GIF fotohokje huren? Huur hier 8+ GIF photobooths vanaf €195!

Met een GIF photobooth maakt het fotohokje snel een aantal foto’s achter elkaar en zet die in een oneindige loop achter elkaar, zodat een soort filmpje ontstaat. Lees hier wat een gif photobooth precies is. Er zijn een aantal verschillende fotohokjes en fotozuilen / fotopalen die ook als GIF photobooth dienst kunnen doen, of daar zelfs speciaal voor zijn gemaakt!

GIF fotohokje huren

Wil je je gif filmpjes in een echt fotohokje opnemen en lekker gek doen, zonder dat iemand het ziet? Dat kan met dit fotohokje, waarmee je niet alleen foto’s kan maken, maar ook gif’jes kan opnemen! Je huurt het fotohokje voor €499 voor 4 uur en de GIF optie boek je bij voor slechts €39 euro. Verder zit alles wat je wil al in dit pakket, dus meer geld ben je niet kwijt: props, begeleiding, gepersonaliseerde fotostrips, onbeperkt printen, zelfs keuze uit verschillende achterwanden!

3-in-1! GIFbooth, videobooth & photobooth!

Een hele sterke aanbieding: zowel GIF’jes maken, video’s opnemen en foto’s maken (zonder printen), en dat allemaal in 1 photobooth! Voor slechts €245 huur je hem al voor een hele dag, dus als aan je feest geen einde komt, dan ook aan het gebruik van de fotobooth niet! Alle foto’s krijg je na afloop digitaal en als je huurt via photobooths-huren.nl krijg je er ook nog eens gratis props bij!

 

GIF Photobooth met social media & gratis transport

Met deze GIF Booth kan je niet alleen GIF’s maken, maar ze ook meteen delen op verschillende social media, zoals Facebook, Twitter en Instagram. Deze GIF photobooth huur je vanaf €849 voor 4 uur. De gif booth wordt dan bezorgd – waar je ook woont in Nederland – en ook is er tijdens je bruiloft, feest of zakelijke evenement begeleiding aanwezig, zodat iedereen precies weet hoe het werkt en iedereen een leuke GIF-je krijgt!

GIF Fotozuil huren

Je kan deze moderne fotozuil huren voor €395 voor 4 uur. Je mag dan onbeperkt printen en de eerste 50 km transport is gratis (gerekend vanaf Alphen aan den Rijn). Het is een ‘gewone’ fotozuil, maar je kan voor €75 een optie bijboeken, waardoor je ook gif filmpjes of gifjes kan opnemen met de fotozuil!

GIF in een volkswagen photoboothbus

Dit Volkswagen photobooth busje is geweldig voor een bruiloft of een zakelijke evenement en als extra optie kan je er een GIF photobooth van maken!. Je huurt hem voor €710 voor 3 uur. Je kan hem ook voor 2 of 4 uur huren en elk pakket is standaard inclusief begeleiding, onbeperkt printen, de eerste 100 km vervoer, alle foto’s digitaal, props en een gepersonaliseerd fotostrookje. Daarnaast is het ook nog eens inclusief een thema achtergrond en de mogelijkheid van foto’s e-mailen.

Fotohokje met Animated GIF optie

Deze photobooth uit Noord-Holland en Overijssel komt in verschillende varianten, zoals Classic, Vintage en Bohemian. Elk pakket is inclusief begeleiding en onbeperkt printen, maar ook props, een op maat gemaakt fotokader, een thema achtergrond en email mogelijkheid. Je kan zelf kiezen of je het fotohokje huurt voor 2, 3 of 4 uur. 3 uur huur kost €550. GIF kan je als extra optie bijboeken.

