Kinderfeestje? Photobooths voor kinderen huren

Ben je op zoek naar een photobooth voor een verjaardagsfeestje of organiseer je een festival of evenemenet, waarbij je vele jeugdige bezoekers verwacht? Dan zit je hier juist, want wij hebben alle fotohokjes, fotozuilen en bijzondere photobooths verzameld, die speciaal gericht zijn op kinderen.Ofwel omdat ze speciale thema’s aanbieden of entertainers die het leuk vinden om kinderen te vermaken, of omdat de photobooths in hoogte versteld kunnen worden, zodat ook de kleinste kinderen picture perfect op de foto komen te staan!

Photobooths voor kinderen:

Al deze photobooths hebben een standaard die in hoogte verstelbaar is, of zijn sowieso vrij laag:

Meer informatie, foto’s, boeken of een offerte opvragen kan door op de profielen te klikken:

Budget fotobooth voor kinderen (ophalen in Utrecht)

 • In hoogte verstelbare standaard
 • Dit is een “vanaf prijs“. De prijs is afhankelijk van o.a. datum, locatie, tijdstip en je overige wensen.
 • Huurperiode: Maximaal 24 uur. s’Middags ophalen na 12:30 uur en de volgende terugbrengen voor 11:30.
 • Onbeperkt foto’s maken & printen op 5×15 cm formaat (dubbel geprint) of 10×15 cm
 • Inclusief 24/7 online en telefonische ondersteuning. Technische begeleiding gedurende je feest is ook mogelijk tegen meerprijs.
 • Zonder props
 • Uniek fotokader / fotoframe inbegrepen
 • Digitale download van je foto’s in je eigen online fotogallerij
 • Zelf ophalen in Utrecht. Past in elke auto (bijv Suzuki Alto, Volkswagen Polo)
 • Kan de trap op (met hulp) en de lift in. Mag buiten staan met overkapping (ivm belichting)
 • Afmetingen: 70 cm x 70 cm bij 200 cm hoog.

Meer informatie, foto’s, boeken of een offerte opvragen kan door op de profielen te klikken:

Photobooth met thema’s voor kinderen

Dit vinden kinderen geweldig! met de fotobooth met thema’s kan elke gewenste achtergrond digitaal worden toegevoegd aan de foto. Of het nu om een sprookje gaat dat zich afspeelt in een kasteel, jungle, maan, racebaan of wat dan ook! Het enige dat de kinderen hoeven te doen is zich verkleden met alle verkleedkleren en alle props die bij het thema passen. Je huurt deze sprookjes greenscreen voor €425 voor 4 uur en dan mag je onbeperkt foto’s maken en printen! Deze verhuurder is gevestigd in Rotterdam: de eerste 50 km is gratis en daarna betaal je slechts €0.35 per kilometer.

Photobooth met entertainer

Het onderscheidende van deze fotozuil is dat je hem kan boeken met niet zomaar een begeleider, maar met een professioneel entertainer, wat vooral met (kleine) kinderen, het plezier nog verder verhoogt! Dankzij de entertainer is het altijd een wervelstorm van plezier voor en rond de photobooth! Je kan deze photobooth huren vanaf €550, maar de versie met een verklede begeleider kost €625 en met een professioneel entertainer kost €750 voor 3 uur huur, onbeperkt printen, props, alle foto’s na afloop digitaal en een gepersonaliseerd fotostrookje. Deze verhuurder is gevestigd tegen de grens met België, tussen Eindhoven en Tilburg.

Caravan photobooth met Kids Show

Wellicht te groot voor een gewoon kinderfeestje, maar als er een festival, bijeenkomt, show, beurs of markt is die is gericht op kinderen en jonge bezoekers, dan moet je deze caravan photobooth zeker overwegen! Deze caravan is namelijk een echt fotohokje en kan je niet alleen als fotohokje gebruiken, maar ook in een combinatie als foodtruck voor koffie of cocktails), als silent disco, of met een Kids Show! Gegarandeerd dat alle aandacht van kinderen dan voor deze schattige caravan uitgaat. Voor de photopbooth in combinatie met de Kids Show kan je een offerte aanvraag doen; het standaard pakket waarbij je enkel het caravan fotohokje gebruikt kost €625 voor 3 uur onbeperkt printen, inclusief een koffer vol props, keuze uit diverse print lay out met je eigen tekst of logo er op, en verschillende achterwanden. Deze verhuurder is gevestigd in Rotterdam.

Andere soorten photobooths huren

Ben je toch op zoek naar een reguliere photobooth? Zoals gezegd ‘werken’ die in vrijwel alle gevallen ook voor kinderen. Bekijk dan onze overzichten van fotohokjes en fotopalen en fotozuilen. Voor de laagste prijzen in elke categorie photobooths check je ons artikel van goedkope photobooths en natuurlijk onze acties & kortingen pagina. Of doe een offerte aanvraag voor een fotohokje voor zakelijke evenementen als je een bedrijf bent en speciale mogelijkheden wilt verkennen.

Wil je juist iets bijzonders en net iets anders dan een ‘gewoon’ fotohokje, bijvoorbeeld omdat je een evenement in de buitenlucht hebt, zoals een beurs, festival of markt? Neem dan een kijkje bij onze sectie bijzondere photobooths:

Algemene offerte aanvraag voor een fotohokje

Wil je advies? Wij helpen je graag met het vinden van het perfecte fotohokje voor jouw feest!

Vul het contactformulier in en wij zorgen er voor dat een aantal geschikte verhuurders je een op maat gemaakte offerte sturen.


  Fotohokje (vanaf €400)Fotopaal (vanaf €250)Fotospiegel (vanaf €450)Photobooth busje of caravan (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €400)GIF booth (vanaf €150)Videogastenboek (vanaf €200)Hashtag printer (vanaf €350)Polaroid camera (vanaf €85)Lichtletters (vanaf €40 per letter)Fotoframe (vanaf €100)Photobooth zonder printer (vanaf €100)


  BruiloftFotomarketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardag/jubileumAnders  Modern / NeutraalVintageOpblaasbaar


  Met begeleidingZonder begeleidingMaakt niets uit  Photobooths-huren.nl
  WhatsApp WhatsApp Mark!