🎉 Photobooth mét prints huren in Zuid-Holland. Vanaf €295 🎊

Woon je in Zuid-Holland en wil je een photobooth huren? Er zijn gelukkig heel veel photobooths te huur in Zuid-Holland, waaronder fotohokjes, driepoot fotobooths, 360 video, GIF, videogastenboek, trouwtelefoon, greenscreen en zelfs een caravan photobooth of Volkswagen photobooth bus zijn in de provincie beschikbaar.

Of je nu in Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Delft, Gouda, Alphen aan den Rijn, Dordrecht, Westland, Spijkenisse of elders in Zuid-Holland woont, er is altijd wel een photobooth in de buurt te vinden die past bij jouw datum, locatie, budget en stijl.

★★★ 4.7 / 5 op Trustpilot ★★★

Photobooth uit Zuid-Holland: gratis offerte

Wil je snel de beschikbaarheid checken en de precieze prijs weten van photobooths uit Zuid-Holland voor jouw feestdatum? Vul dan het onderstaande contactformulier in en ontvang binnen 24 uur enkele offertes van beschikbare fotobooths. Je kan zelf aangeven wat voor evenement je organiseert en naar wat voor type photobooth je op zoek bent (zoals een fotohokje, fotopaal / fotozuil, GIF, videogastenboek, audiogastenboek, 360 video of een photobooth op wielen, zoals een caravan, VW bus of tuktuk.

  Ik zoek een
  Fotobooth (paal/zuil, vanaf €300)Fotohokje (vanaf €450)Fotospiegel (vanaf €450)360 video spinner (vanaf €550)Caravan / Bus / Tuktuk photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €500)GIF photobooth (vanaf €200)Videogastenboek (vanaf €200)Audiogastenboek (vanaf €125)Lichtletters (vanaf €45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftVerjaardagPersoneelsfeestMarketing eventFestival/beursAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Van hoe laat tot hoe laat heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?

  Fotobooth huren Zuid-Holland

  Een fotobooth huren in Zuid-Holland

  Hieronder tonen we een selectie van photobooths uit Zuid-Holland. Wil je het gehele overzicht zien van photobooths die uit Zuid-Holland komen en dus echt in de buurt zitten, zodat je transportkosten afwezig of heel beperkt zijn? Hier staan alle photobooths uit Zuid-Holland. Wil je nog meer photobooths zien? Dan kan je ook kijken naar alle photobooths met bezorging in Zuid-Holland, dus ook door verhuurders van buiten Zuid-Holland.

  Of je dus in Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Delft, Gouda, Alphen aan den Rijn, Dordrecht, Westland, Spijkenisse of elders in Zuid-Holland woont, we kunnen zeker een photobooth voor je vinden!

  Fotospiegel photobooth huren Zuid-Holland

  Zoek zelf een photobooth in Zuid-Holland

  Wil je zelf alle beschikbare photobooths zien voor je feest of evenement in Zuid-Holland? Dat kan natuurlijk ook! Hier staan ze: (bijna) alle fotobooths van Nederland. Je kan zoeken op alle verschillende soorten fotobooths, zoals:

  Fotospiegel huren Zuid-Holland

  Daarnaast kan je ook GIF en Greenscreen photobooths en XL LED lichtletters huren. Je kan ook filteren op bezorggebied, budget en andere kenmerken, zoals stijl en achtergrond, het type camera en hoe lang de verhuurder al actief is op ons platform.

  Wat kost het? Alle prijzen voor een photobooth in Zuid-Holland

  Je kan het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt en er zijn mensen en bedrijven die meer dan €1,000 uitgeven aan een photobooth (denk: shimmerwall, begeleiding, 360 video, decoratie van lichtletters, achtergronden, greenscreen en onbeperkt printen. Maar we geven je graag wat inzicht in de minimale en gemiddelde prijzen die worden gehanteerd voor de meest voorkomende soorten photobooths in Zuid-Holland:

  • Simpele photobooth of GIF booth zonder prints, zelf ophalen en terugbrengen (past in elk auto): vanaf €195
  • Basic photobooth mét prints, die je zelf moet ophalen en terugbrengen: vanaf €295
  • Photobooth met prints, fotokader op maat, props & bezorging: vanaf €345, maar gemiddeld €445
  • Fotohokje, fotospiegel of greenscreen inclusief bezorging: vanaf €500, maar vaker rond de €600
  • 360 video ‘spinner’ of photobooth in VW bus, caravan of tuktuk: vanaf €600, maar gemiddeld €750

