Kinderfeestje? Photobooths voor kinderen huren

Ben je op zoek naar een photobooth voor een verjaardagsfeestje of organiseer je een festival of evenemenet, waarbij je vele jeugdige bezoekers verwacht? Dan zit je hier juist, want wij hebben alle fotohokjes, fotozuilen en bijzondere photobooths verzameld, die speciaal gericht zijn op kinderen.Ofwel omdat ze speciale thema’s aanbieden of entertainers die het leuk vinden om kinderen te vermaken, of omdat de photobooths in hoogte versteld kunnen worden, zodat ook de kleinste kinderen picture perfect op de foto komen te staan!

Photobooths voor kinderen:

Al deze photobooths hebben een standaard die in hoogte verstelbaar is, of zijn sowieso vrij laag, wat handig is voor je kleinere gasten en bezoekers:

Meer informatie, foto’s, boeken of een offerte opvragen kan door op de profielen te klikken:

Goedkope photobooths voor kinderfeestjes

Dit zijn de goedkoopste photobooths die je op dit moment kan huren: allemaal onder de €300. Dus als je voor een kinderfeest een redelijk maar niet supergroot budget hebt zijn dit geweldige fotobooths voor een kinderfeest! Mocht je nog goedkoper willen, dan raden we de digitale photobooths aan,

 

Andere soorten photobooths huren

Ben je toch op zoek naar een reguliere photobooth? Zoals gezegd ‘werken’ die in vrijwel alle gevallen ook voor kinderen. Bekijk dan onze overzichten van fotohokjes en fotopalen en fotozuilen. Voor de laagste prijzen in elke categorie photobooths check je ons artikel van goedkope photobooths en natuurlijk onze acties & kortingen pagina. Of doe een offerte aanvraag voor een fotohokje voor zakelijke evenementen als je een bedrijf bent en speciale mogelijkheden wilt verkennen.

Wil je juist iets bijzonders en net iets anders dan een ‘gewoon’ fotohokje, bijvoorbeeld omdat je een evenement in de buitenlucht hebt, zoals een beurs, festival of markt? Neem dan een kijkje bij onze sectie bijzondere photobooths:

Photobooths-huren.nl
WhatsApp WhatsApp Mark!