Een fotohokje op je personeelsfeest of bedrijfsfeest huren? Kies uit 65+ photobooths!

Organiseer je een personeelsfeest of bedrijfsfeest en ben je op zoek naar een origineel idee? Waarom geen fotohokje huren voor je personeelsfeest? Photobooths komen in alle soorten en maten: van fotohokjes en fotopalen, videobooth, GIF photobooth of greenscreen fotobooth, tot fotospiegel, fotobusjes en caravan photobooths! Of laat je collega’s tijdens het bedrijfsfeest zelf met hun smartphone aan de slag gaan en huur een hashtag printer!

De bovenstaande links brengen je naar de verschillende overzichten die we op Photobooths-Huren.nl hebben verzameld voor je personeelsfeest. Wil je dat wij je adviseren voor het huren van een fotohokje op je bedrijfsfeest? Wij selecteren de verhuurders die het best bij jou wensen passen, op basis van het offerte formulier hieronder. Wij werken met meer dan 25 verschillende verhuurders die in heel Nederland en België werken en meer dan 65 verschillende soorten phototobooths aanbieden. Zo heb je binnen enkele dagen een aantal opties op tafel voor je personeelsfeest!

Heb je een beperkt budget voor je bedrijfsfeest? Bekijk ons overzicht van goedkope photobooths en onze pagina met fotohokjes acties en exclusieve kortingen!

Velden met een * zijn verplicht, en helpen ons je beter van dienst te zijn!

Ik heb budget voor*
VW photobooth bus (€650+)Caravan photobooth (€450+)Fotospiegel / Mirrorbooth (€500+)Greenscreen photobooth (€550+)Fotohokje (€400 - €600)GIF photobooth (€200 - €500)Fotozuil met printer (€350+)Fotozuil zonder printer (€200+)Videobooth (€200 - €400)Hashtag printer (€250 - €400)

Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?*

Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?*
Modern / NeutraalVintageOpblaasbaar

Ik ben op zoek naar een booth:*
Met begeleidingZonder begeleidingMaakt niet uit

Hoeveel uur heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?*

Wat wil je?*
Boeking makenOptie nemenOfferte aanvragenVraag stellenAnders

Selectie van bedrijven en instellingen waar wij fotohokjes voor vonden:

                                           

Fotohokjes zoeken op locatie

Vrijwel alle fotohokjes verhuurders werken in heel Nederland en de transportkosten zijn ofwel inbegrepen ofwel minimaal in vergelijking met de kosten van het fotohokje. Mocht je toch een fotohokje zoeken bij jou in de buurt, zoek dan naar photobooths per provincie.

Een fotohokje op je personeelsfeest of bedrijfsfeest huren? Kies uit 65+ photobooths!
5 (100%) 1 vote