Fotohokje huren voor een zakelijk evenement. Kies uit 250+ photobooths

Wij hebben al honderden bedrijven, scholen, NGO’s en overheidsinstellingen geholpen met het huren van een photobooth voor hun zakelijke evenement. Bedrijven – maar ook stichtingen, verenigingen en non-profits – hebben vaak andere wensen en eisen voor hun fotohokje dan particulieren die bijvoorbeeld een photobooth op hun bruiloft willen. Vaak is het fotohokje een onderdeel van een groter zakelijk evenement, waardoor er met andere partijen moet worden samengewerkt en er niets mis mag gaan en alles perfect moet verlopen.

Voorbeelden zakelijke evenementen

Bij zakelijke evenementen kan je aan hele uiteenlopende events denken, bijvoorbeeld:

 • Winkelopening, winkelactivatie, event in een winkelcentrum
 • Festival
 • Beurs, open dag
 • Bedrijfsfeest
 • Personeelsfeest
 • Merklancering of productlancering, merkactivatie
 • Markt, fair, braderie
 • Sportwedstrijd, sportevenement, clubevent of sportdag
 • Borrel (kerstborrel, nieuwjaarsborrel)
 • Receptie (nieuwsjaarsreceptie, kerstreceptie)
 • Afscheid, promotie of jubileum van een collega

Extra opties fotobooth zakelijke evenement

Ook kan het zijn dat het fotohokje wordt ingezet om mensen naar een beursstand op een beurs te trekken of naar een winkelopening of een ander evenement, waarvoor een bedrijf aandacht en publiciteit wilt genereren. het is daarom soms wenselijk om meer opties te hebben dan enkel foto’s printen uit de photobooth, bijvoorbeeld:

 • Promodames om mensen naar het fotohokje te trekken en informatie over ene product of dienst te geven
 • Gepersonaliseerd fotokader met logo, merk of andere promotionele content
 • Mogelijkheid om foto’s viral te laten gaan via social media, delen en sharing op social media te stimuleren (reden dat de 360 graden videobooth ‘spinner’ inmiddels zo’n succes is!
 • Fotohokje helemaal te branden door middel van het ‘customizen’ van het uiterlijk, door het geheel te bestickeren in de huisstijl of bedrijfskleur en merk en logo of thema op het fotohokje te zetten

Fotohokje huren voor een zakelijke evenement

Je kan natuurlijk door onze site scrollen op zoek naar het hokje dat het best bij jouw wensen past. Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij kennen meer dan 100 verschillende verhuurders en weten precies welke verhuurder beschikbaarheid, kennis, mogelijkheid en ervaring heeft met zakelijke evenementen en het vervullen van jouw wensen, bijvoorbeeld op het gebied van social media, ‘branden’ van het fotohokje, betalingssystemen, GDPR en AVG etc.

Vul hieronder het contactformulier in en wij zorgen er voor dat een aantal professionele verhuurders contact met je opnemen voor een op maat gemaakte offerte:

Velden met een * zijn verplicht en helpen ons je beter van dienst te zijn!


  Fotohokje (vanaf €450)Fotopaal (vanaf €300)Fotospiegel (vanaf €450)360 video spinner (vanaf €650)Fotobus (vanaf €650)Caravan photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €450)GIF photobooth (vanaf €200)Videogastenboek (vanaf €200)Photobooth zonder printer (vanaf €200)Lichtletters (vanaf €45 per letter)


  BruiloftFotomarketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardag/jubileumAnders  Modern / NeutraalVintageOpblaasbaar


  Zakelijke fotograaf of mobiele (Polaroid) fototeam huren

  Soms zijn zakelijke klanten op zoek naar iets dynamischer dan een photobooth, dan zijn de polaroidmeisjes en polaroidjongens en de mobiele fototeams bestaand euit fotografen gewapend met camera en printstation een uitkomst. De fotografen kunnen door een groep bezoekers heenlopen en mensen aanspreken: de foto komt naar jouw toe, in plaats van andersom!

