Kinderfeestje? Photobooths voor kinderen huren

Ben je op zoek naar een photobooth voor een verjaardagsfeestje of organiseer je een festival of evenemenet, waarbij je vele jeugdige bezoekers verwacht? Dan zit je hier juist, want wij hebben alle fotohokjes, fotozuilen en bijzondere photobooths verzameld, die speciaal gericht zijn op kinderen.

Mini fotobooth speciaal voor kinderfeestjes!

Deze fotobooth zonder printer kost slechts €195 voor 4 uur gebruik. Hoewel er voor deze prijs geen begeleiding kan worden aangeboden, krijg je natuurlijk wel uitleg en na afloop van je feest heb je alle foto’s in een privé online galerij. Er is een aparte mini-fotobooth, die qua hoogte perfect is voor kinderfeestjes! Als er WiFi aanwezig is op je feestlocatie kan je de foto’s ook direct mailen en op social media zetten!

Greenscreen photobooth voor kinderen

Dit vinden kinderen geweldig! met de sprookjes greenscreen fotobooth kan elke gewenste achtergrond digitaal worden toegevoegd aan de foto. Of het nu om een sprookje gaat dat zich afspeelt in een kasteel, jungle, maan, racebaan of wat dan ook! Het enige dat de kinderen hoeven te doen is zich verkleden met alle verkleedkleren en alle props die bij het thema passen. Je huurt deze sprookjes greenscreen voor €750 voor 4 uur en dan mag je onbeperkt foto’s maken en printen! Deze verhuurder is gevestigd in Rotterdam: de eerste 50 km is gratis en daarna betaal je slechts €0.35 per kilometer.

Photobooth met entertainer

Het onderscheidende van deze fotozuil is dat je hem kan boeken met niet zomaar een begeleider, maar met een professioneel entertainer, wat vooral met (kleine) kinderen, het plezier nog verder verhoogt! Dankzij de entertainer is het altijd een wervelstorm van plezier voor en rond de photobooth! Je kan deze photobooth huren vanaf €550, maar de versie met een verklede begeleider kost €625 en met een professioneel entertainer kost €750 voor 3 uur huur, onbeperkt printen, props, alle foto’s na afloop digitaal en een gepersonaliseerd fotostrookje. Deze verhuurder is gevestigd tegen de grens met België, tussen Eindhoven en Tilburg.

Caravan photobooth met Kids Show

Wellicht te groot voor een gewoon kinderfeestje, maar als er een festival, bijeenkomt, show, beurs of markt is die is gericht op kinderen en jonge bezoekers, dan moet je deze caravan photobooth zeker overwegen! Deze caravan is namelijk een echt fotohokje en kan je niet alleen als fotohokje gebruiken, maar ook in een combinatie als foodtruck voor koffie of cocktails), als silent disco, of met een Kids Show! Gegarandeerd dat alle aandacht van kinderen dan voor deze schattige caravan uitgaat. Voor de photopbooth in combinatie met de Kids Show kan je een offerte aanvraag doen; het standaard pakket waarbij je enkel het caravan fotohokje gebruikt kost €675 voor 3 uur onbeperkt printen, inclusief een koffer vol props, keuze uit diverse print lay out met je eigen tekst of logo er op, en verschillende achterwanden. Deze verhuurder is gevestigd in Rotterdam.

Andere soorten photobooths huren

Past een fotohokje speciaal voor kinderen niet binnen je budget? Ze kunnen natuurlijk ook dolle pret hebben met een ‘gewoon’ fotohokje of fotozuil. Bekijk eens onze overzichten van fotohokjes en de soms goedkopere fotopalen en fotozuilen. Voor de laagste prijzen in elke categorie photobooths check je onze pagina met alle goedkope photobooths en natuurlijk onze acties & kortingen pagina. Daarnaast kan je een offerte aanvragen voor een fotohokje voor zakelijke evenementen als je een bedrijf bent en speciale wensen hebt.

Wil je juist iets bijzonders en net iets anders dan een ‘gewoon’ fotohokje, bijvoorbeeld omdat je een evenement in de buitenlucht hebt, zoals een beurs, festival of markt? Een videobooth, greenscreen photobooth, GIF booth of een fotohokje in een busjes of caravan kunnen ook hele leuk zijn op je kinderfeestje of kindvriendelijke evenement! Neem dus ook een kijkje bij onze sectie bijzondere photobooths:

Algemene offerte aanvraag voor een photobooth

Wil je advies? Wij helpen je graag met het vinden van het perfecte fotohokje voor jouw feest!

Vul het contactformulier in en wij zorgen er voor dat een aantal geschikte verhuurders je een op maat gemaakte offerte sturen.

Velden met een * zijn verplicht, en helpen ons je beter van dienst te zijn!


VW photobooth bus (€650+)Caravan photobooth (€450+)Fotospiegel / Mirrorbooth (€500+)Greenscreen photobooth (€550+)Fotohokje (€400 - €600)GIF photobooth (€200 - €500)Fotozuil met printer (€350+)Fotozuil zonder printer (€200+)Videobooth (€200 - €400)Hashtag printer (€250 - €400)


BruiloftZakelijk / marketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardagAndersModern / NeutraalVintageOpblaasbaar


Met begeleidingZonder begeleidingMaakt niets uitBoeking makenOptie nemenOfferte aanvragenVraag stellenAnders


Photobooths zoeken op locatie

Toch op zoeken naar Vrijwel alle fotohokjes verhuurders werken in heel Nederland en de transportkosten zijn ofwel inbegrepen ofwel minimaal in vergelijking met de kosten van het fotohokje. Mocht je toch een fotohokje zoeken bij jou in de buurt, zoek dan naar fotohokjes per provincie.

Kinderfeestje? Photobooths voor kinderen huren
5 (100%) 1 vote