  Fotospiegel huren Zuid-Holland

  Deze prijzen zijn natuurlijk ‘vanaf’ prijzen en gemiddelde tarieven van verschillende verhuurders. Je kan ze als leidraad gebruiken als je (ver) van tevoren boekt. Veel zal in de praktijk afhangen van de beschikbaarheid van fotobooths; de goedkoopste photobooths zijn vaak het snelst uitverkocht en de duurdere blijven (iets) langer beschikbaar op populaire dagen. In provincies met veel verhuurders, zoals Zuid-Holland is er meer concurrentie en zijn de prijzen in het algemeen iets lager dan in provincies met een lagere dekking van fotobooth verhuurders. 95% van alle photobooths worden sowieso verhuurd op de vrijdag en zaterdag. Als je wilt huren op een vrijdag of zaterdag in het trouwseizoen (mei tot september) of een bedrijfsfeest in december organiseert raden we je aan de photobooth minimaal 3 maanden van tevoren definitief te boeken, maar eerder is beter, want dan zal je aanzienlijk meer keus hebben.

  Vraag het Mark!

  Mark Reijman PHNL

  Bel / app met expert Mark

  In de afgelopen 10 jaar heb ik een netwerk van 150+ photobooth verhuurders in Nederland en België opgebouwd, op basis van betrouwbaarheid en prijs/kwaliteit verhouding. Inmiddels staan er meer dan 250 verschillende photobooths op dit verhuurplatform en kan ik vrijwel iedereen aan een photo-booth, fotospiegel, fotohokje, 360 video, GIF, videogastenboek (bruiloftzuil), audiogastenboek (trouwtelefoon) of greenscreen fotograaf of fotobooth helpen.

  Ook last-minute en ook op hele populaire (trouw)dagen! Kan ik je helpen met advies, schroom dan niet om me te bellen of appen via WhatsApp! Ook voor fotomarketing of eventmarketing opdrachten, zoals een winkelopening, winkelcentrum promotie of product- of merklancering kan je bij mij terecht! Om je snel van een of meerdere offertes te voorzien heb ik de informatie nodig die hierboven in het contactformulier is opgenomen.

  Trouwen? Een photobooth op je bruiloft in Zuid-Holland

  Weet je al dat je wilt trouwen in Zuid-Holland, maar heb je nog geen trouwlocatie gevonden? Hier geven we 3 van de meest populaire trouwlocaties in Zuid-Holland waar onze photobooths vaak te vinden zijn:

  • Het Kasteel van Rhoon (Rotterdam): Stijlvol kasteel aan het water voor privé-evenementen, met restaurant, ruimte voor wijnproeverijen en tuinen.
  • Kasteel de Wittenburg (Den Haag): Kasteel de Wittenburg biedt elf verschillende ruimtes voor feestelijke bijeenkomsten. Denkt u bijvoorbeeld aan de stijlvolle, glazen serre met toegang tot de kasteeltuin en vijver. De verschillend sfeervol ingerichte ruimtes met hun kenmerkende exclusieve ambiance bieden ruimte voor lunches, diners en ceremonies.
  • Het wapen van Zoetermeer: dé bruiloftszaal in Zoetermeer waar we gewone momenten omtoveren tot blijvende herinneringen.

  Photobooth huren Zuid-Holland

  Nog enkele tips:

  Props: besteed niet alleen aandacht aan de ‘looks’ van de photobooth, die zie je na je bruiloft nooit meer terug! Vergeet de props niet, want die staan als het goed is op elke foto. Als de verhuurders alleen standaard props aanbied (denk aan de snorretjes, monden, brillen op satéstokjes), ga dan zelf zoeken!

  Achtergrond: Net als de props komt de achtergrond terug op elke foto! Dus zorg in elk geval voor een rustige, liefst egale muur of een aansprekende achtergrond, zoals een bakstenen muur. De andere optie is een achtergrond (backdrop) er bij huren, hoewel niet elke verhuurder deze in zijn of haar assortiment heeft, knappen je foto’s er enorm van op en krijgen ze een veel meer premium uitstraing!

  Gastenboek: het gastenboek is er inmiddels in vele soorten en maten. Naast de traditionele fysieke gastenboeken, waar je je gasten een fotostrookje in kan laten plakken met een lieve boodschap, zijn er inmiddels ook videogastenboeken en audiogastenboeken.

  Of je nu dus in Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Dordrecht, Alphen aan den Rijn, Westland, Delft, Spijkenisse, Schiedam, Leidschendam-Voorburg of elders in Zuid-Holland woont, een fotohokje huren is nooit echt ver weg! 

  Fotobooth huren Zuid-Holland

  Meer informatie over Zuid-Holland hier, hier en hier.

  Photobooths-huren.nl
  WhatsApp WhatsApp Mark!