GIF fotobooth huren

Wil je met lekker veel mensen een gif filmpje maken? Daar is een open photobooth erg geschikt voor! Deze GIF fotopaal huur je voor €450 voor 4 uur huur, inclusief een gastheer en gastvrouw die er voor zorgt dat alles op rolletjes verloopt, 20 props op stokjes EN een verkleedkoffer vol verkleedspullen, een premium achtergrond en een gepersonaliseerde opmaak van je gif filmpje. Als je je email adres invult, wordt de animated gif direct naar je email gestuurd zodat je hem snel en eenvoudig kan delen op al je social media, zoals Facebook, Twitter, Snapchat en Instagram!

Goedkope GIF fotozuil met LED verlichting

Ook als je minder budget hebt kan je gifjes maken! Deze GIF photobooth kan naast foto’s maken, ook gifjes maken en huur je voor €195 (zonder printer) of €275 (met printer). Absoluut goedkoop, dus wat is de catch? Je moet deze photobooth zelf ophalen en hij komt zonder begeleiding. De bright side: je krijgt een uitleg en hij is simpel te bedienen en er zijn inmiddels meer dan 35 ophaallocaties, verspreid over heel Nederland. Zelfs in België hoef je niet zonder een GIF photobooth te zitten want ook daar zijn enkele ophaalvestigingen!

Modern wit fotohokje met GIF optie

Dit is een ‘gewoon’ fotohokje, maar wel modern wit en rond en niet enkel geschikt voor bruiloften, ondanks bovenstaande foto! Je huurt hem voor €555 voor 4 uur, inclusief begeleiding, props, onbeperkt printen, gepersonaliseerd fotokader en props. Daarnaast kan je voor €75 het maken van GIF filmpjes toevoegen aan je pakket!

GIF flitskast boeken

Deze houten flitspaal ziet er prachtig uit en kost voor 3 uur huur €475. Elk pakket is inclusief begeleiding en onbeperkt printen, maar ook een kist vol feestartikelen, een op maat gemaakt fotokader en email mogelijkheden.

Andere soorten photobooths huren

Ben je toch op zoek naar iets anders dan een GIF photobooth? Bekijk eens onze overzichten van fotohokjes en fotopalen en fotozuilen. Voor de laagste prijzen in elke categorie photobooths check je onze pagina met alle goedkope photobooths en natuurlijk onze acties & kortingen pagina. Daarnaast kan je een offerte aanvragen voor een fotohokje voor zakelijke evenementen als je een bedrijf bent en speciale wensen hebt.

Wil je juist iets bijzonders en net iets anders dan een ‘gewoon’ fotohokje, bijvoorbeeld omdat je een evenement in de buitenlucht hebt, zoals een beurs, festival of markt? Neem dan een kijkje bij onze sectie bijzondere photobooths:

Algemene offerte aanvraag voor een (gif) fotohokje

Wil je advies? Wij helpen je graag met het vinden van het perfecte fotohokje voor jouw feest!

Vul het contactformulier in en wij zorgen er voor dat een aantal geschikte verhuurders je een op maat gemaakte offerte sturen.

Velden met een * zijn verplicht, en helpen ons je beter van dienst te zijn!


VW photobooth bus (€650+)Caravan photobooth (€450+)Fotospiegel / Mirrorbooth (€500+)Greenscreen photobooth (€550+)Fotohokje (€400 - €600)GIF photobooth (€200 - €500)Fotozuil met printer (€350+)Fotozuil zonder printer (€200+)Videobooth (€200 - €400)Hashtag printer (€250 - €400)


BruiloftZakelijk / marketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardagAndersModern / NeutraalVintageOpblaasbaar


Met begeleidingZonder begeleidingMaakt niets uitBoeking makenOptie nemenOfferte aanvragenVraag stellenAnders


Fotohokjes zoeken op locatie

Vrijwel alle fotohokjes verhuurders werken in heel Nederland en de transportkosten zijn ofwel inbegrepen ofwel minimaal in vergelijking met de kosten van het fotohokje. Mocht je toch een fotohokje zoeken bij jou in de buurt, zoek dan naar fotohokjes per provincie.

GIF fotohokje huren? Huur hier 8+ GIF photobooths vanaf €195!
5 (100%) 1 vote