  650

  Mobiele fotobooth / fotograaf

  Mobiel print station [zakelijk]

  999

  Selectie van bedrijven, festivals, scholen, stichtingen en overheidsinstellingen die wij al hebben geholpen:

  Hospitality:

  Musea, Attractieparken, Concerten & Festivals:

  Onderwijs:

  Overheid:

  Financiële instellingen:

  Goedkope photobooths voor een zakelijke evenement

  Dit zijn de 8 goedkoopste photobooths mét printer die je op dit moment kan huren. Je bent dan voor het basis pakket minder dan €300 kwijt! Ze zijn in alle eerlijkheid niet allemaal even mooi, maar ze doen wat ze moeten doen: foto's printen en in sommige gevallen kan je er ook video's en GIF-jes mee opnemen! Zit er een addertje onder het gras? Sommige van deze photobooths moet je zelf ophalen bij een ophaallocatie, dus je moet een beetje geluk hebben met waar je feest is, maar die van €299 wordt overal in Nederland (per post) bezorgd! In Apeldoorn, Delft, Den Haag, Den Helder, Enschede, Groningen, Maastricht, Utrecht, Haarlem, Amsterdam, Rotterdam, Roermond, Nijmegen, Zwolle, Sneek, Leiden, Dordrecht en Drenthe is in elk geval een photobooth in de stad om op te halen!

  295
  €175 korting!
  Oorspronkelijke prijs was: €425.Huidige prijs is: €250.

  Tips voor zakelijke evenementen

  • Je kan niet alleen het fotostrookje personaliseren met het logo van jouw bedrijf, maar ook het fotohokje: verschillende verhuurders hebben ervaring met het compleet ‘branden’ van een fotohokje voor een campagne (zie ook de foto’s onderaan dit artikel).
  • Als je iets meer budget hebt, kan je iets bijzonderders doen dan enkel een fotohokje: bijvoorbeeld een fotospiegel, een fotobusje of Photo Booth caravan of een GIFbooth. Hiermee creëer je een extra wow moment, zeker voor de bezoekers die al bekend zijn met de standaard fotohokjes die ze op bruiloften of beurzen en andere (zakelijke) evenementen hebben gezien.
  • Je kan het fotohokje ook inzetten als een manier om klantgegevens te gebruiken. Sommige verhuurders hebben de functionaliteit om contactgegevens van bezoekers / gasten te verzamelen voordat ze hun prints ontvangen. Zo start je een klantenbestand die je na afloop kunt benaderen.

  Voorbeelden: Photobooths voor zakelijke evenementen met branding

  Hieronder hebben we ter inspiratie een aantal foto’s geplaatst met voorbeelden van fotohokjes die zijn ‘opgetuigd’ voor zakelijke evenementen. Je ziet o.a. Scotch & Soda, America Today, Pepsi, 3FM, Red Bull, Rabobank, Andrélon, Evides, L’Oreal, Brunel, Cosmo, NTR, Kipling, Continu, Tommy Hilfiger, Dior, Ben & Jerry’s, Boer zoekt Vrouw, Ben & Jerry’s en Heineken!

  Zakelijke evenement

    

  Fotohokje Den Haag Zuid Holland

  zakelijk-merk-fotozuilzakelijk-fotobooth-huisstijl

  Andere soorten photobooths huren

  Ben je voor je zakelijke evenement op zoek naar een ‘gewoon’ fotohokje, zonder dat je heel bijzondere wensen hebt? Bekijk dan ons overzicht van de gave fotohokjes en fotopalen. Voor de laagste prijzen in elke categorie photobooths check je ons artikel van goedkope photobooths en natuurlijk onze acties & kortingen pagina. Wil je juist iets bijzonders en net iets anders dan een ‘gewoon’ fotohokje, bijvoorbeeld omdat je een evenement in de buitenlucht hebt, zoals een beurs, festival of markt? Neem dan een kijkje bij onze sectie bijzondere photobooths:

  Photobooths-huren.nl
  WhatsApp WhatsApp Mark!