Greenscreen fotohokje huren? Bekijk hier alle greenscreen photobooths vanaf €550

Met een greenscreen photobooth kan je dankzij de gifgroene achtergrond elke gewenste achtergrond digitaal toevoegen, bijvoorbeeld een jungle, berg, zee, gebouw of wat dan ook! Voor zakelijke evenementen kan een Green Screen fotohokje gebruikt worden door een merk, product of logo toe te voegen aan de achtergrond, zodat het op elke foto staat. Lees hier hoe een greenscreen precies werkt en wat de voordelen en nadelen zijn.

Sommige fotohokjes bieden als extra optie een Green Screen achterwand aan, terwijl andere photobooths helemaal gericht zijn op greenscreen technologie en een greenscreen  een onderdeel van het standaard pakket is, in plaats van een extra optie om bij te boeken.

Greenscreen fotohokje

Dit is een fotohokje met een greenscreen mogelijkheid: de achtergrond kan elke gewenste foto zijn. Greenscreen boek je als extra optie bij voor €100. Ook is het mogelijk om de foto aan de buitenkant van het fotohokje direct te delen, bijvoorbeeld via Facebook, Twitter of ouderwetse e-mail. Je huurt het hokje voor €545 voor 4 uur, inclusief onbeperkt printen.

Fotohokje met greenscreen optie

Dit is een ‘gewoon’ fotohokje, waar je voor €75 een greenscreen optie bij kan boeken. De achterwand van het fotohokje wordt dan vervangen door een groene wand. Het fotohokje kost €550 voor 4 uur huur, inclusief onbeperkt printen, begeleiding, props, alle foto’s na afloop digitaal en een gepersonaliseerde fotostrip.

Greenscreen fotohokje huren

Dit fotohokje kan ook videoboodschappen opnemen en dienst doen als greenscreen fotohokje. Hier kan je een offerte aanvragen, want de prijs hangt af van wat je precies wilt, hoeveel uur en op welke datum. Dit houten fotohokje is superstoer en een graag geziene gast op festivals, beurzen, en andere (zakelijke) evenementen.

Greenscreen fotozuil

Deze fotozuil boek je vanaf €495 voor 4 uur en komt inclusief alles dat je mag verwachten, zoals een koffer vol props, begeleiding en onbeperkt printen. Deze fotozuil kan je ook als greenscreen photobooth gebruiken door er een groen scherm achter te zetten. Deze optie kost €750, maar komt dan ook inclusief een professioneel entertainer, de 1e 50 km gratis vervoer (gerekend vanuit Eindhoven) en een op maat gemaakte fotostrip, met bijvoorbeeld je trouwdag of logo van je bedrijf er op.

Greenscreen photobooth voor kinderen

Dit is superleuk voor kinderen! met de sprookjes greenscreen fotobooth kan elke gewenste achtergrond digitaal worden toegevoegd aan de foto. Of het nu om een sprookje gaat dat zich afspeelt in een kasteel, jungle, maan, racebaan of wat dan ook! Het enige dat de kinderen hoeven te doen is zich verkleden met alle verkleedkleren en alle props die bij het thema passen. Je huurt deze sprookjes greenscreen vanaf €750 voor 4 uur en dan mag je onbeperkt foto’s maken en printen! Deze verhuurder is gevestigd in Rotterdam: de eerste 50 km is gratis en daarna betaal je slechts €0.35 per kilometer.

Greenscreen photobooth huren

Met een greenscreen photobooth heb je meer ruimte en flexibiliteit dan met een greenscreen fotohokje en kunnen er grotere groepen mensen op de foto staan. Je huurt deze greenscreen fotobooth vanaf €650 voor 4 uur, inclusief onbeperkt printen, begeleiding en professionele studioverlichting voor de beste foto’s. De verhuurder is gevestigd in Rotterdam. Autogek? Je kan deze photobooth voor dezelfde prijs ook met aparte auto accessoires bestellen, zodat het lijkt alsof je in een jeep op safari bent, in een taxi in New York zit of met een Volkswagen busje op het strand rijd.

Greenscreen fotohuisje

Met het greenscreen fotohuisje is er zeker voldoende plek voor alle gasten! Dit fotohuisje is vooral geschikt voor buitenevenementen, zoals festivals, beurzen, bruiloften in de open lucht, sportwedstrijden, markten, etc. Je huurt de greenscreen bouwkeet vanaf €550 voor 3 uur huur, inclusief onbeperkt printen, props, alle foto’s digitaal, en begeleiding. Deze verhuurder is gevestigd in Hengelo, Overijssel.

Greenscreen fotohokje

Ook met dit kekke fotohokje kan je los gaan met de achtergronden, dankzij het groene scherm dat als achtergrond wordt gebruikt! Je huurt het greenscreen fotohokje vanaf €600 voor 4 uur foto’s maken en onbeperkt printen, inclusief begeleiding en professionele studioverlichting. De verhuurder is gevestigd in Rotterdam.

Greenscreen fotograaf

Je hebt de meeste flexibiliteit met een fotograaf, de foto’s zijn dan minder statisch en de fotograaf kan de lichtinstellingen en andere instellingen zoals sluitertijd aanpassen, zodat de mooiste foto’s ontstaan. Daarnaast heb je op deze manier lekker de ruimte en met het grote groene scherm, kunnen ook grotere groepen mensen op de foto! Je huurt de greenscreen fotograaf vanaf €700 voor 4 uur foto’s maken en printen, inclusief professionele studioverlichting.

Andere soorten fotobooths huren

Ben je toch op zoek naar iets anders dan een videobooth? Bekijk eens onze overzichten van fotohokjes en fotopalen en fotozuilen. Voor de laagste prijzen in elke categorie photobooths check je onze pagina met alle goedkope photobooths en natuurlijk onze acties & kortingen pagina. Ten slotte kan je een offerte aanvragen voor een fotohokje voor zakelijke evenementen als je een bedrijf bent en speciale wensen hebt.

Wil je juist iets bijzonders omdat je een evenement in de buitenlucht hebt, zoals een beurs, festival of markt, maar toch liever geen greenscreen fotohokje? Neem dan een kijkje bij onze sectie bijzondere photobooths:

Algemene offerte aanvraag voor een fotohokje

Wil je advies? Wij helpen je graag met het vinden van het perfecte fotohokje voor jouw feest!

Vul het contactformulier in en wij zorgen er voor dat een aantal geschikte verhuurders je een op maat gemaakte offerte sturen.

Velden met een * zijn verplicht, en helpen ons je beter van dienst te zijn!


VW photobooth bus (€650+)Caravan photobooth (€450+)Fotospiegel / Mirrorbooth (€500+)Greenscreen photobooth (€550+)Fotohokje (€400 - €600)GIF photobooth (€200 - €500)Fotozuil met printer (€350+)Fotozuil zonder printer (€200+)Videobooth (€200 - €400)Hashtag printer (€250 - €400)


BruiloftZakelijk / marketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardagAndersModern / NeutraalVintageOpblaasbaar


Met begeleidingZonder begeleidingMaakt niets uitBoeking makenOptie nemenOfferte aanvragenVraag stellenAnders


Fotohokjes zoeken op locatie

Vrijwel alle (green screen) fotohokjes verhuurders werken in heel Nederland en de transportkosten zijn ofwel inbegrepen ofwel minimaal in vergelijking met de kosten van het fotohokje. Mocht je toch een fotohokje zoeken bij jou in de buurt, zoek dan naar fotohokjes per provincie.

Greenscreen fotohokje huren? Bekijk hier alle greenscreen photobooths vanaf €550
5 (100%) 2 votes