voor 15 minuten) een populair alternatief! Een discobus wordt vaak geboekt als surprise, zodat het voor de jarige of feestvarken(s) compleet onverwacht komt! In dit artikel leggen we precies uit hoe de discobus werkt, wat een surprise discobus kost, waarom ze zo leuk zijn, en hoe je een discobus feestje corona-proof maakt.

Lees hier meer over verschillende vormen van photobooths:

Direct een surprise discobus boeken voor je stoepfeest

Wil je zo snel mogelijk een surprise feestje regelen met een discobus of feestbus? Vul dan het onderstaande formulier in en wij zorgen er voor dat je zo snel mogelijk gecontacteerd wordt door een beschikbare aanbieder van de discobus! Heb je meer vragen of bijzonderheden waar we rekening mee moeten houden? vul het ‘vragen, opmerkingen’ veld in het contactformulier in of mail op mark@photobooths-huren.nl. Nog meer haast? Stuur een WhatsApp berichtje naar oprichter en eigenaar Mark op 06 12 75 09 76.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Stoepfeestje offerte en beschikbaarheid

Wil je een specifieke aanbieder van de discobus contacteren en zien wat de verschillen zijn tussen de verschillende aanbieders? Maak een selectie hieronder:

Toch liever een goedkope photobooth boeken? Dit is onze top 8 onder de €300

Dit zijn de 8 goedkoopste photobooths mét printer die je op dit moment kan huren. Je bent dan voor het basis pakket minder dan €300 kwijt! Ze zijn in alle eerlijkheid niet allemaal even mooi, maar ze doen wat ze moeten doen: foto's printen en in sommige gevallen kan je er ook video's en GIF-jes mee opnemen! Zit er een addertje onder het gras? Sommige van deze photobooths moet je zelf ophalen bij een ophaallocatie, dus je moet een beetje geluk hebben met waar je feest is, maar die van €299 wordt overal in Nederland (per post) bezorgd! In Apeldoorn, Delft, Den Haag, Den Helder, Enschede, Groningen, Maastricht, Utrecht, Haarlem, Amsterdam, Rotterdam, Roermond, Nijmegen, Zwolle, Sneek, Leiden, Dordrecht en Drenthe is in elk geval een photobooth in de stad om op te halen!

Wat is een surprise discobus?

Een discobus is letterlijk een feestje dat bij jouw op de stoep in alle heftigheid losbarst met een intensiteit die je na 15 minuten (of langer) helemaal vrolijk achterlaat! DJ, Saxofonist, discobol, discolampen, rode loper, licht effecten, sound effects, rookmachine, confettikanon, je kan het zo gek niet verzinnen of het komt het busje uit. Het leukst is natuurlijk als het een verassing is voor de jarige / bruidspaar of wie dan ook in kwestie en de buren en de buurt spontaan mee doen. Het is dus geen taxi-vervoer voor een vriendenweekend of vrijgezellenfeest!

Een discobus is ideaal voor allerlei verschillende gelegenheden:

 • verjaardag
 • bruiloft
 • jubileum
 • (eind)examen
 • sinterklaas
 • kerst
 • diploma uitreiking
 • buurtfeest
 • zomaar omdat we corona-moe zijn en we toe zijn aan een verzetje om de sleur van alledag te breken!

Hoe is een discobus corona proof?

Afhankelijk van de precieze covid-19 maatregelen van de overheid en de adviezen van het RIVM van het moment kan een discobus op verschillende manieren corona-proof en met inachtneming van de dan geldende maatregelen en restricties worden gehouden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • afstand houden tussen alle gasten (social distancing gaat een stuk makkelijker op de stoep dan in de woonkamer!)
 • volledig digitaal, waarbij de gasten via link worden uitgenodigd en mee kunnen kijken en gezien kunnen worden door het feestvarken
 • een drive-through, waarbij je gasten langs kunnen rijden

Neem contact op en vraag naar welke (on)mogelijkheden er op dit moment zijn voor een discobus voor de deur, gegeven de huidige corona maatregelen.

Voorbeeld drive-through discobus / stoepfeest:

“Ga voor de drive-thru? Onze bus met rode strik komt aan als een grote verrassing! Met een ervaren DJ, live saxofonist en enorm veel confetti en rook. We rijden voor met onze bus, rollen de rode loper uit en familie en vrienden stellen zich op in hun eigen auto in de straat. Wanneer de jarige job naar buiten komt gaat het dak eraf. Iedereen kan vanuit zijn of haar autoraam meegenieten en de jarige natuurlijk feliciteren!🎉”

Voorbeeld digitale discobus of stoepfeestje:

“Wij komen namelijk naar je toe met onze bus en zetten een TV scherm aan. Op het TV scherm zijn alle familie en vrienden van de jarige te zien. Zodra de jarige naar buiten komt gaat het dak er echt even af! Direct feest met iedereen vanuit hun eigen huis en een onvergetelijke herinnering.🥳 Wij bieden top entertainment op je eigen stoep vanuit de discobus. Met rook confetti, verlichting en muziek op maat gaan we er samen echt een onvergetelijk moment van maken waar nog lang over nagepraat zal worden.”

Prijs: wat zijn de kosten van een stoepfeestje voor de deur met een discobus?

Wat kost een discobus? De prijs van een discobus bedraagt ongeveer €245 voor 15 minuten. De kosten van een discobus zijn dus verrassend laag en een discobus organiseren is dus vrij goedkoop als je samen met enkele vrienden of familieleden een discobus als verjaardagskado of bruidskado geeft. Een discobus is zeker goedkoop als je beseft wat je er allemaal voor krijgt en goedkoper dan menige photobooth, hoewel een goedkope fotobooth een goed alternatief blijft als de zwaarste restricties zijn opgeheven. Daarom voorspellen wij stiekem dat ook na de corona crisis de discobus definitief en permanent een onderdeel blijft uitmaken van het assortiment aan entertainment dat op onze site te boeken is. Een discobus duurt minimaal een kwartier en voor die 15 minuten betaal je typisch €245 voor een kwartier intensief feesten. Langer kan bij sommige aanbieders ook, maar bedenk dat de intensiteit dan wellicht iets afneemt, (en het weer wel moet meewerken in de winter, het kan zijn dat iedereen langzaam begint te verkleumen…)

Extra tip voor je discobus of stoepfeestje

Huur XL lichtletters in! Deze zijn 1 meter groot en bij de meeste kan je zelf de kleur licht met een LED afstandbediening bepalen. Denk aan de leeftijd van de jarige, of de initialen van het bruidspaar en enig ander woord! Hier staat een overzicht van alle lichtletters die je kan huren. Voor de grote letters moet je rekenen op ongeveer €40 per letter, hoewel je bij langere woorden meestal iets van korting krijgt

Bekijk hieronder ons aanbod van verschillende verhuurders. Een lichtletter huur je altijd voor de hele dag of zelfs werkweek of weekend, zodat er geen spanning ontstaat rond bezorging & ophalen. Je kan de lichtletters laten bezorgen, maar meestal ook zelf bij de verhuurders ophalen. Een lichtletter kost rond de €40 - €50 per stuk, waarbij de (transport)kosten iets lager worden als je er meer tegelijk huurt. De meest populaire woorden voor een bruiloft zijn de LOVE lichtletters, MR&MRS lichtletters en de initialen met een koppelteken of hartje er tussen.

Dit is een selectie van onze meest populaire XL licht letters, alle (LED) licht letters staan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Photobooths-huren.nl
WhatsApp WhatsApp Mark!